Курс валют в ОТП Банке
Швидка автівка
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Ужасное обслуживание
Співпраця з шахраями
Відповідно висновок такий — що кредит виданий для відмивання коштів, тобто ОТП може бути, або є співучасником шахрайських дій разом з ВЗМ.
Шановні співробітники ОТП, ви тут є, ви моніторите ситуацію, явно ваші юристи все підлаштовують аби банк вийшов чистим, але дуже багато слідів залишили. Тому треба визнавати свої помилки, та йти на зустріч постраждалим. І це буде краще, ніж і далі приховувати поразку.
Обман
перевіряється
hanigan77
13 листопада 2022, 9:44
Відділення за адресою: Кривий Ріг, пр. Гагаріна 25А.
04.02.2022 оформили кредит на покупку авто по програмі ОТП банка Швидка Автівка у компанії Везем авто/Ролідас Станом на 12.11.2022 авто не доставили. Залишились без авто, і з кредитом. При цьому компанія яка повинна доставити авто (Везем Шипінг, Ролідас) є поручителем у нашому кредитному договорі, та є сертефікованим партнером ОТП банку. Тисячі людей в Україні по цій схемі банк та компанія Везем авто оставил без авто, і з кредитом. Люди платитимуть за повітря…
Шахраї
Банк работает с фирмами мошенников
Банк мошенник
Мошейнічиство
На даний час лишився з кредитом, який потрібно оплачувати і без авто. Вже майже рік часу. За цією схемою вже постраждали тисячі людей. Не раджу взагалі мати справу з цим банком
Мошенничество
дно
вибачайте, але в поточних умовах це повинно вирішуватися онлайн заявою без необхідності фізичної присутності у відділенні, бо людина може бути поза містом, поза межами держави, або просто не хотіла б наражати себе на небезпеку або завдавати собі незручностей добираючись до ваших відділень
ви ж навіть не можете аргументувати необхідність таких відвідин. дно
Банк-шахрай
Через місяць зателефонували сказали, що вже заборгованість 11 грн., зателефонував в банк, сказали, що за відкриття рахунку, на питання чому саме 11 грн., відповісти не змогли, ще й нахамили, ставлення до клієнтів дуже жахливе!
Ужасный банк со скрытыми платежами.
Преимущества — никаких!
Недостатки:
1. Неудобное моб.приложение.
Нужно куча кругов намотать, чтобы увидеть баланс, выписку, архив, добраться до своей карты. Сделать перевод тоже не удобно. Те, кто разрабатывал приложение наверное, никогда не видели Монобанк или Приват.
2. Делать оплаты в интернете не могу. Шафа, Алиэкспресс не проводит, вообще никаких признаков не делает. Причину не узнать.
3. По телефону работает робот, переключает на оператора, только если хочу оставить жалобу. А так с оператором связаться проблема.
4. Делают скрытые платежи.
В выписке не видно оплат за смс информирование.
Снимают деньги за использование карты.
Любые скрытые платежи замечаю, только тогда когда баланс был 0, а стал отрицательным.
Во время войны сдирать скрыто деньги с зарплат, которые уменьшились очень этично.
5. Поддержка.
Могут по 4 раза одно и тоже спрашивать, в переписке есть, а прочитать не могут.
Каждый раз авторизоваться в Вайбере, когда все данные чуть выше есть. Смешно.
Если есть какая-то жалоба, с чата перенаправляют на телефон банка, а по телефону банк перенаправляет на электронную почту. Любят эстафеты, наверное.
6. Спрашивал как увидеть скрытые платежи. Дают инструкцию, все повторяю, а в приложении оно не отображаются. Или хитрят, или приложение некорректно работает. Отправил видео, не захотели смотреть.
Вообще не рекомендую этот банк! Клиентоориентированность только на бумаге.
После использования Моно, этот ОТП-банк *** полное.
Дерев’яний банк — не відпускають кошти під різними видуманими причинами
Не дають оплатити дол картки в інтернеті, переказати на револют, вайс кошти, хоча ці організації втричі більше всієї ОТП групи в світі.
Видумують різні причини, щоб не відпустити кошти клієнта. Спочатку — валютні операції заборонені з валютних карт згідно законодавства
(у ОТП Банк свій закон)
потім — «даний ресурс внесений в список недозволених ресурсів»
Список заборонених і дозволених сервісів банк надати не може.
Не можу використовувати свої кошти.
Оператори, коли питаю конкретику — радять скаржитися і писати письмові заяви у відділенні або на емейл.
ОТП Порушують закони:
1 — З У Про захист прав споживачів. Мені як клієнту не надавали інформацію, що банк буде суперечити вимогам Національний банк України та встановлювати організації, які втричі більше ОТП в список «недозволених». Мені ніхто не надавав списку «дозволених» та «недозволених» сайтів для оплати
2 — Постанови НБУ
3 — Конституцію України — ст 41 та Договір, який банк уклав зі мною — там нема переліку сайтів та інформації про те, що банк буде встановлювати обмеження, які суперечать НБУ, оскільки я не можу користуватися своїми коштами.
Вимагаю відпустити мої кошти і не рекомендую нікому з громадян не використовувати ваш дерев’яний шахрайський банк, який не дотримується вимог законодавства.
Дно обслуживания физ клиентов пробито
4 раз пытался закрыть карту, не дали закрыть без какой-то выписки к паспорту.
У меня на руках паспорт и карта, но закрыть я ее не смог в отделении!
За 6 месяцев накрутили еще долг по карте на 900 грн и она истекла
Продали этот долг — диджи финанс!
В итоге потеряли клиента физика и корпоративного, тк менеджерам было лень посмотреть, что на счете соседнем есть деньги для снятия комисси
Закрою все счета как по предприятиям, так и по физику
Самый тупой банк по обслуживанию клиентов, потеряли клиента который с ними был 10 лет и привел кучу новых
Дополнительные комиссии
договір страхування
Користувач надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку/ даної компанії.
Обслуживание