Минфин - Курсы валют Украины

Установить
08092942
Атласова Алла
Зарегистрирован:
7 июня 2018

Последний раз был на сайте:
27 октября 2023 в 16:10
22 января 2023, 6:11

Тим хто ні воює: Як ми змінюємся?

Тим, хто ні воює: Як ми змінюємся ?

Вчора при відправленні посилки на фронт Доктор зустрів молоду жінку яка посилала на передову окопні свічки. У ней три маленькі дитині, але вона волонтер і робить свічки тому що не розуміє, як можна ні допомагати бійцям під час війни. Мислення цієї жінки и е запорукою того, що ми переможемо.

Ми змінюємся. Позитивом відключення інтернету стало менш часу, що проводимо в сети. Більш прискіпливо обираємо ресурси та експертів. Більш довіряємо тим, хто воює, а ні диванним експертам, які з ранку до вечора коментують одне и теж на всіх ресурсах. Нас дратують призови ведучих підписатися, ставити лайки, та набридла реклама.

Багато часів відключення світла та інтернету дало можливості повернутися до читання книг. Доктору було, що читати. Його бібліотека залишилась на Острові, но бібліотека молодшого сина, а також подарунки старшого тут вдома. Доктор був у захваті від історичних романів Форестера С.С., Приморських сказаній Джозефа Конрада «Ностромо», фантастичного роману Нила Стивенсона «Вірус Readme», фантастичного роману Стівена Еріксона «Радость, словно нож у сердца». Але головне що його вразило, це наскільки сюжети реальні для нас сьогодні та відповіді на питання «Як нам змюватися?».

Страх переїзду змінюе наше мислення щодо необхідності купувати богато речей та змушує прислухаться до вимог экологов обмежити споживання. Нове мислення підштовхує позбутися від старих та зайвих речей.

Ми стали більш приділяти уваги власной екологічної, продовольчої та финансової безпеки. Продовжуемо сортувати побутовий мусор. Ні складаэмо гроші в одну корзіну, а тримаэмо на різних рахунках. Частку грошей тримаэмо готівкою на випадок збою роботи банкоматів а також розрахунків в магазинах на випадок виключення світла. Робимо запас продуктів.

Змінилось наше ставлення до використання енергії та води. Звикли прати та вмикати електричний котел в ночі. Робимо запас води.

Нажаль, наше мислення ще ні готово до розуміння користі постійних фізичних тренувань.

Ми маємо змінюватись, и це буде важко. Але ми зможемо.

#Війна #новеМислення

Просмотров: 144, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться