Курс валют в абанке
| EUR | 51 | 51.8 |
А-банк
Робота тех. Підтримки
***,а не банк
Хочемо зауважити, що на підставі Умов та правил, з якими клієнт погоджується при відкритті рахунку, деякі платежі дійсно можуть вимагати додаткової перевірки. Детальні вимоги щодо можливого блокування та етапів перевірки зазначені за цим посланням у пункті 3.3.25.: https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/main/view-content-261/?lang=uk.
У випадку надходження скарг, банк може блокувати картку до підтвердження зарахувань на картку клієнта. Наразі банком було запитано додаткову інформацію для розв'язання питання. Будемо раді допомогти у вирішенні після її отримання
Безмежно вдячний.
Але цього разу перевершили мої очікування, написав у підтримку у вацап що в мене проблема, взяв в Плати частинами товар, продавець не виходить на зв’язок, товару немає. Фахівець мені оперативно допоміг вирішити проблему, і навіть заспокоїв, дуже дякую ви найкращі.
У відділенні також працюють чуйні професіонали.
заблокували рахунок
Банк не обмежує доступ до рахунку клієнта безпідставно. Для уточнення деталей написали Вам в особисті. Надайте, будь ласка, відповідь.
Абанк зараз в Україні найкращий!
Кридит
Щира подяка від військового з зони бойових дій
4441 1110 0729 6324 шахраї
Картка з вказаним номером належить іншиму банком. Для перевірки та фіксації інформації рекомендуємо звернутися безпосередньо до банку власника картки та до поліції.
Обслуговування на вищому рівні👍
Подяка у вирішенні мого питання
Ну я навіть не уявляв що . Ще залишились такі гарні люди такі
Я в банківській сфері взагалі нуль, але я ЦИМ БАНКОМ зауважте з великої літери, а тим паче людьми які там працюють, и велика їм подяка за це!!! І це не перша людина мені так допомогає, я не знаю я звуть цю людину але хотів би їй хоча б по телефону сказати ДЯКУЮ! Особисто я не буду приводити в приклад інші банки, на них ще кажуть ПРИМАТ банк, де з тебе беруть таку комісію що ти з заробітної плати тільки можеш собі хіба що сухарик можеш дозволити… мила людина якщо ти побачиш це зателефонуй мені на вайбер!!! Я дуже хочу тобі сказати дякую, і тепер звертаюсь до керівництва цінуйте і не ображайте таких працівників, і не забудьте про похвалу
Вводять своїх клієнтів в оману!!!
Щиро перепрошуємо за дану ситуацію. Наразі ми вже детально перевіряємо всі деталі. Одразу після перевірки ми зв'яжемось з Вами. Дякуємо за розуміння!
Подяка за вирішення мого питання.
Наш банк — найкращий! Дуже вдячна працівникам А-Банку, які поставилися до моєї проблеми з розумінням, не залишили звернення без уваги та допомогли повернути мої 10 000 гривень.
Щиро дякую за підтримку, людяність та справжню турботу про своїх клієнтів!!! 💗💗💗
Відсутність кредитного ліміту, ігнор у чаті на 4 дні та дивні мінуси по кешбеку
У додатку раптово виліз від'ємний баланс кешбеку (-30.94 грн). Звернувся до офіційної підтримки у WhatsApp з проханням пояснити ситуацію. Оператор привітався і… просто зник на 4 дні. Повні вихідні в ігнорі. Лише після повторного нагадування нова співробітниця визнала, що попередній «помічник» просто забув передати звернення далі.
За підсумком технічний відділ за заявкою № 5410414 баланс виправив і гроші повернув. Але загальний підсумок співпраці сумний: нормальних умов за кредитом немає, чат-бот губить клієнтів, а підтримка підключається лише після стусанів. Рекомендувати такий сервіс точно не можу.
Дякуємо за прийнятий дзвінок. Нам прикро, що склалися такі обставини. На жаль, через технічну складність у першому зверненні експерт дійсно не зміг приєднатися до листування.
Ми щиро перепрошуємо за ситуацію та вже передали приклад для опрацювання та унеможливлення схожих ситуацій у майбутньому. Наразі Ваше питання є успішно вирішеним. Впевнені, нам вдасться змінити Вашу думку на краще та продовжити плідну співпрацю.
Були проблеми з отриманням квитанції переказу SWIFT
Тому, після такого і інших випадків, які ставалися під час користування банком, можу впевнено сказати, що àbank не тільки найкращий в Україні, а й найкращий в світі🫶🥰
Блискавична реакція !))
Звернувся в тех підтримку вирішили питання хвилини за 3, за що щиро вдячний, як.завжди реагують блискавично, я не вперше Звертаюся та мені завжди допомагають дуже швидко, рекомендую А-банк, швидко, зручно надійно та блискавично))
Дуже швидкий зворотній зв’язок та вирішення проблеми за декілька хвилин з ботом Абанк
Дуже задоволена банком! Дякую велике!
Акцент Банк пробиває дно все більше
Наш банк працює прозоро та виключно у правовому полі, підпорядковуючись вимогам Національного банку України. Усі документи надаються клієнту під час укладення договору, а інформування про заборгованість здійснюється згідно із законодавством.
Дотримання етики спілкування — наш безумовний пріоритет. Ми прагнемо детально розібратися в цій ситуації, тому вже написали Вам у приватні повідомлення. На жаль, необхідних даних для проведення перевірки ми поки не отримали.