| PLN | 11.63 | 11.95 |
| USD | 42 | 42.7 |
У інваліда 1 групи, просто відібрали кошти
Ось мій попередній допис https://minfin.com.ua/ua/company/pumb/review/388901/
В кратці, мені в січні, на картку прийшло 72 тис. грн. частина з них пішла на погашення кредитки, на що банк заблокував рахунок, з вимогою пояснити кошти.
Я сам являюсь інвалідом 1А групи, пересуваюсь виключно на інвалідному візку, коли я банку це все пояснив, показав документи всі свої, зі мною прекратили, як каже банк, ділові відносини. проблема, що на рахунку залишилися кошти, близько 500 грн. Може показатися що це не багато, але при пенсіїї 2300 грн, це також кошти.
І тут саме цікаве, щоб їх отримати банк наполягає тільки на особистій присутності у відділенні!
проблема, я живу в Дніпропетровській обл, в передмісті, найближче в м. Кривий Ріг, майже 100 км. взяти і просто поїхати у відділення нема можливості.
Я вже куди тільки можно пояснював, відправляв документи про інвалідність, абсолютно нуль якогось розуміння чи спроби вирішення.
Але сталося цікаве, банк відверто вирішили, по знущатися. Після чергового звернення, 11 лютого, до мене перезвонила представниця банку, сказала що можливість дистанційного переказу коштів все-таки є. Що мені треба заповнити заяву і надати нові реквізити підписані КЕП через Дію. Бланк заяви прислали на ел. пошту з інструкцією про ел. підпис.
12 лютого я все зробив, та відправив ел. листом.
Відповіді не було, я сам повторно написав 24 лютого про мою заяву, і сьогодні, 25 лютого, відповіли, цитую:
— після детального розгляду ситуації профільним відділом, на жаль, було відмовлено у дистанційному закритті рахунку. Тому для закриття необхідно звернутися саме у відділення.
В разі, якщо ми отримаємо нову інформацію — обов’язково надамо її Вам на електронну адресу.
Це така відповідь офіційного представника, сказати що я в шоці, не сказати нічого.
Будь ласка, хто прочитає мій допис, якщо у вас є контакти юриста або ви самі є юристом, потрібна консультація, адже є закон про ел підпис, це офіційний інструмент, чому банк відмовляється приймати підписанні КЕП документи.
Вони кажуть непередбачено функціоналом дистанційне перерахування залишку коштів, але це неправда, адже рееструвася в банку я дистанційно через Дію, Дія підпис у мене є.
Вважаю це шахрайством, надіюсь представник банку прочитає!
Нам прикро, що відповідь з приводу Вашого звернення викликала негативні враження про банк.
Ми проведемо додаткову перевірку та обов’язково надамо зворотний звʼязок з приводу цієї ситуації.
Вітаємо!
Наразі дана ситуація успішно вирішена. З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнта не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо врегулювання ситуації ми надали у приватні повідомлення та на ел.пошту.
ПУМБ десь на іншій планеті мабуть
звернувся в Viber чат банку, заблокували карту і була подана заява на оскарження операції по причині ймовірного шахрайства
через пару днів я дізнався з інтернет видань, що проблема масова і кошти було знято за попередніми поїздками тільки 20.02.2025р. тому в цей же день я подав заявку (з горем пополам!!!((() на розблокування карти
але
сьогодні я отримав повідомлення від банку, що їм, мовляв, жаль, але «згідно з правилами МПС, не підлягають оскарженню операції здійснені шляхом застосування платіжної картки, прив’язаної до електронного гаманця»…
то в якій сфері діяльності крім банківської витають працівники цієї контори, що вони навіть не мають доступу до загальнодоступної інформації, чи може їм просто все одно?(((
Прикро, що у Вас виникло негативне враження про наш банк. Ми бажаємо більш детально розібратись в ситуації. Після цього неодмінно надамо зворотний зв'язок.
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнта відповідь не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо врегулювання ситуації ми надали у приватні повідомлення.
відсутність здорового глузду
Дивлючись на попередні відгуки цього банку, виглядає так, що у ПУМБ можна оскаржувати транзакції «на ліво і на право» і надіятись, що хтось все-таки поверне кошти, а банк в даному випадку не захищає клієнта.
На щастя, окрім кредитних коштів, якими я активно користувався, на рахунках майже нічого не було, тому нічого не втратив.
Ще здивував процес подачі документів. Після блокування рахунків зв’язатися в чаті з оператором стає неможливо, зателефонувати в банк також неможливо (навіщо це зроблено ???) Автовідповідач лише запрошує у відділення і все. ОК, я ніколи не обслуговувався у відділеннях, знайшов найближче. У відділенні черга, зачекав. Назвав номер телефону, мою ID картку переглянути не змогли, тому що «ой, щось Дія не працює», але фахівець все-таки створив запит у службу безпеки. Очікувати відповіді від 5 хв до декількох годин. Зателефонували приблизно через 3 години. — Потрібні документи, які знову ж можна подати лише у відділені. Знайшов час, знову потрапив у банк, знову черга, документ приймаються ЛИШЕ у паперовому вигляді. Скріншоти та документи, які я підготував необхідно самостійно роздрукувати. Потім їх відсканують і лише тоді відправлять у службу безпеки. Якщо чесно, то це жах. Документи не можна подати онлайн і документи мають бути виключно у паперовому форматі, це точно 2025 рік? Але враховуючи, що банк захищає шахраїв, то це, звичайно, всього лиш дрібниця
Нам шкода, що у Вас виникло негативне враження про наш банк.
Написали Вам у приватні повідомлення для уточнення даних. Після цього неодмінно надамо зворотний зв'язок.
як втратити клієнта
На жаль, ми так і не отримали від Вас відповідь та уточнюючі дані стосовно адреси відділення, які є важливими для перевірки інформації вказаної у відгуку та вирішення питання. Будь ласка, повідомте нас у приватні повідомлення, аби у нас була можливість провести детальну перевірку та надати Вам зворотній зв’язок.
Заздалегідь дякуємо за Вашу відповідь!
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію щодо врегулювання ситуації ми надіслали в приватні повідомлення. Своєю чергою підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства під час надання банківських послуг.
Постійно дзвонять
Нам шкода, що дзвінки викликали у Вас негативне враження про наш банк.
Написали Вам у приватні повідомлення для уточнення даних.
Отказали заменить карту
Отказываются разблокировать счет в банке.
Це шахрай просить гроші і не відсилає товар
це його карточка 5355 2800 2565 7378
Дякуємо, що проінформували про цей випадок. Ми передали інформацію Департаменту безпеки нашого банку.
Рекомендуємо Вам зателефонувати за номерами на гарячу лінію, це дозволить нам оперативно вжити необхідних заходів.
+38 093 290 7 290
Комиссия за размен купюр на монеты
заменяя их монетами.
В банкоматы обычно заправляют купюры
номиналом от 100 грн и выше.
А банк ПУМБ незаконно ввел комиссию за обмен бумажных купюр на мелкие монеты.
Даже сняти с карточного счета через кассу наличных, если они будут монетами, подпадает под дополнительные комиссии.
Считаю это нарушением правил денежного обращения в Украине…
Банк має право встановлювати власний тариф на будь-які касові операції. В тому числі встановлено комісію «Обмін банкнот на монети (і навпаки)» — 0,07 UAH без ПДВ за кожну монету.
Прошу в сприянні повернути кошти помилково перераховані шахраям.
Телеграм скамери
Повідомлення стосується номера карти телеграм скамерів, які публікують в закритих телеграм каналах неправдиву інформацію про дітей та підлітків, а потім вимагають гроші для видалення цих дописів. Номер карти 5355 2800 2003 1496
Будьте обачні. Було б добре якби банк зі своєї сторони також відреагував.
+38 093 290 7 290
Приховані умови та нечесне списання плати за обслуговування в ПУМБ!
Я є преміальним клієнтом ПУМБ, і для безкоштовного обслуговування потрібно здійснювати безготівкові витрати понад 10 000 грн на місяць.
20.01.2025 я отримав офіційне повідомлення від банку (додаю скріншот), у якому чітко зазначено: щоб користуватися преміальним пакетом безкоштовно, потрібно зробити ще 924 грн витрат до кінця місяця.
