Минфин - Курсы валют Украины

Установить
6 октября 2017, 16:30 Читати українською

Кредобанк підтримав перегляд сучасного польського кіно «Під Високим Замком»

Кредобанк виступив партнером 6-го перегляду сучасного польського кіно «Під Високим замком». У рамках перегляду, який відбудеться з 6 до 15 жовтня у Львові та з 11 до 19 листопада в Івано-Франківську, українським глядачам буде показано більш як 25 новинок польського кіномистецтва.

Перегляд сучасного польського кіно організовується щорічно Генеральним консульством Республіки Польща у Львові та має на меті промоцію польського кіномистецтва та підвищення загального рівня знань про історію, культуру та сучасність Польщі. Особливістю цьогорічного кінопоказу є одночасна прем’єра в Польщі та Україні нового фільму «Дві корони», а також низка додаткових подій на тематику кіно, серед яких — квести «Зірки спорту давнього Львова» та «Костюшко під Високим Замком», тематичний блок «Лекція історії в кіно» для школярів, нічні кіномарафони 7 та 14 жовтня, виступ струнного квартету «MozART Group» з оригінальним музичним кабаре у Львівській філармонії. Квитки на перегляд фільмів мають символічну вартість у 30 гривень.

Кредобанк підтримує перегляд найновіших польських фільмів «Під Високим Замком» вперше. Ми раді долучитися до цієї значної події в культурному житті Львова, яка знайомить українських шанувальників кіно з найцікавішими новинками польського кінематографу та стане цікавим продовженням проектів банку у сфері підтримки кіно», – говорить перший заступник Голови Правління Кредобанку Дам’ян Раґан.

Протягом проведених переглядів найновіших польських фільмів у Львові за минулі роки поціновувачі кіномистецтва переглянули близько 140 польських художніх, документальних, короткометражних та анімаційних стрічок, більшість з яких вийшла на великі екрани у 2010-2016 роках.

Підтримка перегляду найновіших польських фільмів – не перший проект Кредобанку у сфері кіно. Вже 2 роки поспіль влітку у Львові відбувається соціальний проект «Кіно в парку з KredoBank», у рамках якого львів’яни та гості міста мають змогу безкоштовно переглядати шедеври польської, світової та української кінокласики просто неба – на галявині міського Парку культури.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться