Курс валют в абанке
Через помилку оператора я втратила 14000грн
Люди, это самый лучший банк!!! У меня просто слов нету. Все вопросы решаются быстро и без воды, всё доступно обьяснят. Дорожат каждым своим клиентом.
Питання на 1 хвилину 😄
У мене одразу усмішка до вух 😁
Ну і, звісно, я не втримався та спитав: «А можна гороскоп на місяць?» І ви тільки уявіть — вона й його мені надіслала!
І це все о 3-й годині ночі! 🌙✨
Моєму захвату не було меж. Щиро дякую Кірі за таку оперативну допомогу, позитив і настрій на весь день (а може й на цілий місяць 😉)!
Абсолютно некомпетентна служба підтримки
Окей, пишу в службу підтримки. Кажуть, що є тимчасові складнощі з Приватом, який відхиляє платежі через Visa. Пропонують спробувати пізніше.
Пробую. Відкриваю додаток, починаю створювати платіж, тільки ввожу номер картки — отримую: «Неможливо провести переказ на картку отримувача». Знову пишу в службу підтримки. Кажуть, що в них все добре — це винуватий Приват. Йдіть туди.
Іду в Приват. Прошу перевірити: проходжу там окремі круги пекла. Роблять висновок, що з картою все добре. Воно і так зрозуміло, що все добре, тому що з інших банків платежі проходять нормально. Повертаюсь в А-Банк.
Впродовж половини дня мені пропонують купу версій. Спочатку винувата Visa, потім винуватий Приват, потім знову Visa, і так по колу більше ніж пів дня. На мої логічні запитання, до чого тут Visa чи Приват, адже саме додаток А-Банку не дає навіть створити платіж, відповіді не отримую. Після кількох спроб вдалось довести, що проблема на боці А-Банку (або фахівець втомився), мені видали наступне:
«Обмеження встановлено на рівні нашого банку щодо проведення переказів на цей конкретний номер картки. Такі рішення приймаються в межах внутрішніх процедур фінансового моніторингу та управління ризиками. Детальні підстави щодо конкретного отримувача розголошувати, на жаль, можливість відсутня».
Одне просте питання: навіщо ви мордували людину з 12-ї години до 21-ї вечора, щоб потім вивалити оцей bullshit? І що це за банк, який не в змозі зробити переказ на картку та не в змозі пояснити, що саме сталося. Де гарантія, що завтра я не отримаю ще якесь блокування з невідомих причин?
Короче, такий собі експірієнс. Люди, ну не можна ж так з клієнтами. З нормальними клієнтами, які мали надію користуватися вашими послугами.
Нам прикро, що спілкування з експертами служби підтримки нашого банку призвело до отримання таких емоцій. Згадані діалоги вже передано фахівцям для подальшого опрацювання та прийняття рішення.
Наразі питання з приводу помилки при спробі відправки коштів на картку іншого банку є успішно вирішеним. Впевнені, нам вдаться змінити Вашу думку на краще та ще раз дякуємо за зворотний зв'язок 💚
Молодці!
Шахрайство клієнта А-Банку
Дуже вдячна А-Банку службі Моніторингу та СБ за таке ставлення до скарг та майбутніх клієнтів. Дуже вразили!
Після цього обов’язково стану вашим клієнтом!
Крайне *** операторы
Хочемо зауважити, що на підставі Умов та правил, з якими клієнт погоджується при відкритті рахунку, деякі платежі дійсно можуть вимагати додаткової перевірки. Детальні вимоги щодо можливого блокування та етапів перевірки зазначені за цим посланням у пункті 3.3.25.:
Додатково нами було відправлено повідомлення в прив'язаний месенджер. Прохання відповісти на нього для розв'язання питання
Подяка
Повернення коштів
Заблокировали карту
Все платежи откуда и что черному по белому описаны, квитанции они не рассматривают вообще, предупреждения об окончании лимита никакого небыло, скинул в чат довідки с дії ок-5 та ок-7 как и просили, скинул карту с выпиской иностранного банка от миграционной службы тоже не подходит, есть кредиты, переводы по карте совершал между своим родственникам. Перевел родственникам 15000 карту заблочили говорю выиграл в казино и перевел деньги вопрос опять тот же скидывайте документы о доходе. Налог по всем переводам плачу за пользование картой тоже звоню на линию не берут говорят через чат тг или вайбер. Прошу разобраться в этом почему нельзя уведомить что лимит перевышен изначально, а не создавать людям проблемы
Як фінансова установа ми зобов’язані аналізувати фінансові операції відповідно до вимог законодавства. Розуміємо, що подібні процедури можуть викликати незручності, проте банк діє виключно у правовому полі.
