Курс валют в Прокредит Банке
ПрокредитБанк — банк с приколами без немецкого качества!
— в Киеве осталось одно отделение на Нивках, даже не возле метро, а надо еще пройти метров 100 от него. Не на Печерске, не на Подоле, а на НА НИВКАХ — в @ОПЕ мира! Раньше было отделение на Л.Толстого возле метро, но его закрыли поскольку для сотрудником небыло бомбоубежища как я понимаю! На минуточку: рядом в 10 метрах переход (убежище), в 30 метрах метро (убежище)…, в округе работают 4 других банка (3 из которых с иностранным капиталом), но для Прокредитбанка лучше перенести ЕДИНСТВЕННОЕ отделение в многомиллионном городе практически в пригород!). Разве не Цырк?
— есть ежемесячная плата за использование счета в 165 грн. Т. е. я открываю ГРИВНЕВЫЙ депозит под 17% с которых снимут налог 19,5, с учетом 35% девальвации, 40% инфляции, но я еще должен заплатить за то, что моими деньгами будет пользоваться банк и давать мне жалкие 13,69% в год! Можно конечно апеллировать тем, что другие банки дают 15−16% в год, НО в этом как раз и кроется фишка: другие банки дают 15−16% год, но все обслуживание БЕСПЛАТНОЕ и отделения находятся в удобном расположении, а Прокредитбанк с помощью ПЛАТНОГО счета может в любой момент манипулировать его СТОИМОСЬЮ — сегодня 165 грн, а завтра 600 грн и пожаловаться или разорвать договор не получится! Теперь понятно почему Прокредитбанк не хочет снизить ставку до 16% и убрать плату за использование счета!?) Разве не хитро?
— просто прийти и оформить не получится, надо заранее подавать документы и записываться. Возможно задум хороший, но в Прокредитбанке это сделано через ЗАД@ИЦУ. 30.07.2022 хотел оформить депозит 200+, перезвонил, уточнил, был шокирован условиями, но обдумал, перезвонил 01.08.2022 еще раз, чтоб уточнить детали и вечером того же дня выполнил всю процедуру (потратил около 40 минут своего драгоценного времени, чтоб сфотографировать документы, перевести в ПДФ, загрузить на сайт, отправить их и заполненную анкету). Ссылаясь на комментарий представителя банка ниже: проверка и оформление делаются ДЕНЬ В ДЕНЬ! … я ждал весь день звонка от представителя Прокредитбанка с сумкой денег… ждал и ждал… и ждал. Пунктуальность НЕМЕЦКОГО банк на лицо! На часах было 16.30, ждать надоело, кроме того когда деньги не «в работе», они обесцениваются, тем более сумма в 200+. Зашел в ближайший банк и оформил депозит под 16% на 3 месяца: быстро, без ожиданий, без лишних телодвижений и ПЛАТНЫХ счетов! … и только сегодня в 09.16 наконец перезвонили… оперативно. Наверное в Прокредитбанке считают, что их банк единственный в стране и клиент будет ждать МИЛОСТИ сотрудников банк)
Горячая линия Прокредитбанка 0800… НЕ РАБОТАЕТ круглосуточно!
Делайте выводы!
Я, как клиент с 18-летним опытом сотрудничества з разными банками, хотел бы:
1. для удобства КЛИЕНТА разместить отделение банка в центральной части города возле метро!
2. снизить на 1% депозитную ставку (если жалко давать 17%) и одновременно убрать ПЛАТУ в 165 грн за открытие и использование счета/карты/интентет-банкига и т. д. для «депозитчиков». Не надо манипулировать подобным.
3. принимать клиетов в «живой очереди», а если и по записи, то ДЕНЬ В ДЕНЬ, а не в момент желания банка! … или прописать время ЧЕТКО, чтоб клиент понимал сколько времени он потратит в ожидании!
Буду ли я иметь дело с данным ТИПАбанком? не знаю, возможно, но не в ближайшее время и заранее буду готов к худшему в сотрудничестве с Прокредитбанком!
ПроКредит Банк вже давно втілює стратегію дистанційного обслуговування. Ми працюємо над тим, щоб замість черг ви могли здійснювати всі операції онлайн. Якщо є потреба зняти чи внести готівку, завітайте до наших зон самообслуговування: https://www.procreditbank.com.ua/branches/.
