Е Гроши

Отзывы о Е Гроши

Показать другие кредиты

Отзывы о компании — 735

Артур2026-06-28 16:36:27
Юридически чисты, прописано в договоре, но при оформлении на сайте все выглдяит совсем по-другому. По факту, оформляя первый кредит с пром кодом, вы получите чуть больше, чем половину от суммы кредита.
deagle2026-06-26 11:24:57
Взял кредит на 25000 грн, с них на карту пришло 16000, договора до подписания не показывали, как всегда на главной странице расчитали кредит на месяц с переплатой 345грн, на самом деле с них 9000 грн они сразу списали проценты с суммы кредита, и насчитали за первые 15 дней 5500 грн процентов. НЕ РЕКОМЕНДУЮ ДАННУЮ МОШЕННИЧЕСКУЮ КОНТОРУ, обходите этих п… стороной!!!
Bilousenko2026-06-06 12:26:02
Не беріть ніколи… Подавайте на суд.під час військового положення не мають права нарахування % скажених… за 20тис 40 тис віддавати…
Alex2026-05-15 19:43:03
В нашій країні є дуже багато компаній, що займаються мікрозаймами. Абсолютна більшість з них нормальні, але є одне виключення — Є-Гроші.

Вони приховують купу комісії, але не це важливо.
Коли настає дата сплати, то вони просто починають циклом знімати з вашої карти, яка прив'язана до їх сервісу, по 50-200 грн до того моменту, поку банк не заблокує рахунок.
І це НЕ при простроченому кредиті, а саме в день платежу.
Тому нікому не раджу користуватись цим сервісом, бо будете мати проблеми з банками на рівному місці після 30-50 транзакцій ось по цих 50-200 грн.
Avel2026-05-12 20:04:35
надійшов дзвінок близькому родичу, якого не було зазначено як контактну особу, попри ВДАЛУ письмову комунікацію (!) з наданням інформації про дату, коли я буду готовий внести платіж. це вже шпигунство?
збираю матеріали для звернення до суду
Koss09943771762026-05-12 12:10:51
Вони в додатку вказують дрібні відсотки запевняючи що переплата маленька. А самі нараховують проценти більше 100% самостійно списують гроші з картки з тієї ж суми яку ви взяли.
За 9000 грн всього через годину вам доведеться віддати 14000 грн тобто 5000 тис за 1 годину.
Не користуйтеся цим додатком це найгірший МФО який існує і обманює людей
Yuliia2026-04-28 23:02:38
Брала позику, але досвід взаємодії виявився дуже неприємним.
Компанія почала телефонувати моїм родичам, хоча я не передавала їхні контакти і вони не мають жодного відношення до договору. Це виглядало як тиск через третіх осіб.
Я прямо заборонила такі дзвінки, але це не було враховано.
Через це довелося подавати скарги до Національний банк України та до Уповноваженого з прав людини.
Загальне враження — агресивні методи роботи і слабке дотримання меж приватності клієнта.
Наталья2026-04-14 21:45:30
Дуже негативне враження від компанії.все що пише в рекламі про відсоток на перший кредит не застосовується
Irina2026-04-07 13:32:54
Хочу залишити відгук про роботу МФО «Є ГРОШІ».

Оформлювала кредит 18.03.2026 року. Згідно з умовами сума кредиту становила 8571 грн, однак фактично на картку було отримано лише 6000 грн, а різниця була утримана як комісії та інші платежі. При цьому умови договору не висвітлювались повністю та не були належним чином доведені до ознайомлення перед підписанням, зокрема відсутня була чітка інформація про повну вартість кредиту та структуру всіх нарахувань.

Станом на зараз загальна сума до повернення становить 12851,26 грн, що суттєво перевищує фактично отримані кошти. У разі навіть невеликої прострочки (близько 6 днів) заборгованість, за інформацією компанії, зросла до 17377,74 грн, з яких 4526,48 грн — штрафні санкції. Таке швидке зростання суми виглядає непропорційним і створює значне фінансове навантаження.

Окремо зазначу, що зверталась до менеджерів через особистий кабінет із проханням розглянути можливість продовження строку або реструктуризації, однак конструктивного діалогу та реальних варіантів вирішення ситуації запропоновано не було. Комунікація має формальний характер і не спрямована на допомогу клієнту.

Також мала місце спроба списання коштів у розмірі 50 грн без мого окремого підтвердження, що викликає додаткові питання щодо прозорості та правомірності таких дій.

В цілому компанія створює умови, за яких борг швидко зростає за рахунок комісій і штрафів, при цьому відсутній зрозумілий та відкритий механізм взаємодії з клієнтом для врегулювання заборгованості.
Yevhen2026-03-29 13:23:39
Категорично не рекомендую ТОВ «ФК «Є ГРОШІ». Компанія ігнорує закон та займається вимаганням.
​01.03.2026 р. я офіційно відмовився від договору згідно зі ст. 15 ЗУ «Про споживче кредитування». 05.03.2026 р. о 10:22:58 мною була сплачена повна сума для закриття — 12 301,24 грн, яку нарахувала сама компанія (квитанція Райффайзен Банку від 05.03.2026, рахунок UA873003350000002620913545223).
​Попри повну оплату, компанія:
​Вимагає неіснуючий борг у розмірі 9 000 грн.
​Тероризує дзвінками мою літню матір, що призвело до її госпіталізації 28.03.2026 р.
​Здійснює регулярні спроби незаконного списання коштів з моєї картки (остання спроба — 29.03.2026 о 12:03 на суму 50 грн).
​Мною вже подано офіційну скаргу до Національного банку України та заяву до Кіберполіції (номер звернення у мене на руках). Всі докази оплати та спроб крадіжки грошей передані регулятору. Закрийте договір у базі та припиніть терор, поки вашу ліцензію не анулювали!
Показать другие кредиты