Наразі дане питання перебуває на опрацюванні. Прохання очікувати на відповідь банку повідомленням в àbank24
Блок картки
З Абанк всі проблеми вирішуються !
Раді, що Ваші кошти в безпеці, а доступ до застосунку відновлено💚
Дякую!
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Брехуни і шахраї
Розуміємо Ваші емоції та перепрошуємо за очікування.
У випадку надходження скарг, Банк може блокувати картку до підтвердження зарахувань на картку Клієнта. За підсумком розгляду скарги, Банк може запропонувати Клієнту повернути кошти заявнику.
Наразі Ваше питання успішно вирішене.
Вночі без світла без зв’язку.
Найгірша служба підтримки
Представниця банку, тоном наче я якийсь алкаш що просить кредит пояснила, що для кожного індивідуальний ліміт, але вона мені не скаже який у мене ліміт, я повинен перевести гроші, які скоріше за все заблокують, а потім мені вже скажуть скільки був ліміт.
Нешановні представники банку, дякую за таке відношення. Гроші перевели на картку іншого банку іншій людині. Де ввічливий сапорт пояснив які документи потрібні будуть якщо виникнуть питання.
Ми приносимо щирі вибачення за ситуацію, та непорозуміння, яке трапилось. Вказаний діалог вже переданий фахівцям для подальшого опрацювання та прийняття рішення.
Зауважимо, що в такому випадку варто перевірити розмір надходжень вказаний в àbank24 в меню Персональні дані àbank24.
Ми працюємо над покращенням сервісу та впевнені, що нам вдасться змінити Вашу думку на краще.
Не залишили сам на сам із проблемою
Звернувся до А-банку. Пояснили порядок дій, відкрили диспут, допомогли правильно оформити документи. Весь процес супроводжували спокійно та професійно. Було важливо відчувати, що ти не сам і що питання реально опрацьовується.
У результаті кошти повернуті повністю, комісію розблоковано. Для мене це показник того, що банк не формально приймає звернення, а дійсно працює на захист клієнта.
Дякую команді А-банку за підтримку та результат.
-Банк — це космічний рівень сервісу та підтримки 24/7!
Що мене найбільше вразило:
Доступність 24/7: Чи то глибока ніч, чи ранній ранок — підтримка завжди на зв’язку. Не важливо, коли ви звернетеся, вам дадуть відповідь миттєво. Швидкість вирішення: Технічні питання зі зміною номера вирішуються «на льоту». Ніяких очікувань по кілька днів або нескінченних перевірок. Порівняння з іншими: Якщо порівнювати з іншими відомими банками, то А-Банку просто немає рівних. Там, де інші створюють бюрократичні перепони, А-Банк робить все для зручності клієнта. Якість та професіоналізм: Технічна підтримка працює на найвищому рівні. Відчувається, що команда реально хоче допомогти, а не просто «відписатися».
Надійшло повідомлення про оновлення даних
Я звернулася до онлайн-кол-центру, незважаючи на те, що була вже ніч, думала, що відповідь отримаю зранку. Але була приємно здивована, що спеціалісти працюють 24/7 — це дуже радує.
Питання швидко вирішили, усе оновили та підказали, як правильно діяти. Дуже ввічливий і уважний персонал.
Користуюся одним банком в Україні — і це тільки А-Банк. Завжди допоможуть, підкажуть, ввічливі та справжні професіонали своєї справи.
Щиро дякую їм за це ❤️🔥
Дуже поганий банк
Вони буквально наполягають підписати заяву: що розірвали з ним відносини на підставі закону про відмивання коштів, спонсорування терроризму🤣Ціна питання 9 тис. грн. Вони це серйозно? Батько розхвилювався, кажу подари їм ці 9 тис. Але все одно гірко! А на заставці А банку стоїть: ми цінуємо стосунки!!! Це нахабно і цинічно! У нас немає стосунків! Я тільки вони із своєю заявою, яку нагло втюхують і буквально не дають написати свою. Давала читати юристам цю заяву: вони кажуть що після цієї заяви можуть хто завгодно прийти по твою душу!
Зовсім ми стали безправні!!! Буду подавати в суд!
Ми вже намагалися зв’язатися з Вами за вказаними контактами для уточнення деталей, але, на жаль, нам не вдалося. Ми готові розглянути ситуацію та надати необхідні роз’яснення. Просимо надати відповідь в особистих повідомленнях для подальшої комунікації