Курс валют в абанке
Зміна номеру телефона
Будьте осторожны.
Додатково повідомляємо, що стосовно Вас як клієнта було ухвалено рішення про припинення ділових відносин. Раніше банк вже надавав відповідні роз’яснення в рамках відповіді на інший Ваш відгук на цій платформі.
У зв’язку з прийнятим рішенням користування продуктами банку, зокрема здійснення касових операцій, є неможливим.
Банк ігнорує звернення багатодітної родини та свідомо затягує терміни реструктуризації (Заявка № 4472902)
«Прошу банк звернути увагу на мою ситуацію. Я мати трьох дітей, сім'я опинилася у скрутному становищі. Протягом грудня-січня ми внесли понад 14 000 грн, але борг не зменшився, бо банк списав понад 9 100 грн лише як відсотки!
По моїй заявці на реструктуризацію № 4472902 мені вже ДВІЧІ обіцяли надати рішення (спочатку 29.01, потім сьогодні 03.02 о 17:23). Обидва рази банк просто переносив дату „на завтра“, поки з мого рахунку щодня продовжує капати по 100 грн відсотків.
Важливо: через технічні проблеми з сім-картою я не приймаю дзвінки. Я офіційно вимагаю надати новий графік платежів (з платежем 860 грн/міс та повною зупинкою відсотків) ВИКЛЮЧНО в письмовому вигляді в чаті додатка. Якщо до 10:00 завтра (04.02) питання не буде вирішено, я буду змушена зареєструвати скаргу в НБУ».
З 24.02.2022 р. робота Банку регламентується Постановою НБУ №18 «Про роботу банківської системи в період запровадження воєнного стану», у якій повідомляється, що Банки продовжують роботу з урахуванням обмежень, визначених цією постановою, змін щодо роботи з кредитними угодами пунктами Постанови не визначено. Проте, ми ставимось з розумінням до ситуації та пропонуємо доступні умови перерахунку. Детальну інформацію з приводу пропозиції банку надано в прив'язаному месенджері.
Впевнені, нам вдасться змінити Вашу думку на краще та продовжити плідну співпрацю.
Чудовий сервіс
Заблокували карту
Як фінансова установа, ми дотримуємося вимог чинного законодавства, зокрема норм фінансового моніторингу. У рамках цих вимог банк має право тимчасово обмежувати окремі операції та запитувати документи, що підтверджують джерело походження коштів.
Наразі прийнято рішення про завершення ділових відносин. Рекомендації для розв'язання питання було надано банком в листуванні через прив'язаний месенджер.
Термінал самообслуговування А-банку не зарахував кошти!
Одного дня, при спробі поповнення картки іншого банку через термінал А-банку виникла проблема з зарахуванням коштів, а саме: термінал прийняв, але не зарахував гроші.
Обурило те, що розгляд звернення затягнувся аж на МІСЯЦЬ і нічого вирішено так і не було. Чисельні дзвінки на гарячу лінію, розповідь однієї і тієї ж історії по 10 разів різним операторам і відсутність зворотнього зв’язку (навіть якщо МЕНЕДЖЕР каже що зателефонує САМа протягом 3х днів). Після РІЗНИХ відповідей на мої запити — банк, в решті-решт, просто заявив, що: «Термінал в той день не приймав платежі і прийняти/переказати кошти не міг»
В результаті спроби поповнення купюри були повернені терміналом банку 01.01.2026 в проміжок часу з 16:21:13 до 16:21:39. За наданою раніше інформацію в цей проміжок часу Ви перебували біля терміналу.
Зворотний зв'язок та детальну інформацію за даним питанням нами було раніше адресовано Вам в дзвінку. Впевнені, нам вдасться змінити Вашу думку на краще.
Всім привіт 🙋♂️
Також буду вдячний якщо підвищите мені оплату частинами до 50 тисяч 😊
Нам приємно бути банком, який Ви рекомендуєте іншим.
Щодо ліміту на «Плати частинами», він розраховується системою індивідуально, а на його розмір впливає чимало факторів. Оскільки перегляд відбувається щодня, рішення може змінитися в будь-який момент. Дякуємо, що Ви з нами 💚
Чудовий банк! Дбає про своїх клієнтів! Онлайн підтримка 24/7, оперативність вирішення питань
Жодного разу не пошкодувала, що обрала саме цей Банк.
28.01.2026 року, з моєї картки намагалися списати 9.99$. Банк цю операцію скасував.
Я звернулася із запитанням щодо даної транзакції до онлайн підтримки Банку.
Протягом 5 хв, менеджер Назар надав мені повну інформацію щодо моєї ситуації! За що йому окрема подяка.
Рекомендую даний Банк всім!
Перекази SEPA в А-Банку
Дякую за вирішення питання щодо можливості користування платіжною системою SEPA в А-Банку. Щойно отримав повідомлення в застосунку про те, що послуга знову доступна. Сподіваюся, що це не помилка.
Дякую! Перепрошую, якщо завдав клопоту службі підтримки. Окрема подяка всім, хто поставився до мого питання неформально.
Мирного неба та міцного здоров’я вам і вашим близьким, а також усім співробітникам!
А банк найкращий
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Оформлення документів
Онлайн
Переоформлення депозиту
Дуже приємно працювати з такими фахівцями
Які завжди зможуть допомогти
Поки що подобається!
Щиро дякуємо за Ваш відгук та теплі слова. Працюємо надалі зоб надавати виключний рівень сервісу 💚
А-Банк ігнорує закон 10−2 та систему АСВП
Зауважимо, що нещодавно банком було запущено процес отримання таких постанов в тому числі через АСВП. Проте, це не є вимогою чинного законодавства в загаданих статтях на поточний момент. Ми провели детальну перевірку, але до поточного моменту банком не було отримано такого документу в жодному з каналів включаючи АСВП.
Рекомендації щодо розв'язання питання було успішно надано в форматі електронного листа на Вашу вказану в нашому банку електронну адресу. Будемо раді допомогти у вирішенні питання після отримання актуальної інформації від виконавця.
Дружня порада клієнтам: перевірте працездатність своїх карток Mastercard
Друзі, обов’язково перевірте свої гаманці та мобільний додаток. Я зіткнувся з тим, що мої три картки Mastercard були автоматично замінені на Visa без попереднього сповіщення. Така ж ситуація і у моїх знайомих. Це призвело до того, що фізичний пластик Mastercard просто перестав працювати в терміналах та банкоматах. Також зверніть увагу на свої реквізити — через їх зміну можуть «злетіти» важливі підписки (наприклад, Apple, Google, MEGOGO або інші сервіси), як це сталося у мене.
Є обґрунтована підозра, що банк такими діями порушує ст. 52 Закону «Про платіжні послуги», яка зобов’язує повідомляти клієнта про подібні зміни не пізніше ніж за 30 календарних днів. Я хочу попередити, щоб ніхто не потрапив у незручну ситуацію на касі магазину чи за кордоном, залишившись без доступу до коштів. Оскільки така ситуація, ймовірно, має масовий характер, я готую листи до Національного банку України, а також до представництв Mastercard та Visa.
Сподіваюся, ця інформація допоможе вам уникнути неприємних сюрпризів. Будьте уважні до своїх рахунків!
Банк дійсно переходить на карти платіжної системи Visa. Це стратегічне рішення, яке стало можливим завдяки партнерству з Visa, що запропонувала вигідні умови для нашої роботи.
Усім клієнтам, які користувалися картами Mastercard, ми надіслали повідомлення про перевипуск карт у застосунку àbank24. Ми хочемо детальніше розглянути вашу ситуацію, тому звернулися до вас в особисті повідомлення. Будь ласка, дайте відповідь банку, щоб ми могли все перевірити та відповісти на ваші запитання. Дякуємо!
Безпідставне блокування рахунків
Вся комунікація зводиться до телефонних дзвінків, де мене фактично змушують погодитись на повернення суми яка ніби то стала причиною блокування та погодитись на розірвання відносин з утриманням 30% (!) Відсутність правових підстав за статтею 1074 ЦК України: Жоден внутрішній пункт правил банку не може стояти вище за Закон. Це відкрите мародерство під час війни та порушення прав споживачів (ст. 18 ЗУ «Про захист прав споживачів»). В інтернеті вже достатньо таких кейсів саме щодо А-Банку.
Готую офіційну претензію на юридичну адресу та скарги до НБУ, Мінфіну та правоохоронних органів з вимогою розблокувати кошти або надати письмове законне обґрунтування!
Хочемо зауважити, що на підставі Умов та правил, з якими клієнт погоджується при відкритті рахунку, деякі платежі дійсно можуть вимагати додаткової перевірки. Детальні вимоги щодо можливого блокування та етапів перевірки зазначені за цим посланням у пункті 3.3.25.:
У разі отримання скарг банк має право обмежити операції з карткою до підтвердження зарахувань на рахунок клієнта. Ваше питання наразі розглядається в банку, і наш експерт вже зв'язувався з вами та надав потрібні рекомендації для вирішення ситуації. Просимо вас відповісти на запитання, які були уточнені, щоб ми могли допомогти у вирішенні цього питання.
Дякую за допомогу у вирішенні питання оператора Євгенію. Ввічливо та приємна у спілкуванні.
Служба підтримки супер!
Кредит , оплата частями .
Кстати война им не аргумент, они с другой реальности.
Хочемо зауважити, що банк діє виключно в рамках чинного законодавства та умов договору.
Щоб ми могли перевірити інформацію з приводу згаданих діалогів, а також доступних умов погашення, прохання надати відповідь на особисте повідомлення банку. Будемо раді допомогти у вирішенні питання.
Допомога по відновленню акаунту