Минфин - Курсы валют Украины

Установить
29 августа 2017, 15:09 Читати українською

Кредобанк допоміг в організації відпочинку українських дітей у Польщі

Кредобанк допоміг в організації відпочинку в Польщі 30 дітей зі Львова та області, батьки яких загинули під час антитерористичної операції на сході України. Група дітей вирушила до Польщі 25 серпня. Під час поїздки, яка триватиме до 4 вересня, діти відвідають Краків та Ярослав, а також відпочинуть на Балтійському морі.

Поїздка дітей до Польщі ініційована Ротарі-Клубом «Львів» та Ротарі-Клубом «Краків». Кредобанк та його працівники, які долучилися до акції власними коштами, організували переїзд дітей за маршрутом прямування комфортабельним автобусом. Протягом двох тижнів поїздки діти віком 8-13 років відвідають музеї, пам’ятки архітектури та видатні місця Кракова і околиць та житимуть в родинах ротарійців. Далі на них чекає відпочинок на базі відпочинку Краківської гірничої академії на узбережжі Балтійського моря. У поїздці дітей супроводжує лікар та психолог.

Кредобанк підтримав спільну ініціативу українських та польських Ротарі-клубів як добрий приклад громадської співпраці українських та польських бізнес-кіл у допомозі дітям, які найбільше її потребують. Маємо надію, що знайомство з пам’ятками Польщі та відпочинок на Балтійському морі подарує українським дітям-сиротам незабутні враження», – говорить голова правління Кредобанку Ґжеґож Шатковскі.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться