Минфин - Курсы валют Украины

Установить
30 октября 2012, 16:10 Читати українською

Радіо Київ 98 ФМ покращуює коефіцієнт корисної дії киян

Радіо Київ 98 ФМ підвищує Коефіцієнт Корисної Дії киян. З 5 листопада  вмикайте хвилю улюбленого радіо киян, буде що послухати нового!

Майже 500 ретельно відібраних пісень протягом 5 годин кожного робочого дня з 10 до 15 години на хвилі улюбленого радіо киян організують вам комфортний настрій на робочому місті та підвищить ККД вашої праці.

На радіо Київ 98 ФМ стартує новий проект «Нам песня строить и жить помогает. Музыка для тех, кто на роботе». В основі проекту лунають добре відомі пісні, наприклад: С. Трофімов «Я привык улыбаться людям», гурт «Ласковый Май» «Детство», І. Ніколаєв «Люди встречаются», гурт «Рождество» «Так хочется жить».

Окрім того, на вас чекають цікаві факти та поради про роботу — місце, де за статистикою, ми проводимо більшу частину свого життя. Ми провели ретельне опитування серед вас, слухачі: «Під які пісні Вам краще працювати?». Ми це робили на комунальних та державних підприємствах, у супермаркетах та на заводах, в офісах і лікарнях. Ці пісні — саме Ваш вибір.

Тож улюблена позитивна музика та гумор про вашу професію скоротять робочий час та зроблять його легким та продуктивним.

«Трудоголік — це чоловік, який у вихідні говорить дружині, що йде на роботу і — дійсно іде на роботу.» — жартує радіо проект «Нам песнястроить и жить помогает.» І справді, який робочий день без жартів?! Їх на радіо Київ 98 ФМ буде вдосталь.

                                                                                    

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться