Курс валют в абанке
Консультація фахівця
Списання коштів за незрозумілу підписку
чотко
Супер дякую
Ваші співробітники швидко відреагували на моє звернення, надали чіткі інструкції та забезпечили повну підтримку на всіх етапах. Завдяки злагодженій роботі та уважному ставленню проблему було вирішено максимально швидко й безпечно.
Дякую за відповідальність, допомогу та високий рівень сервісу. Приємно знати, що клієнти можуть розраховувати на такий захист і підтримку.
Подяка!
Супер
Дякую за оперативне вирішення проблеми!
Безмежно вдячна!
Дякуючи цим двом дівчаткам, я зуміла зробити все так, як має бути. Ввічливі, терплячі, професіонали своєї справи. Просто розумниці!!! Я вже давно є клієнтом вашого — та ні ж!!! — НАШОГО БАНКУ, але таких професіоналів свого діла мені ще не доводилося зустрічати. Користуючись нагодою, хочу привітати весь колектив А-банку з прийдешніми Святами. Миру, благополуччя, здоров’я їм і їх родинам. Нехай Матінка Божа огортає їх своєю Благодаттю. З повагою Махлинець Наталія Федорівна. Мукачево, Закарпаття
Нам дуже приємно бачити, що звернення до підтримки допомогло Вам вирішити ситуацію вчасно. Завжди працюємо над тим, щоб складні моменти ставали простішими. Гарних свят Вам та Вашим рідним🥰
frozen UNfrozen
Повернули гроші вкрадені шахраями
Щиро дякую А-Банк за небайдужість і за комфортну комунікацію) і за повернені гроші, звісно.
Будьте обережні, купляйте тільки в провірених продавців і тримайте гроші в надійних банках 😎
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують ситуацію, описану у відгуку.
Блокировка средств
Як фінансова установа, ми дотримуємося вимог чинного законодавства, зокрема норм фінансового моніторингу. У рамках цих вимог банк має право тимчасово обмежувати окремі операції та запитувати документи, що підтверджують джерело походження коштів. В результаті даного аналізу банком було прийнято рішення про завершення ділових відносин.
Нами вже було адресовано повідомлення в прив'язаний месенджер. Прохання відповісти на нього та надати запитаний документ для розв'язання питання
Заблокували картку
Надані Вами підтвердження вже передано фахівцям для подальшого аналізу. Прохання очікувати на відповідь банку найближчим часом в àbank24
Дуже зручно майже все онлайн
Банк, що допомагає втілювати мрії у життя
А наші відносини почалися банально: придбала картку в магазині АТБ для придбання продуктів зі знижками та оплати комунальних послуг без комісії…
За час нашої дружби стосунки тільки зміцнилися: жодної проблеми, багато плюшок, зрозумілий функціонал додатку, різні кешбеки, класні процентні ставки для депозиту — усе просто, швидко та зрозуміло! А-банк, сподіваюсь ти мене любиш так же сильно, як і я тебе! З іншої сторони виходу у тебе немає — тільки любити, бо наші відносини зареєстровано офіційно 😉! Ну, а якщо без жартів, то дійсно рекомендую користуватися послугами А-банку, він вас точно не підведе!
Самий найкращий банк який в мене є
Зейналов Ростислав Алікрамович
Низький рівень клієнтоорентованості
Ми детально перевірили ситуацію. Документи, які Ви надали спочатку, були у неналежній якості, тому ми не могли їх прийняти. Після отримання повного пакета документів питання було вирішене.
Щодо передачі заяви у випадку припинення відносин. Надсилати її звичайною поштою не потрібно. Документ можна передати через чат онлайн у нашому застосунку або у відділенні банку.
Бот використовується для пришвидшення опрацювання даних звернень. Документи, передані через нього, одразу потрапляють на перевірку, що суттєво скорочує час обробки.
Стосовно резервування коштів — це стандартна практика. У деяких випадках регламент може бути збільшений до завершення процесу списання.
Ми врахуємо Ваші зауваження, щоб покращити процеси та комунікацію. Будемо раді продовжити співпрацю!
Подяка оператору клієнтської служби підтримки.
Відповіла оператор Надія.
Швидко та компетентно допомогла з моїм питанням. Вже о 14:03 було вирішено.
Всього 9 хвилин — я вважаю це рівень!
Дякую дуже 🤗
А Банк ***
На следующий день средства необходимо было перевести за аренду жилья как ВПО, и в 8:20 приходит уведомление с АБанк о ограничении средств. На вопрос в чем проблема? Назвали какуй-то персону не известную мне и жалобу на 50 гривен.
Отвечаю им, снимите те 50 гривен если это важно и снимите ограничение так как мне переводить средства нужно, на что согласились.
ПОСЛЕ перезванивает сотрудник банка и говорит нужно вам заплатить 30% от суммы которая на карте то есть 2800. На что я отказалась.
Сейчас пришла помощь на е карту зимняя поддержка 1000грн доступ к картам закрыт банк в одностороннем порядке прервал отношения. Хотя доходы покрывают траты.
При обращении перевести средства на другую карту, в другом банке зимнюю помощь Отказ. Ответ это ваши проблемы!
на 1545 сделала обращение, в НБУ жалобу составляют, дело не в 1000 грн в в жадности, и безнаказанности банка, Делают что хотят, Когда карту высовывали и без мыла лезли!
Хочемо зауважити, що на підставі Умов та правил, з якими клієнт погоджується при відкритті рахунку, деякі платежі дійсно можуть вимагати додаткової перевірки. Детальні вимоги щодо можливого блокування та етапів перевірки зазначені за цим посланням у пункті 3.3.25.:
В рамках даного аналізу банком було прийнято рішення про завершення ділових відносин. Зауважимо, що комісію в розмірі 30% відповідно до тарифів банком списано не було.
Після прийнятого банком рішення, на відповідний рахунок в банку дійсно було отримано зарахування допомоги від держави. Наразі відбувається процес повернення коштів державі. Радимо відкрити картку Національний кешбек в іншому банку та подати заявку на отримання допомогти повторно орієнтовно через 3 дні.
Чудова та професійна підтримка в Abank
Працівниця служби підтримки була дуже професійною, ввічливою та терплячою.
Вона уважно перевірила всі мої документи, пояснила кожен крок, допомогла з усіма питаннями та завершила процес дуже швидко.
Дякую за чудове ставлення до клієнтів та якісну підтримку!
Щира подяка АТ «А-БАНК»
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.