Минфин - Курсы валют Украины

Установить
26 января 2012, 15:47 Читати українською

Як заробити студенту на фондовому ринку?

«інвестуємо у молодь — молодь інвестує» — освітній проект АТ «КУА АПФ «УкрСиб Ессет Менеджмент», розроблений спеціально для студентів випускних курсів ВУЗів. Ми пропонуємо молоді практичні знання, яких не знайдеш у підручниках.

Проект передбачає проведення навчальних он-лайн семінарів з прикладною складовою для підвищення фінансової грамотності активної перспективної молодої аудиторії — студентів. Участь у вебінарах http://webinar.ua/privateroom/ukrsibamc.htm безкоштовна для всіх бажаюЧих.

Кожному студентові відомо, що довгостроково накопичувати гроші невигідно, оскільки вони будуть втрачати свою вартість через інфляцію. У той же час фінансові ринки пропонують безліч варіантів примноження капіталу. Але постає питання як обрати той варіант, що якнайкраще відповідає поставленій меті. Як, коли досвіду ще так мало, а бажання заробити істотне, правильно зорієнтуватись і не заплутатись? Чи існує Такий інструмент, за допомогою якого можливо найбільш вигідно вкладати гроші, не несуЧи надмірних ризиків?

Такий інструмент існує та успішно функціонує у світі та і Україні. Мова йде про інвестиційний фонд. В його популярності немає нічого дивного, адже він має ряд істотних переваг:

-         не потребує великого початкового капіталу, достатньо суми у 1000 грн.;

-         доступ до фінансових ринків з усіма перевагами великих інвесторів;

-         мінімізація ризиків шляхом диверсифікації активів;

-         управління ризиком шляхом вибору інвестиційної стратегії фонду;

-         ймовірно вища дохідність за банківські депозити;

-         контроль за дотриманням прав інвесторів з боку держави.

Під управлінням компанії УкрСиб Ессет Менеджмент знаходяться інвестиційні фонди, що максимально відповідають потребам інвесторів у часи економічної кризи.

-         Фонд «УкрСиб А-Віста» — відкритий фонд, що передбачає можливість виходу інвестора у будь-який зручний момент, а оптимальне співвідношення дохідність-ризик досягається шляхом розподілу активів між акціями, облігаціями та інструментами грошового ринку.

-         Фонд «Прискорення» — основною метою якого є зниження ризику втрат інвестора від девальвації національної валюти за рахунок вкладення в менш ризикові активи — державні облігації та золото на поточному рахунку в банківських металах.

Дізнатися більше про інвестиційні фонди, управляючі компанії, про те, як управляти власними фінансами, ви зможете долуЧившись до вебінарів УкрСиб Ессет Менеджмент за посиланням http://webinar.ua/privateroom/ukrsibamc.htm.

 

Якщо Ви бажаєте стати учасником проекту, надсилайте заявку на електронну адресу funds@ukrsibfunds.com, або звертайтесь за телефоном (044) 537-50-56.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться