Минфин - Курсы валют Украины

Установить
08092942
Атласова Алла
Зарегистрирован:
7 июня 2018

Последний раз был на сайте:
27 октября 2023 в 16:10
3 февраля 2023, 16:33

На терплячості справді можна заїхати дуже далеко

Доктор під час відключення інтернету в ночі повернувся до читання книжок. Останню ніч він посміявся над збіркою нарисів «Кларксон — та світ довкола». У Кларксона гостре око ще гостріший і вельми оригінальні погляди на багато речей. Але в здоровому глузді йому не відмовиш, як і в умінні піднімати в легких по позір текстах складні проблеми. Сюжети для нарисів він черпає із спостережень за поведінкою людей в мандрівках по світу.

В нашій небезпечній ситуації люди мають бути обережними. Доктор вирішив спробувати описати той випадок, з яким ми стикаємося щоденно.

Сьогодні він дістав із запасів банку тернопільської тушонки із курки. І був здивований, що термін придатності закінчився в жовтні 2022 року. Він купував її недавно и мав звичку перевіряти дату до якої можна вживати продукт. Ні доглядів. Але чому він залишається на полицях магазину? Можливо Доктору ні по частило, и це трапляється тільки з ним?

Але вчора покупці -молоді люди в Новусі попередили Доктора, що в контейнерах із сосисками є упаковки із простроченим терміном вживання, а на виході із Новуса він був свідком розмови двох пенсіонерік – вони обговорювали не якісні продукти із-за ні працюючих холодильників на час відключень світла (3-4 раз в сутки на 3-4 години) та відмову від покупок в цьому маркеті крім акційних товарів. Із-за відсутності генераторів псуються продукти термін придатності яких ні закінчився. Доктор мав такий гіркій досвід, коли отруївся тушонкою із курки. Одніей банки Ентеросгеля 430 грамів едва-едва вистачило, щоб не викликати швидку. Тому краще купувати в магазинчиках, де працюють генератори та холодильники безперервно. Так там не будуть полиці ломиться від широкого асортименту, и немає скидок, але не треба буде викликати швидку.

Але що більш всього дивує. Практично ніхто із покупців ні завертається до персоналу з приводу наявності на полицях прострочених продуктів.

На терплячості можна заїхати дуже далеко, тому що інфекційні лікарні знаходяться далеко за городом.

#здоровье #іжа

Просмотров: 145, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться