Минфин - Курсы валют Украины

Установить
4 октября 2017, 14:12 Читати українською

Кредобанк оновлює пакетні пропозиції обслуговування платіжних карт для фізичних осіб

З жовтня 2017 року Кредобанк оновлює пакетну пропозицію з обслуговування платіжних карт «Start», «Smart» та «VIP». Перевагами оновленої пропозиції є збільшений ліміт на безкоштовне зняття безготівкових надходжень у касах банку та будь-якому банкоматі України, безкоштовне обслуговування пакетів рахунків за умови безготівкових надходжень на рахунки та безкоштовні платежі на будь-який рахунок в Україні через систему онлайн-банкінгу «КредоДайрект» в сумі до 10000 грн.

Зокрема, оновлений ліміт на безкоштовну видачу безготівкових надходжень в касах банку або будь-якому банкоматі України складає 40000 грн (20000 і 20000 грн відповідно ) на місяць для пакету «Start», 80000 грн (40000 і 40000 грн відповідно) на місяць для пакету «Smart» та 200000 грн (100000 і 100000 грн відповідно) на місяць для пакету «VIP». Для безкоштовного обслуговування платіжної карти відтепер враховуються будь-які безготівкові надходження на картковий рахунок, за винятком переказів з власних рахунків клієнта. Для безкоштовного обслуговування на пакеті «Start» досить щомісяця отримувати не менше 2000 грн або розраховуватися карткою в торгово-сервісній мережі на цю ж суму, на пакеті «Smart» — 7000 грн або розраховуватися на 3500 грн, на пакеті «VIP» — 15000 грн або розраховуватися на 7500 грн. Додатковою перевагою є збільшення кількості безкоштовної послуги SMS- інформування рахунку, яка відтепер відповідає кількості відкритих рахунків, які дозволено відкривати в рамках пакетів безкоштовно. Зокрема в пакеті «Start» — 2 шт., «Smart» — 3 шт., «VIP» — 4 шт.

Додатковими перевагами оновленої пакетної пропозиції для карткових клієнтів банку є бонусні відсотки до депозитів у гривнях (0,5% річних у пакеті «Smart» та 1% річних для пакету «VIP»), зниження ставки за іпотечним кредитом на 0,5% для всіх карткових пакетів, а також знижена ставка на використання автоматичного овердрафту (26% річних у пакеті «Start», 25% річних у пакеті «Smart» та 23% річних у пакеті «VIP»). Окрім того, користувачі пакету «VIP» отримали змогу збільшувати ліміт на безоплатну видачу готівки протягом календарного місяця.

«Оновлюючи пакетну пропозицію для наших роздрібних клієнтів, ми прагнули як спростити умови обслуговування, так і надати їм ще більше вигідних можливостей для користування картою. Як і раніше, беззаперечною перевагою карткових пакетів від Кредобанку залишається надійність європейського банку, випуск найсучасніших захищених чіпом платіжних карт з підтримкою безконтактних розрахунків та можливістю підключення мобільного електронного гаманця KredoPay, безкоштовне отримання готівки в усіх банкоматах України та пільговий тариф на зняття готівки в деяких банкоматах Польщі, а також користування програмою лояльності Mastercard Rewards, до якої підключено всі карти банку незалежно від класу, — говорить директор департаменту роздрібних клієнтів Кредобанку Орися Юзвишин.

Детальніше ознайомитись з ціновими параметрами тарифних пакетів можна тут.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться