Минфин - Курсы валют Украины

Установить
marineshcka
Кредитний Експерт Кредитні кошмари сьогодення
Зарегистрирован:
23 октября 2013

Последний раз был на сайте:
22 апреля 2019 в 19:01
Подписчики (1):
Nykaj
Nykaj
Кредитний Експерт — Кредитні кошмари сьогодення
28 января 2019, 15:15

Кредитна історія - триллер про приватбанк

Звернувшись до Українського бюро кредитних історій щодо незаконності зберігання та поширення моєї кредитної згоди я отримала цікаву відповідь.
Чомусь Приватбанк та УБКІ вважають, що я свою згоду надала.
Як завжди я підписувала лише анкету-заяву. Умов і правил надання банківських послуг в очі не бачила, але...
Отже маємо наступну ситуацію.
Договори між мною та Приватом були укладені у 2007 та 2008 році. Умов в анкеті-заяві щодо згоди на збір, зберігання, використання та поширення через БКІ інформації про кредити немає. В той же час на сайті самого банку відсутні договори за 2007 та 2008 рік. Отже зясувати, чи дійсно були в умовах і правилах відповідні пункти неможливо. Відповідно до ст.11 ЗУ «Про захист прав споживачів» будь-які неоднозначні умови договору трактуються на користь споживача.
Звичайно, щоб поставити крапку у даному питанні мені необхідно звертатись до суду. На сьогоднішній день я цього зробити не можу. На розгляді Великої палати Верховного Суду знаходиться справа № 754/13763/15-ц щодо неможливості визнання допустимим доказом надані суду банком умови та правила надання банківських послуг БЕЗ ПІДПИСУ СПОЖИВАЧА, отже після винесення ВС остаточного рішення почнемо боротьбу з УБКІ та ПРИВАТБАНКОМ)

Просмотров: 277, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться