Курс валют в абанке
Кешбек від банка
Приносимо вибачення за негативний досвід. Ми вже написали Вам у приватні повідомлення і чекаємо на відповідь, щоб уточнити потрібні деталі та детально розібратися у ситуації.
Проблема с картой
Лучший банк
Щоб не було проблем.
Переписка з службою підтримки нічого не дала мабуть в банку якісь проблеми, то до чого тут я. щоб не було в подальшому проблем буду закривати в ньому всі рахунки.
Нам дуже прикро дізнатися, що у вас виник негативний досвід з роботою нашого банку. Ми цінуємо кожного нашого клієнта і прагнемо забезпечити високий рівень обслуговування.
Ми хочемо детально розглянути вашу ситуацію та допомогти з її вирішенням. Для цього ми надіслали вам повідомлення і чекаємо на вашу відповідь. Ми впевнені, що разом ми зможемо знайти рішення. Дякуємо за ваше терпіння та розуміння.
Abank
Банк качественных продуктов и быстрых решений. Рекомендую.
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Оцінка служби підтримки
Блокування карток без можливості погасити борг
Чому я не можу закрити борг в вашому банку?
Банки зобов'язані здійснювати аналіз фінансових операцій відповідно до вимог законодавства. У разі перевірки тимчасово призупиняється можливість проводити певні операції по рахунках. При цьому можливість поповнення для погашення боргу не закрита. Щоб надати більш детальне пояснення та рекомендації саме для вашої ситуації, просимо надати відповідь в особистих повідомленнях.
Повернення коштів
На щастя, співробітники А-Банку швидко відреагували на моє звернення, провели розслідування і повернули кошти на мій рахунок. Велика подяка банку за професіоналізм та оперативність у вирішенні цієї ситуації. Рекомендую А-Банк за чудову роботу!
Банк заставляє переходити на Visa і не може зробити безкоштовно перевипуск пластику
Для мене, як клієнта, нема жодної вигоди перевипускати карту, але мене заставляють це зробити, тому що Visa надає банку вигідніші умови. Взамін банк навіть не може зробити безкоштовну доставку за перевипуск пластику (хоча той же Монобанк організував доставку карти закордон безкоштовно).
Коли я звернулась у підтримку, мені погрожували закрити рахунки.
Це абсолютно неприпустимо і я дуже розчарована сервісом.
Банк обрав Visa як стратегічного партнера. Завдяки цьому партнерству банк зможе:
— швидше запускати нові сервіси;
— надавати кращі кешбеки та бонуси;
— зменшувати витрати та вкладати їх у розвиток сервісу.
Ваше питання з доставкою карти наразі в роботі. Ми завжди готові вислухати ваші побажання та пропозиції, адже ваша задоволеність є для нас пріоритетом. Дякуємо за ваше терпіння та розуміння.
Приємно бути клієнтом банку — де є турбота та порозуміння
Дякую банку за професійність і турботу про клієнтів.
допомога в повернені коштів
Після оплати товару та неотримання замовлення, я виявив, що став жертвою шахрайства. Переказ коштів було здійснено на рахунок, що належить фізичній особі-підприємцю.
На жаль, мій банк не надав жодної допомоги у вирішенні цієї проблеми, повністю відсторонившись від процесу повернення коштів. В результаті, я був змушений звернутися до правоохоронних органів.
Я подав заяву до кіберполіції, що призвело до відкриття кримінального провадження. Весь процес, від моменту переказу коштів до отримання підтвердження про відкриття справи, зайняв значний проміжок часу.
Після отримання інформації про кримінальне провадження, я вирішив звернутися за допомогою до А-банку, клієнтом якого є особа, що отримала кошти. На моє приємне здивування, банк оперативно відреагував. Спілкування відбувалося швидко та ефективно, а протягом декількох днів кошти були повністю повернені на мій рахунок.
Хочу висловити велику подяку А-банку за професійний підхід та допомогу у вирішенні цієї складної ситуації. Їхня оперативність та клієнтоорієнтованість є чудовим прикладом ефективної роботи.
Супер обслуживание
Ужасный банк
Щиро вибачаємося за незручності, які виникли з вашою картою.
Після детального аналізу ситуації, ми виявили, що на момент вашого звернення до співробітника у вас дійсно була перевірка рахунку. На момент перевірки транзакції зарахування було призупинено, що стало причиною неможливості закриття карти.
Питання протягом обіцяного часу було вирішено, і ви знову можете користуватися картою у звичайному режимі. Дякуємо за ваше розуміння.
Подяка за обслуговування.
AБанк-👑
💵 Надёжность — на уровне. Чувствуется, что банк заботится о клиентах и держит марку. Всегда уверен, что мои деньги в безопасности, а сервисы работают даже тогда, когда у других всё лежит.
зняття коштів в Німеччині
написало комісію 4,95 (замість 3 євро (2% від суми по тарифам).
ок, нехай ще комісія банку німецького то і виходить 4,95.
по факту знялося 183,04 євро. тобто при знятті 150 євро — 33,04 євро склала комісія, що становить 22% (трохи забагато, як на мене)
при зверненні на лінію А-банк зареєстрували звернення Заявка № 3926115 успішно створена!
але відповідь після розгляду була шикарна — ми все зробили правильно, всі питання до банку де знімалися кошти.
постає питання — ми клієнти А-банку, то ви не повинні вирішити чи надати повну інфо? а не просто відфудболити до іншого банку за кордоном.
Це лояльне ставлення до своїх клієнтів?
ось відповідь підтримки
питання стосовно конвертації і яку суму зняв банк-власник банкомату, необхідно саме до них задати
Ми перевірили інформацію за Вашою операцією. У банкоматі було обрано розрахунок у гривні, тому банк-еквайр (власник банкомату) здійснив конвертацію 8 645,14 грн у євро за власним курсом та виставив до списання 179,45 євро. Додатково банкомат утримав комісію 5,73 євро. Згідно з тарифами нашого банку, комісія за операцію склала 3,59 євро (2% від суми). Саме через конвертацію та комісію банкомату підсумкові витрати виявилися вищими, ніж Ви розраховували.
Щоб уникати подібних ситуацій у майбутньому, важливо звертати увагу на валюту розрахунку. Для картки в євро варто обирати саме євро, а для карток Visa у доларах — долар. Це дозволить уникнути зайвих конвертацій і комісій з боку іноземного банку.
Возврат денег
Ми детально розглянули Ваше звернення — платіж вже зараховано на картку. Приносимо вибачення, що питання не було вирішено одразу, і вже опрацювали це з командою, щоб подібні зарахування відбувалися оперативніше.
Хочемо пояснити ситуацію: компанія повернула кошти без зазначення необхідних даних, тому ми не мали можливості автоматично зарахувати платіж. У таких випадках потрібне додаткове підтвердження у вигляді платіжного доручення.
Розуміємо, що це могло створити для Вас незручності. Інформацію вже передано для подальшого опрацювання, і ми працюємо над удосконаленням процесу, щоб подібні випадки вирішувалися швидше та зручніше для клієнтів.
Чекаю на відповідь
А Банк