Курс валют в Аккордбанке
| PLN | 10.84 | 12 |
Яке ж воно тільки ***
Але ТАКОГО я не зустрічав в ЖОДНІЙ з банківських установ!
Категорії кешбек на серпень — Одяг та взуття — 2%.
Розрахунок — вдягаємо дітей — в сумі від 10к до 30к — ця, типу, банківська «установа» — нарахували АЖ 50 (п'ятдесят!!!) гривень.
Щоб ви, ***…
У них, бач, такі умови…
Висновок — ідуть за російським військовим кораблем — одразу.
Розірвання договору.
Припинення ділових відносин.
Не рекомендовано до співпраці.
Кантора Остапа Бендера
Без всяких пояснень заблокують ваші гроші, без всяких обгрунтувань і на невизначений термін.
Видача готівки: швидко та сучайсно
Але в Акордбанк все зроблено дуже продумано. По-перше нарешті є де скористатись документами з Дії і не тягати з собою паперці. По-друге гроші в межах ліміту можна отримати без попереднього замовлення, принаймні в моєму відділенні це було так. Персонал дуже ввічливий і доброзичливий. Залишились лише гарні враження від того як все швидко відбулося.
Офорлення кредитної карти
Сказала економіст Оксана оформити карту щоб я зняла свій депозиту
Сказала можно ліміт кредитний встановити, я погодилась
Не сподобалося що після відкриття карти мені сказала ліміт на 50000 мені встановлять. Але через певний час сказала відмовлено в ліміті взагалі
На ці кошти сподівалась бо дитина хворіє. Навіщо брехати про встановлений вже ліміт. Некваліфікований працівник
Стыд и позор
Заблокировали за 1 перевод на свой личный счет в другом банке
Три кола пекла щоб отримувати «кешбек»
Вирішив я відкрити картку онлайн, це було пізно ввечері, і шо ви думаєте? О 12 ночі дзвонить оператор з кол-центру (жива людина) і повідомляє що я хочу відкрити картку. І таких дзвінків було декілька серед ночі. Цікаво що банк вважає таку практику нормальною.
Але то квіточки. Здавалося банк пропонує цікаві % по кешбекам. Але, обов’якова умова — відкрити кредитний ліміт від 1000 грн. Якщо тобі його «погодять», то тобі все одно ОБОВ’ЯЗКОВО треба поїхати у відділення і підписати паперовий договір! Тобто онлайн НІЯК!
Я, маючи абсолютну чисту і прозору кредитну історію (йде перевірка через Дію), двічі подав запит на цей «ліміт» в 1000 грн. Кожен раз дзвонив оператор і питав, чи готовий я поїхати в відділення підписати. В результаті двічі я отримав відмову без жодних пояснень! І це при тому, коли в інших банках відкривають ліміти на будь які суми онлайн. На третій раз я сам пішов у відділення Акордбанку, перевипустив картку і підписав договір. І що ви думаєте? Через 10 хв знову прийшла відмова на цей нещасний «ліміт». Що ми маємо? Банк створює взаємовиключні умови: для отримання кешбеку треба мати ліміт від 1000 грн і банк сам його не надає. Висновки робіть самі. Всім гарного дня!
Зловживання службовим становищем, переслідування Романцов Ігор
На робочому місці ця особа займається не професійною діяльністю, а систематичним порушенням корпоративної етики, створюючи токсичну атмосферу. Романцов дозволяє собі недоречні залицяння та переслідування жінок-колег. Справа дійшла до відвертого сталкінгу — він підстерігав мене на зупинці громадського транспорту поза робочим часом, порушуючи мої особисті кордони та безпеку.
У разі відмови толерувати таку поведінку, він починає мститися: використовуючи службове становище, залишає безпідставні негативні відгуки про роботу співробітниць та намагається зіпсувати їхню ділову репутацію. Такі дії (примушування та зловживання посадою) мають чітку кваліфікацію у Кримінальному кодексі України. Банку варто негайно звільнити цього співробітника, адже такі особи ганьблять репутацію всієї фінансової установи.
Дякую за оперативність і професионалізм!
обслуговують оперативно, професійно,
усім дякую!
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Відмінний сервіс та надійний банк Акорд
Скриншот
«ДОРОГИЙ» банк
Акордбанк
Відділення 47 Полтава
у цьому відділенні обслуговувався.
Зайшов за карту дізнаватися,
до ладу нічого не зрозумів
спеціаліст Оксана на запитання пів години відповідала, дуже повільно і не виразно
Некваліфікований працівник навіщо такі потрібні на відділенні, які не можуть зацікавити продуктом. Але всі дівчата гарні.
Ну дуууже солідний банк
Моє перше звернення в «Аккорд» було вкрай чудернацьким (для мене) — встановив застосунок, все заповнив, зареєструвався і приблизно через годину подзвонили з банку. Співробітниця перепитала, чи це я подавав заявку, уточнила, що для остаточного затвердження кредитного ліміту потрібно буде ОСОБИСТО звернутись у відділення і ВЛАСНОРУЧ підписати документи, бо онлайн ця послуга не реалізована (ЩО???). Майже, як на початку 2000-х…
Я погодився і вона беземоційно сказала фразу: «Очікуємо перевірки в системі» і через приблизно 0,00000000001 секунди з невимовною РАДІСТЮ в голосі повідомила «На жаль, відмова. Повторно можете звернутись через 30 календарних днів».
Що я і зробив через місяць. Але знову почув: «На жаль, відмова».
Схоже, це улюблена фраза співробітників банку.
Загалом (ви не повірите!) кредитний ліміт я просив 5 разів. Але безрезультатно.
Схоже, саме для банку «Аккорд», я — надто ризикований клієнт?
Буду чекати ще місяць, поки або я доросту до рівня солідності банку «Аккорд» або поки банк «Аккорд» знизить вимоги до елітарності клієнтів при отриманні кредитного ліміту.
Пишу цей відгук зі сльозами на очах, перегортаючи в телефоні застосунки інших банків…
Обходьте цей жахливий банк десятою дорогою
Як вони написали в переданому менi листi — вiдповiдно до ст 15 банк зобов’язаний розiрвати дiловi вiдносини в разi ненадання необхiдних документiв чи вiдомостей. Вiдразу ж питання — ви в мене щось просили !? Невже не можна було вiдправити смс чи позвонити щоб запросити пояснення, а не вiдразу блокувати рахунок.
По сутi, з жовтня утримують кошти, надати реквiзити для повернення неможливо так як не вiдповiдають на звернення. Звичайно, це ж вигiдно, заблокувати грошi й використовувати в комерцiйнiй дiяльностi за мiй рахунок дуже вигiдно. Прошу мiнфiн розiбратися.
Жахливий додаток
Не рекомендую банк с 90х
Не рекрмендую!!!
Введення клієнта в оману, надання хибної інформації, непрофесійність.