Минфин - Курсы валют Украины

Установить
77193079
Iryna Luts
Зарегистрирован:
11 декабря 2018

Последний раз был на сайте:
13 марта 2023 в 21:21
11 декабря 2018, 17:42

Шахраї

ОЩАДБАНК! Будьте обережні. Завжди думаєш, що ти не такий дурний і тебе не обдурять, нажаль це не так.
Подзвонили з київського номера 0443555593 представилась представниками служби безпеки Ощадбанку. Відразу скажу, що шахраїоднозначно працювали або працюють в банку, бо добре володіють всіма нюансами і інформацією і дуже коректно спілкуються по телефону.
Сказали, що з допомогою функції естра гроші, намагались без картки з банкомату зняти гроші.Про дану функці. знаю, що таке є в Приватбанку. Отож побачили, що не вірно вводився пінкод, що я даною функцією раншіне не користувалась. Я звісно сказала шо не є. Сказали шо прийде смс для відміни даної операції і тре продиктувати їм. Таким чином в 2х словах було зняті всі кошти. Також сказали іти в банк і обовязково перевипустити карту, а також надали № службової записки, де буцімто записані з камери банкомату де злочинці намагались зняти гроші. Також шахраї знали всі номери моїх карток. Смс, що хтось зайшов в ощад24 не було.
Працівники банку звісно звинувачують мене, оскільки я диктувала коди. А смс приходили від ощадбанку і саме ці шахраї надсилали смс від імені банку.

ДОПОМОЖІТЬ, можливо хтось потрапляв в такі ситуації. Дякую

Просмотров: 556, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии - 1

+
0
Ксения Хрычева
Ксения Хрычева
3 февраля 2019, 23:31
#
Здравствуйте Ирина. С моим отцом произошла точно такая же ситуация в аккурат в семидисятый день рождения в январе этого года. Слово в слово, как Вы написали. Написал заявление в милицию, но там нет никаких «шевелений». В банке тоже всю вину перекладывать на его плечи и уже успешно насчитали процент на те кредитные средства, которые сняли мошенники. Вот и мы тоже не знаем, как дальше продвигаться…
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться