Курс валют в абанке
| EUR | 51.2 | 52 |
10 років лояльності в обмін на «розправу» за чесні відгуки.
Банк повністю обмежив моє обслуговування, назвавши рішення остаточним. Причина? Ні, це не P2P, не крипта і не підозрілі операції. Офіційна відповідь банку: «некоректна комунікація та прояв неповаги». Посилаються на пункт 5.6 Умов, який дозволяє розривати відносини за ненормативну лексику.
Проблема лише в тому, що я ніколи не вживав нецензурних слів у спілкуванні з банком. Моя «провина» лише в тому, що раніше я залишав публічні відгуки про проблеми з кредитуванням та кешбеком, а нещодавно вирішив розірвати свій депозит і закрити рахунки. Складається враження, що це своєрідна «помста» за те, що я відкрито висвітлював недоліки сервісу та забрав кошти.
Банк, який не цінує багаторічні відносини й боїться чесного фідбеку, не заслуговує на довіру. Раджу оминати А-Банк стороною.
Ми цінуємо тривалу співпрацю з кожним клієнтом, проте в її основі завжди має бути взаємоповага. Банк не обмежує обслуговування за відгуки чи закриття депозитів — ми цінуємо зворотний зв’язок. Кожна така ситуація проходить детальний розгляд з урахуванням повної історії взаємодії з банком, і саме за його результатами було прийнято рішення про припинення відносин. Підстави для цього містяться в п. 10.4.1 Умов та Правил, з якими Ви погодились при відкритті рахунку.
Дякуємо за розуміння!
Зовсім не клієнтоорінтований банк
Зверталась до банку із заявою про реструктуризацію заборгованості з наданням документів, що підтверджують погіршення фінансового стану. У відповіді банку відсутня належна оцінка наданих матеріалів, а запропоновані умови не враховують реальні фінансові можливості. Вважаю розгляд звернення формальним. Очікую на більш обґрунтований та клієнтоорієнтований підхід до вирішення питання.
Ми з розумінням ставимося до Вашої ситуації та готові розглянути питання в індивідуальному порядку для пошуку рішення. Детальну інформацію щодо Вашого звернення та подальших кроків ми вже надіслали Вам у месенджер.
Нема сапорту…
Штучний інтелект вже третій день мені шле спам в чат саппорту…
Документи всі в наявності, але реальних людей нема на допомогу.
Шкода що в банку залишилися лише «ефективні менеджери», а не ті хто робить роботу.
Перепрошуємо за незручності, що виникли під час спілкування в чаті. Ми впроваджуємо автоматизацію, щоб більшість клієнтів могли отримувати допомогу миттєво. Проте ми розуміємо, що існують складні питання, які потребують залучення профільного експерта та індивідуального розгляду. В усіх з Ваших звернень 03.05 були присутні експерти підтримки нашого банку.
Наразі Ваше питання вирішене. Ми вже взяли Ваші зауваження в роботу для подальшого покращення нашого сервісу. Дякуємо за зворотний зв'язок!
Майже детектив, но але з чудовою розв’язкою
Спершу — здивування. Потім — підозра. Звідки це взялося? Помилка системи? Людський фактор? Чи щось серйозніше?
Я не стала відкладати. Написала в підтримку а-банку. Без зайвих емоцій, чітко по суті. Усередині — напруження: чи визнають проблему, чи доведеться довго щось доводити?
Розв’язка настала швидше, ніж очікувалось.
Відповідь — майже миттєва. І це не була формальність. Це була жива, уважна робота фахівців, які одразу включилися в ситуацію. Вони не просто відповіли — вони розібралися, перевірили, зрозуміли й оперативно виправили все буквально за кілька хвилин. Чітко, професійно, без зайвих запитань і без затягування.
Особливо цінно — їхнє ставлення. Спокій, повага, включеність і бажання реально допомогти, а не «закрити звернення». Відчувається рівень і відповідальність людей, які знають свою роботу і роблять її якісно.
І тут приходить інше відчуття — не тривога, а впевненість. Коли тебе не просто «обслуговують», а дійсно чують і швидко вирішують питання.
Це той випадок, коли сервіс працює так, як має працювати: швидко, точно і з людським підходом.
Моя історія закінчилась добре. І саме завдяки професіоналізму та оперативності служби підтримки а-банку.
Слова подяки вже адресували експерту підтримки банку 🕊️💚
Штрафи та подвійні відсотки на час дії воєнного стану
Хочемо пояснити: законодавство у сфері споживчого кредитування зазнало змін. Закон № 3498-IX від 22 листопада 2023 року частково скасував заборони, що діяли з початку воєнного стану, і відновив нарахування штрафів та пені для відповідних категорій договорів. Банк працює згідно з актуальним законодавством.
Разом з тим ми цінуємо кожного клієнта та вже звернулись до Вас особисто, щоб розглянути ситуацію індивідуально. Будемо раді допомогти!
А-Банк не повертає залишок коштів після закриття рахунку.
Проте станом на зараз кошти на вказаний IBAN не надійшли. Підтримка за номером 7776 не надає жодної конкретики та не з'єднує з оператором, посилаючись на те, що «нічого не бачать». Прошу негайно надати номер платіжного доручення (референс) або завершити переказ моїх коштів!
Дякуємо, що знайшли час для розмови. Ми детально розібрали ситуацію та надали роз'яснення щодо процедури перерахунку залишку. Наразі очікуємо від Вас оновлену заяву згідно з шаблоном, який надіслали Вам у застосунку. Після отримання документа ми проведемо платіж. Дякуємо за розуміння!
Консультация
Дуже швидко вирішили питання
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Чудове обслуговування в А-банку
Краща служба підтримки.
Але все ж було трохи шкода, що такий вигідний кешбек за купівлю в АТБ не отримав (там категорія продукти + ще кешбек за оплату карткою АТБ).
Звернувся у підтримку, оператор звісно нагадав, що краще не забувати обирати категорії саме 1 числа кожного місяця в не втрачати вигоду. Але й по цій операції нарахування провів.
За це люблю Абанк — завжди все для клієнтів. Розуміють та йдуть на поступки. Дякую)
Щиро вдячна за плідну співпрацю
Типу прощення кредитного боргу
При оформленні реструктуризації, гарантійний лист обов’язково надсилається клієнту на електронну пошту. У ньому зафіксовані умови проведення «Перегляду заборгованості», необхідні дії обох сторін, а також сума і рахунок для внесення авансового платежу.
Договір також автоматично надсилається на електронну пошту, якщо вона була вказана під час подання заявки.
Звертаємо увагу, що у випадку прощення частини тіла кредиту така сума може вважатися доходом відповідно до вимог Податкового кодексу України, а отже підлягає оподаткуванню.
Ми готові перевірити інформацію та допомогти у вирішенні питання. Нами вже було адресовано Вам особисте повідомлення на даній платформі. Прохання надати відповідь на нього.
Дуже задоволена банком
Дуже задоволений банком
Дякую співробітникам банку за допомогу 🙏
Тут допомогли швидко й без зайвих складнощів усе запрацювало. Дуже вдячна за сервіс!
Найкращий сервіс !
Хочу сказати величезне спасибі працівникам банку!!!
Найкращий сервіс, завжди раді допомогти та все пояснити.
А після ситуації з шахраями, я переконалась щодо власної безпеки, завдяки швидкій реакції працівників.
Тепер є нова схема шахрайства у ОЛХ доставка.
Де покупець начебто кидає посилання даного сайту, де треба вводити всі дані карти.
Відповідно так має доступ до картки та проводить операції зняття коштів.
Банк швидко відреагував, працівники навіть о 21:00 вечора допомогли з шахраями.
Заблокували карту і повернули всі кошти.
Дуже дякую за такий сервіс, де ти не переживаєш за власну безпеку!!!
Завжди готові підтримати та допомогти! 💚
Заблокували рахунки без причин
Більш того, цей недобанк не вважав важливим проінформувати про це. Я дізнався про те що рахунок заблокований тільки на касі, коли оплата не пройшла і я написав у підтримку.
Моя рекомендація: якщо хочете не робити собі нерви і не чекати якоїсь перевірки протягом 30 днів, обходьте цей банк!
Нам прикро, що у Вас склалося таке враження. Як фінансова установа ми зобов’язані аналізувати фінансові операції відповідно до вимог законодавства. Розуміємо, що подібні процедури можуть викликати незручності, проте банк діє виключно у правовому полі.
Ми будемо раді перевірити інформацію та допомогти з вирішенням питання.
Возникли вопросы с начислением кешбека
Щира подяка!!!
Приємно вражена сервісом, уважністю до клієнтів і готовністю допомогти навіть у таких випадках. Рекомендую!!!
p. s. Хоча спочатку звернулась в банк, з якого надсилала кошти, мені відмовили!!!
Відгук