Курс валют в Ощадбанке
БАНК,ЯКИЙ ГРАБУЄ СВОЇХ КЛІЄНТІВ!!!
Банк по сьогоднішній день нараховує за смс, хоча у додатку по всім карткам відключено (є скріни)
Цей банк-це соціальний вампір! Не беріть тут нічого-некомпетентні співробітники, керівники та тарифи вище ніж у інших.
Перейшов на обслуговування у два банки-ПУМБ та МоноБанк-немає ЖОДНОЇ проблеми.
ПУМБ ні копійки з мене не здер.
НЕ РАДЖУ ЦЕ ПОСТРАДЯНСЬКЕ Л…АЙНО!!!
Особливо такі відділення як:
Закревського 47, Червоної Калини 45.
Це просто жах!!!
Керівництво банку некомпетентне на всі 100%.
Для них головне-брехати у очі.
Головне завести клієнта у систему, а там…хай сам гребеться! Ніякої клієнтоорієнтованості у цих хапуг немає.
Для них клієнти-це статистика у планах заради премій…Після-клієнт залишається сам зі своїми проблемами.Вкрай не раджу.
СЕРВІС:0
КЛІЄНТО-ОРІЄНТОВНІСТЬ:0
ІНТЕР'ЄР/ЕКСТЕР'ЄР:0
КОМПЕТЕНТНІСТЬ КЕРІВНИЦТВА:0
ТАРИФИ:0 (ЦЕ ВЗАГАЛІ ЖАХ).Вони себе позиціонують на рівні приватних банків як сер’йозних конкурентів
ДІДЖИТАЛ:0 (вкрали пару ідей у Привата та Моно і те…працює через раз або взагалі не працює)
НЕ РАДЖУ ВЗАГАЛІ ЦЕЙ БАНК! ВОНИ СЕБЕ ТАМ ВВАЖАЮТЬ ВИЩИМИ ЗА ЛЮДЕЙ!!! ВСЕ ЩО МОЖЕ КЕРІВНИЦТВО-ЦЕ ДЕЛЕГІЮВАТИ СВОЇ ОБОВ’ЯЗКИ НА ЗВИЧАЙНИХ СПІВРОБІТНИКІВ!!!
БАНК-ШАХРАЙ!!!
Перейшов на обслуговування у два банки-ПУМБ та МоноБанк-немає ЖОДНОЇ проблеми.
ПУМБ ні копійки з мене не здер.
НЕ РАДЖУ ЦЕ ПОСТРАДЯНСЬКЕ Л…АЙНО!!!
Особливо такі відділення як:
Закревського 47, Червоної Калини 45.
Це просто жах!!!
Керівництво банку некомпетентне на всі 100%.
Для них головне-брехати у очі.
СЕРВІС:0
КЛІЄНТО-ОРІЄНТОВНІСТЬ:0
ІНТЕР'ЄР/ЕКСТЕР'ЄР:0
КОМПЕТЕНТНІСТЬ КЕРІВНИЦТВА:0
Банк найкращий
Дякую їй за швидку та якісну роботу.
Шахрайське списання
Що це за безпека у банку така, кошти зникли, і ніхто за це відповідальності не несе, а це на хвилинку 2500 тис грн!
Як могли зникнути гроші з картки якою користувалися лише на зняття готівки? Від банку жодних пояснень, взагалі комунікація з клієнтом відсутня, просто жахливий сервіс, заявку подати це велика складність, треба бігати ледь на по всім відділенням міста для цього! Якісь знущання над людьми!
Довіри до банку немає, адже кошти там не у безпеці!
Комунальні послуги
Видають в касі кошти,які виводяться з обігу
Умисно створюють ситуацію, щоб клієнти порушили закон
Не приходят деньги по IBAN
Прямо якесь знущання на клieнтами, на мiй погляд
зареєструвалися в ощадному банкінгу і при спробі поповнити рахунок на 15 грн. платіж не пройшов і надійшло cповіщення «З міркувань безпеки функціонал ощад 24/7 обмежено, зверніться до контакту центр». Ну що за знущання з літньої людини? Як знаходячись за кордоном, зателефонувати в контакт-центр чи зв’язатися з оператором безпосередньо, а не з роботом, оскiльки чат бот одне і теж пише по колу, допомогти не може.
Кто-то в Ощаде прикарманил мои 474,90 ₴ , другого объяснения пропажи не нахожу
Т.е платеж не прошел, а 474,90 грн испарились.
Кто их себе в карман списал? Девочки)горячей линии несут полную чушь типа платеж был успешен.
Говорю, если успешен то где квитанция и почему светиться красным «помилка »? Отвечают — по окончании обработки (до 2 сут)!!! увидите свою квитанцию квитанцию)))))
А как же я их раньше сразу видела /скринила отправляла коммунальщикам? Просьба к представителю Ощада или предоставить мне квитанцию платежа и ли вернуть деньги на счет
Ощад банк самий гірший в Україні
Не видав банкомат гроші, але списались з карточки
Систематична хамовитість
Біля каси жодної людини не було, я зраділа, що хоч колись не бувають черги.Але завчасно раділа…Звернувшись до касира Пухальської І.М. отримала відмову, монолог, що вона не приймає, а оформляє картки.Хоча поряд за столом сиділа інший співробітник відділу і саме вона оформляла…Почувши таку відповідь від касира Пухальської, звернулася до керівника відділення і спитала, чи касир має приймати платежі чи займатись оформленням документів!!! На що отримала відповідь, що касир теж оформляє…Що оформляла Пухальська невідомо, бо жодної людини біля вікна каси небуло! Вона просто сиділа…Я стала в касу поряд.Не минуло і 1 хвилини як Пухальська запросила до вікна каси знайомого мужчину і почала обслуговування, в кінці попросивши його написати ій гарний відгук.
Стоячи біля каси, побачила на полиці Подяку Пухальській,і дуже була здивована! За що?! За які заслуги?!!!
Поведінка саме Пухальської вже неодноразово була безкультурною до клієнтів, постійно кричить, робить в касі свої зауваження людям, встановлює свої правила, одним словом робить з установи Ощадбанку балаган!!! Прошу прийняти міри і навчити спілкуванню з клієнтами, прохання пояснити, що система черг, скандалів це пережитки минулого і відійшло в історію вже давно в цивілізованому світі.
Шахраї
Terrible service
Eva
Не могу оформить карту национального кешбека
Ощадбанк супер!
Обслуговування клієнтів
Зняття арешту з рахунку
Щира подяка!!!
Відвідала сьогодні одне з відділень Ощадбанку і була дуже задоволена роботою працівника Іващишин Н.П.🤗
Щиро дякую за Ваш професіоналізм!
Гарного та мирного дня 🇺🇦