Минфин - Курсы валют Украины

Установить
8 февраля 2017, 18:40 Читати українською

Торгова марка «ПРО100» вчетверте визнана Абсолютним Фаворитом Успіху

Конкурс торгових марок «Фаворити Успіху» підвів підсумки досліджень за 2016 рік, які визначили найкращі та найпопулярніші торгові марки України, відзначені як експертами, так і звичайними споживачами. Незалежний аудит результатів провели спеціалісти маркетингової дослідницької компанії InMind та Київського міжнародного інституту соціології (КМІС), які підтвердили об’єктивність дослідження, що проводилося у 2016 році.

У номінації «Страхова компанія» за підсумками 2016 року абсолютним лідером було визнано компанію «ПРОСТО-страхування», яка лишила позаду майже 4 десятки страхових компаній України. Таким чином, на передодні святкування свого двадцятирічного ювілею, компанія отримала свою четверту медаль поспіль.

Ігор Крашенінніков, Голова Правління  ПРОСТО-страхування, у своєму коментарі до цієї приємної новини додав: «Перш за все хочеться подякувати всім нашим клієнтам за високу довіру, що ви покладаєте на нашу компанію вже протягом двох десятків років. Ця відзнака та оцінка нашої роботи є найкращім подарунком для нас. Є стимулом, що надихає нас йти уперед та долати складнощі – все заради того, щоб бути і надалі кращими для вас!»

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться