Відмова в оформленні держкомпенсації на вітчизняну техніку

120307qazx 9 апреля 2025, 18:45
В грудні місяці 2024 року як юридична особа отримали в Харьківському філіалі пумбанка аграрний кредит на купівлю сівалки у вітчизняного виробника. Для того щоб отримати кредит керівник відділу по агрокредитуванню з міста Харьків попросила з рахунка нашого підприємства в Приватбанку сплатити аванс 600 000 гривнів на рахунок завода виробника сівалки. Після оплати аванса, ПУМБ БАНК видав кредит нашому підприємству на 1 300 000 гривнів. В лютому 2025 року після того, як завод поставив на наше підприємство сівалку ми звернулися в Харьківське віділеня ПУМБ БАНКА спеціаліст Юлія з питанням прийняти від нашого підприємства документи на 25% державну компенсацію за куплену техніку. Нам повідомила спеціаліст що пумб банк документи не приймає до квітня. В квітні ми звернулися вдруге в пумб банк але отримали ВІДМОВУ прийняти документи на держкомпенсацію мотивуючи тим, що за сівалку наше підприємство провела оплату з 2 рахунків в Приватбанку і Пумбанку! На наше зауваження, що відмова незаконна і ми оплатили аванс з рахунку приватбанка так як ще не був відкритий кредитний рахунок в пумбанку, також відмова незаконна згідно постанови кабміну, працівник банку відповіла що такова практика з в 2024 року ПУМБАНКА, а якщо хочете отримати компенсацію за вітчизняну техніку платіть 100% з рахунка ПУМБ банка! Шановні аграрії звертаю вашу увагу при отриманні кредиту обходьте стороною пумб банк в Харькові і нетільки. Працівники кредитного віділеня некваліфіковані, наприклад документи по агрокредитуванню були оформлені в грудні і а в січні вже після підписання ми повторно переоформлювали документи бо працівники пумб банку помилку зробили перед Новим роком, за 20 років досвіду юридичного кредитування вперше попали в таку ситуацію коли ПУМБ банк ВІДМОВИВСЯ ПРИЙНЯТИ ДОКУМЕНТИ ВІД ЮРИДИЧНОГО КЛІЄНТА ???
ПУМБ
9 апреля 2025, 21:06
Вітаємо!

Нам шкода, що у Вас склалося негативне враження про наш банк. Ми бажаємо все перевірити та розібратись в ситуації, тому написали Вам у приватні повідомлення для уточнення даних.

EUR 46 47

EUR 46 47
Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отзывы о ПУМБ 📝 / Відмова в оформленні держкомпенсації на вітчизняну техніку