Я виконав цю умову та здійснив останню необхідну покупку 31.01.2025, однак банк не врахував цю транзакцію у січневий розрахунок, тому що вона провелася тільки 01.02.2025. В результаті мені без попередження списали плату за обслуговування.
У підтримці пояснили, що транзакції враховуються не за фактом оплати, а лише після їх обробки банком, тобто витрати 31 числа переходять на наступний місяць. Але чому ця інформація не вказана у комунікаціях?!
Вважаю це відвертим введенням в оману: клієнту кажуть витрачати до кінця місяця, а потім просто не зараховують ці платежі в потрібний період! Якщо у вас преміальна картка в ПУМБ — будьте уважні, щоб не стати жертвою таких «неочевидних» правил.
Припинення ділових відносин
Живу в Дніпропетровській, у нас в місті відділення нема, найближче в м. Кривий Ріг, що майже за 100 км, на гаряч ліній кажуть, цитую:
Якщо немає змоги звернутись самостійно, може звернутись довірена особа за наявності нотаріальної довіреності. В довіреності мають бути прописані відповідні повноваження (закриття рахунку).
Мої пояснення не слухають, іншої можливості перерахувати кошти не існує.
Я надіюсь представник банку прочитає цей допис, як мені бути, поясню ще, я живу сам, приходить тільки соц працівник. абсолютно нема можливості когось посилати за 100 км. Як бути в такій ситуації, у вас повинен бути якись відділ по нестандартних ситуаціях.
Адже відкрити рахунок, через Дію можно, а закрити тільки фізично. Чому не можно прислати заяву дистанційно, адже існую Дія підпис, підписати мої підписом.
Бо це дуже походить на розрахунок на те що кліент не захоче возитися з незначними сумами, і просто заберете кошти
Нам прикро, що Ви маєте негативний досвід роботи з нами. Ми бажаємо перевірити детальніше інформацію. За результатами перевірки неодмінно надамо Вам зворотний зв'язок.
Вітаємо!
Не отдали деньги Ria ***
В системе Ria деньги получены получала онлайн через кабинет банка все прошло потом пишет техническая ошибка, но на сайте деньги получены, а физически нету денег на линии говорят ждите и толку 0 деньги нужны на жизнь имейте совесть
Банк не віддає мені мої кошти
Шкодуємо, що у Вас виникла негативна думка про наш банк. Ми перевіримо детально дану ситуацію та надамо зворотний зв'язок.
воруют
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Обмеження видаткових операцій
Нам прикро, що Ви маєте негативний досвід роботи з нами. Ми бажаємо перевірити детальніше інформацію, тому написали у приватні повідомлення для уточнення даних. За результатами перевірки неодмінно надамо Вам зворотний зв'язок.
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо врегулювання ситуації ми надали у приватні повідомлення. В свою чергу підкреслюємо, що АТ «ПУМБ» дотримується всіх вимог чинного законодавства при наданні банківських послуг.
Блокируют счета
Банк став топовим
Серед плюсів:
Повністю автоматизована реєстрація і відкриття рахунків.
Гарний функціонал особистого кабінету.
Чудова кешбек програма.
З кредитної програми, автоматичне оформлення, самостійне регулювання кредитного ліміту, великий бонус це програма розстрочки, дуже багато магазинів партнерів.
Гарна підтримка. Не доводиться чекати по пів години на відповідь оператора.
Хотілося би покращення розділу платежів.
А саме оновлення списку компаній.
Так як інколи не знаходить багато чого. Особливо розділу комунальних платежів.
А так оцінка 5 тверда.
Ми дуже раді, що Ви задоволені обслуговуванням та продуктами нашого банку. Дякуємо, що так високо оцінили нашу роботу, це надзвичайно важливо для нас!
Недбалість або порушення?
Банк після блокування моєї карти не надав на мій ресурс електронний та телефонний цю інформацію, тим самим позбавив мене можливості реагувати на подію в п’ятиденний термін. Документообміну не відбулось. Банк відмовив у співпраці.
Очікую відповідь на мою скаргу.
Ми розберемось детальніше у ситуації, що склалася та неодмінно надамо Вам зворотний зв'язок.
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію щодо врегулювання ситуації ми надіслали на Вашу анкетну електронну пошту. Своєю чергою підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства під час надання банківських послуг.