Так, у нас пакетне обслуговування, що означає плату єдиної фіксованої комісії 165 грн на місяць. До пакету включено всі необхідні послуги безкоштовно та без додаткових умов: перекази з картки на картку, зняття готівки в будь-якому банкоматі України, зарахування коштів, перекази за реквізитами та ін. Ми хочемо, щоб клієнти не лише заощаджували з нами, але й мали доступ до всіх інших сервісів.
Для зручності ми пропонуємо відкрити рахунок онлайн, що займає 5-10хв. До речі, конвертувати документи в pdf не потрібно, достатньо їх сфотографувати. Наші менеджери в телефонному режимі завжди готові допомогти, якщо в процесі виникли питання. Ми на зв’язку з 09:00 до 18:00 по будням.
Як правило, наші менеджери контактують день у день по заявкам, що надійшли до 17:00. Якщо зв’язатись не вдається або заявок дуже багато, ми телефонуємо наступного дня. Прикро, що по Вашій заявці виникла така ситуація, приносимо свої вибачення, що не змогли оперативно її опрацювати і Вам довелося чекати.
Сподіваємося, що відповіли на всі Ваші зауваження і що найближчим часом зможемо співпрацювати. Якщо у Вас залишилися інші питання чи коментарі – залиште свої контакти у приватному повідомленні, ми Вам зателефонуємо.
З повагою,
Німецький банк
Досвід використання
Дійсно, в період, коли ви відкривали рахунок, були затримки в отриманні певних послуг. Наразі ми повернулись до штатного режиму роботи. Так, на заявки на відкриття рахунку ми відповідаємо день в день, а час очікування пластикової картки – до 18 днів. При цьому, очікувати пластикову картку немає потреби, адже у вас одразу є можливість користуватись діджитал карткою у мобільному застосунку, просто додати її в електронний гаманець для розрахунків.
Ми цінуємо у своїй роботі прозорість та простоту, тому пропонуємо один фіксований тариф, до якого включено всі банківські послуги безкоштовно, такі як зняття готівки, перекази з картки на картку, перекази за реквізитами в межах України, зарахування коштів, SMS-інформування та багато іншого.
Щодо обмежень переказів в іноземній валюті, то ми керуємось виключно вимогами НБУ, що діють під час воєнного стану.
Ми постійно працюємо над оновленням функціоналу мобільного застосунку та обов’язково повідомляємо клієнтів у месенджері.
Будемо раді вас бачити й надалі нашим клієнтом.
Ваш німецький банк
Непаганий банк
Дякуємо за непоганий відгук. Додамо, що ми також надійний банк, що постійно працює над вдосконаленням своїх послуг.
Спам та нав’язування послуг
Ще деякі співробітники, чомусь, спілкуються російською. Я взагалі нічого не сплутав, це точно український банк?
Всі наші спеціалісти розмовляють українською мовою. Втім, для зручності, в ході розмови, можуть змінити мову на ту, якою розмовляє клієнт.
Дуже-дуже повільно
Клоуны
Перешёл в Райфазен, где и обслуживание лучше и интернет не лагает.
P. S. От своего бывшего менеджера в прокредите случайно узнал, что руководство заставляет их писать хорошие отзывы на минфине. Смешно, вместо улучшения сервиса, интернет-банка, проработки возражений, они решили накручивать отзывы.
ЦИРК, а не банк, Пономарю «привет» от меня
Дякуємо за відгук. Як банк, ми зобов'язані підтверджувати актуальні дані по клієнтам і фінансова звітність компанії є одним із інструментів для цього. Втім, не надання фінансової звітності не є підставою для відмови в обслуговуванні рахунків.
Щоб розібратись детальніше, просимо надіслати свої контактні дані у приватному повідомленні для подальшого вирішення ситуації.
Ми раді будь-яким відгукам, адже тільки так ми зможемо й надалі вдосконалювати рівень обcлуговування.
Благодарность
Хороший банк
Уровень обслуживания в разы отличается от сетевых банков.
Остался доволен выбором.
Дуже вдячні
Отримав депозит без затримок
Раді, що Ви оцінили наш відповідальний підхід у роботі з клієнтами. Ми завжди повертаємо клієнтам кошти без затримок, навіть в кризові для країни часи. Дякуємо за довіру.
Технический вопрос
22.04.2022 обратился в колл-центр с вопросом по работе в e-Banking. Cпециалист Наталья Осипова очень грамотно все объяснила и решила мой вопрос, за что Наталье большое спасибо! Самое главное в этой ситуации, что Наталья отнеслась к моей проблеме не только как сотрудник (с высоким уровнем профессионализма), а в первую очередь как человек, который действительно хочет помочь другому человеку!!! За что еще раз большое спасибо!!!
Успешная работа банка это не только финансовые показатели, а еще и его имидж! Имидж, который формируется так тяжело и на протяжении долгого времени! Благодаря таким сотрудникам как Наталья банки и становятся успешными!
Желаю Банку и Наталье новых клиентов и успехов!!! А старые клиенты вернутся!
Дякуємо за високу оцінку якості нашої роботи. Завжди раді допомогти вирішити ваші питання.
Поки що розчарована
Єдине, що не викликало нарікань — це кол центр, всі вічливі і намагаються допомогти.
Ми пропонуємо набір фінансових послуг, в який обов'язково входить гривневий рахунок. Вартість тарифу включає пакетне обслуговування без будь-яких додаткових плат за окремі сервіси. Тому Ви можете безкоштовно користуватися всіма перевагами гривневої картки: перекази з картки на картку, перекази коштів у гривнях на рахунки фізичних чи юридичних осіб, зняття в банкоматах по всій Україні, також немає комісії за зарахування коштів на рахунок клієнта тощо.
Зарахування надходжень в іноземній валюті здійснюється в день їх надходження відповідно до операційного регламенту за умови відповідності платежу вимогам чинного законодавства. В окремих випадках в рамках здійснення фінансового моніторингу банк може запитувати додаткову інформацію/документи по операції, і в такому разі проведення операції здійснюється після аналізу інформації/документів.
Дякуємо за високу оцінку роботи нашої клієнтської підтримки і сподіваємося, що подальша співраця справить на вас позитивне враження.
Ваш німецький банк.
Повний та детальний відгук про роботу банка у віськовий час з бізнесом
Почну з того, що до війни я обожнював цей банк. Він був ідеальний для мого бізнесу та для мого відчуття цього світу. Не буду описувати переваги банку до війни, але достатньо буде відмітити, що у чисельних опитуваннях я ставив банку оцінки 9 або 10 з 10, рекомендував його всім, кому можливо, закрив всі рахунки своїх підприємств в інших банках, а відкрив тільки у Прокредит.
Більше того, як почалась війна, в нашого бізнесу була певна фінансова подушка безпеки. З сумарного об‘єму кредитування, що надав банк у біля 50 (!!!) мільйонів гривень у 2021, ми закрили рік майже в 0, а з початком 2022 використовували біля 13 млн гривень з цього об‘єму. Ніколи в нас не було ніякого прострочення, чи «канікул», чи інших розбіжностей з банком. Все завжди і всюди було вчасно і акуратно як на папері, так і фізично в житті.
Коли почалась війна, я почув від свого банку лише позитивні сигнали. Наприклад, десь з Грузії надійшла інформація, що банк припинив відкривати рахунки росіянам. Тим часом, ми переорієнтували напрям бізнесу, увійшли в контакт з фондами допомоги армії, воєнними шпиталями. На складі в нас була велика кількість медичного обладнання. Його ми роздали на потреби шпиталів, перинатальних центрів, лікарень, без грошей, на умовах «гроші після війни за собівартістю». Ми заключили багато нових контрактів виключно на потреби сьогоденності — операційні столи, набори для хірургів, обігрів пацієнтів, портативні УЗД апарати, тощо. З передоплатою від Держави та фондів було і є складно. Знаючи, що наш банк тримається міцно і має патріотичну позицію, як мені на той момент здалося, я всім казав, що «не хвилюйтесь, ми впораємось власними силами, заплатите як привеземо».
І дійсно, з підтвердженням мети перерахування коштів, банк без проблем пропустив перший проект на суму біля 20 тис Євро. Видав кредитні кошти. І замість регламенту в 3 три дні все зробив миттєво, як у довоєнний час за один день. Більше того, я отримав від банка листа, чи потрібне ще кредитування, та у яких об'ємах. Витратив біля 6 годин, та детально описав у листі на 4 — А4 розміром, куди і на що потрібно кредитування, строки повернення кредитів, тощо — а це все виключно військові і медичні потреби.
Ситуація почала значно погіршуватись у останні два тижні. Варто зазначити, що я і моя родина з першого дня займаємось волонтерством в Києві. Мої діти зі мною, їм 7 та 2 роки. З 45 моїх співробітників 39 виїхало за межі Києва з родинами, з них 13 виїхало за кордон, одна співробітниця, на превеликий жаль, померла. Співробітники банку зателефонували мені близько 23 березня з питанням, чи можу я сплатити відсотки за користуванням кредитами, і відсотки за особистим овердрафтом за два місяці. Звісно, я повідомив про ситуацію, що хотілось би, звісно, відтермінування, поки ми не налагодимо роботу нормально, розповів про обставини. Але отримав контраргументи — що банку треба виплачувати ЗП своїм співробітникам, % за депозитами та інші речі, і взагалі, якщо я не виплачу — отримання нових кредитів за моїм договором під питанням.
Ну якщо питання поставлене таким чином — ми погодились повністю закрити військовий період по відсоткам. Через пару днів, мої бухгалтера повідомили мені, що є затримка у видачі кредитів на інвойси по вакуумним затягувачам ран для військових та на хірургічні набори на загальну суму близько 70 тис доларів. Нібито, банк змінив політику та не видає кредити, потрібні додаткові підтвердження та обгрунтування. Так як надходжень на наші рахунки за Березень (!!!) майже немає, кредит за паперами закінчується наприкінці квітня, та його треба повернути та перепідписати, Державний бюджет на нулі. Іншими словами — продовжувати видавати мені кредити дуже ризиковано. В той самий день я витратив ще 6 годин і написав банку листа щодо плану дій, графіку повернення коштів, тощо.
Результат цих дій — після тижневої затримки у процесуванні (а Ви маєте знати ціну часу сьогодні і кількість жертв в яких він вимірюється), сьогодні 04.04.2022 я отримав відповідь, що подальшого фінансування наразі не планується. Кредити передбачаються тільки «для аграріїв, бо в них посівна», тобто для військових, у яких зараз «жнива» допомога не потрібна та не горить.
Варто зазначити, що ми забезпечили кредити заставним майном у повному обсязі. 40 + мільонів гривень. На щастя, заставне майно внаслідок військових дій, пошкоджено не було. Кредитами банк його покрити не бажає, розпорядитись ним іншим чином ми не можемо, атже воно в заставі. Таким чином, ми перебуваємо в «фінансових заручниках» у банку, який полюбляє гроші набагато більше, ніж країну в якій він вирішив робити бізнес. Банк вимагає повного виконання зобов‘язань — зокрема вчасного і в повному обсязі погашенню відсотків по кредитам, але в односторонньому порядку припиняє та порушує свої зобов‘язання.
як німецький міністр фінансів Лінднер давав Україні кілька годин на прохання прийняти міри проти агресора, та казав що доведеться вже домовлятись з новою окупаційною владою, так німецький банк Прокредит своїми діями, на мій досвід — не вірить в Україну, не бачить місця та можливості, де його допомога потрібна, не бажає взагалі допомагати, через ризик втрати коштів. Банк вважає сам факт, що він не припинив роботу — вже благословенням, хоча це взагалі не має обговорюватись, так як працюють всі банки, що і до війни, жоден не закрився.
Більше того, я звернувся до своїх співробітників, ми назбирали необхідні кошти власними силами. У всіх відкриті рахунки в Прокредит банку, ми все зробили відкрито і прозоро. Джерела походження, як на ладоні — дивіденди, договори фін допомоги з датою до війни, тощо, але банк і тут відмітився, атже, мені, щоб з власного рахунку профінансувати власну фірму внутрішньобанківським переказом потрібно банку надати підтверджуючі папери…
Таким чином, резюмуючи, наразі банк є безпорадним. Для мого бізнесу він марний, та навпаки чинить перепони, зайвою бюрократією. Банк вимагає у клієнтів, щоб все було, як до війни, але не готовий не те що жертви, не готовий на будь-який ризик. Якщо взяти визначення патріотизму, то можна чітко сказати, що Прокредит — не патріотичний банк. Це прагматичний німецький банк який, при нагоді скаже Вам: «це всього лиш бізнес, без образ». Наразі, ми екстрено шукаємо інший банк для співпраці, атже від результату нашої роботи залежить в тому числі перемога країни, ми не маємо права просто чекати.
Вибачте за затримку відповіді. Нам прикро, що склалась така ситуація у нашому банку. В умовах воєнного часу, у нас дійсно дещо змінились умови фінансування. Якщо раніше користування кредитними лініями відбувалось самостійно, то тепер, лише після надання відповідного запиту в банк. Звичайно, транші на виплату заробітних плат або сплату податків, видаються на вимогу. Якщо кошти необхідні на інші цілі, ми запитуємо додаткову інформацію, щоб бути певними у можливості бізнесу повернути ці кошти.
Дійсно, наразі видача нових кредитів можлива лише для агроклієнтів. Сподіваємось, що ситуація зміниться найближчим часом.
Також, щоб закрити кредит юр. особи з рахунку фіз.особи необхідні відповідні підстави. Такі випадки розглядаються індивідуально із запитом додаткової інформації.
Якщо Ваша ситуація з погашенням заборгованості ще не вирішена, просимо звернутись до Вашого менеджера або у контакт-центр по номеру 0 800 50 09 90 або 044 590 10 00.
Не вистачає інформації про курс конвертації
Про роботу банку в умовах війни
Але після 24 лютого в деяких районах України не працюють всі мобільні оператори. Може так і потрібно у воєнних умовах. Але в таких умовах неможливо працювати з інтернет-банкінгом по причині двох факторної аутентифікації (пароль та ОТП-пароль у виді СМС на телефон).
І якщо в мирних умовах до такої аутентифікації не було питань, то зараз це становиться проблемою. Вся країна перебудовується. Крім банків, серед яких і Прокредит.
Треба терміново перебудовуватися на воєнний час!
Необхідна ідентифікація клієнта??? Будь ласка! В 2022 році, якщо є інтернет, для ідентифікації можна використати месенджери або Дію. При цьому розмови з клієнтом або обмін повідомленнями можуть бути збережені.
Нажаль, цією проблемою нема кому займатися (((
Я так розумію, що керівництво банку вже евакуювалось зі своїх робочих місць, а працівники інших ланок не мають повноважень.
Банк працює в штатному режимі. Частина наших співробітників зараз приймає участь у військовій обороні, частина – займається волонтерством, ті, хто вдома – забезпечують безперебійну діяльність банку. Керівництво банку знаходиться в Україні.
В принцині непогано
Банк ужасно спамит
Если мне нужно, я обращусь сама.
Ми проконтролюємо аби Вас більше не турбували.
Ваш німецький банк!
Обман потребителей
Інформацію щодо депозитів та точні розрахунки Ви завжди маєте змогу зробити на сайті: http://www.procreditbank.com.ua/personal-savings?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=GoogleSearch&utm_term=депозити&gclid=EAIaIQobChMI35vljtuV9gIVC9Z3Ch3ogQfzEAAYASAAEgIsYPD_BwE
Вартість щомісячного тарифу передбачає пакетне обслуговування без будь-якої додаткової плати та комісії за окремі сервіси.
Із щомісячною платою безоплатно Ви можете здійснювати:
— перекази за картки на картку будь-якого іншого банку;
— перекази коштів у гривні на рахунки юридичних та фізичних осіб;
— зняття коштів з будь-яких банкоматів по всій території України.
Також відсутні комісії за зарахування коштів на рахунок клієнта тощо.
Більш детальну інформацію запрошуємо переглянути на сайті: https://www.procreditbank.com.ua/fees-and-terms-of-service.
Полный маразм приложения!
Плата за обслуговування картки
У своїй роботі ми дотримуємося прозорості та чесності — тому всі тарифи та послуги, які ви можете отримати, вказані на нашому сайті (https://www.procreditbank.com.ua/fees-and-terms-of-service), всі вони також прописані у договорі.
Так, тариф за обслуговування не належить до комісії депозиту. Вартість нашого тарифу передбачає пакетне обслуговування без будь-якої додаткової плати за окремі сервіси.
У вартість входять: перекази з картки на картку, перекази коштів у гривні на рахунки фізичних або юридичних осіб, зняття коштів з банкоматів по всій території України, також відсутні комісії за зарахування коштів на рахунок клієнта тощо.
У Вас завжди є можливість безплатно зняти депозитні кошти в банкоматі до 500 000 грн на місяць чи до 20 000 USD або 20 000 EUR на місяць у касах банку. При перевищенні цього ліміту передбачена комісія за операцію, оскільки робота з готівкою вимагає більших затрат.
Водночас при безготівковому переказі депозитних коштів – комісія відсутня, операція безплатна.