Минфин - Курсы валют Украины

Установить
zaporozhchenko
Владислав Запорожченко Блог Владислава Запорожченко
Зарегистрирован:
20 мая 2020

Последний раз был на сайте:
29 мая 2023 в 14:09
Подписчики (3):
nadiakema
nadiakema
Maria111
Аделина Иноземцева
Киев
ochimovskaya
Тетяна Делл
52 года
Владислав Запорожченко — Блог Владислава Запорожченко
Председатель правления Qiuntex Bank Technology
8 июня 2022, 11:50

Комісія з фінансового нагляду Польщі видала ліцензію Qiuntex Pay

Міжнародний фінансовий холдинг Qiuntex Bank поповнився ще однією фінансовою установою. 3 червня поточного року Комісія з фінансового нагляду Польщі видала ліцензію Qiuntex Pay.

Qiuntex Pay — новий програмний продукт холдингу Qiuntex Bank Technology, який дозволить розширити наявні послуги та збільшити у короткостроковій перспективі вже існуючу клієнтську базу. Варто відзначити безумовну стабільність роботи Qiuntex Bank та афілійованих з холдингом фінансових компаній навіть за умов турбулентної економіки Європи в період поточно гарячої військової ситуації в Україні.

Що варто знати про холдинг Qiuntex Bank

Qiuntex Bank Technology був зареєстрований у Лондоні у 2021 році. Ключовими діловими партнерами холдингу, що надає банківські послуги для юридичних та фізичних осіб на території Європи та Північної Америки, стали Barclay's Bank та Signature Bank.

Резиденти фінансового холдингу з країн Східної, Центральної, Північної та Південної Європи, а також США та Канади здійснюють весь спектр фінансової діяльності в міжнародній банківській екосистемі, включаючи проведення великих грошових транзакцій у рамках ділових угод.

Які переваги у нового гравця Qiuntex Pay

Qiuntex Pay – нова платіжна система, відкриття ліцензії для якої на території Європи відкриє для споживачів банківських послуг такі можливості:

— 1. Виконання платіжних транзакцій: переказ коштів на платіжний рахунок у вашого провайдера або провайдера іншої компанії шляхом надання кредитних переказів, включаючи постійні доручення.

— 2. Прийом грошових вкладів та зняття готівки з платіжного рахунку, а також всі дії, необхідні для ведення рахунку.

Отримання ліцензії платіжної системи з боку польської Комісії з фінансового нагляду говорить про виняткову зацікавленість у нових продуктах Qiuntex Bank Technology.

Просмотров: 109, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться