Минфин - Курсы валют Украины

Установить
08092942
Атласова Алла
Зарегистрирован:
7 июня 2018

Последний раз был на сайте:
27 октября 2023 в 16:10
10 ноября 2022, 14:38

Валянки із калошами: хто у виграше від страху холоду, відсутності світла то води?

Аналітик пішов на ринок, щоб купити тепле взуття для дому. Це був ранок після оголошення Київською владою на кануні ввечері о можливості евакуації на випадок відключення енергетичної системи. Продавці пропонували купувати валянки із калошами, як основне взуття в разі такій ситуації. Аналітик купавати валянки не став, але тепле шерстяне взуття для дому купив. Він був непоодинокий. Продавці теплого взуття були хорошими маркетологами але не тільки вони.

Найбільш виграли продавці води. Після відключення води жителі масово запасались водою. Хто ні бажав пити воду із крану, атакували магазини, автомати та кіоски. В магазинах мінеральну воду не встигали завозити. В автоматах и кіосках фільтрованої води черги стали звичайним явищем.

Продавці всіх приборів на батарейках теж непогано заробили. Аналітик після початку частих та тривалих відключень світла шукав в інтернеті лампу на батарейках, але все було вже продано. Свічки в магазинах теж закінчились.

Продавці продуктових магазинів заробили до цього, тому що жителі масово запасались раніше із -за стрімкого зростанні цін. Але актуальність закупівлі продуктів залишилась. В магазинах сьогодні не встигають міняти цінники. Магазини в разі відключення енергії можуть зустріти закритими дверима.

Непогано заробляють фермери та домашні господарства. Зростання цін на овочі продовжується. Тому жителі роблять запаси.

Фармацевт, як завжди попереду всіх. Хворих стало більше, лики дорожче. Війна гарантує фармацевтам ще краще життя и після війни, коли люди зможуть звернуться до лікарів. Тому головне завдання кожного – боротися за своє здоров’я.

Просмотров: 139, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться