Минфин - Курсы валют Украины

Установить
bonv
bonv
Зарегистрирован:
12 марта 2015

Последний раз был на сайте:
15 июля 2024 в 21:00
Подписчики (236):
menatep
Borys Bayraktar
58 лет, Киев
yevhenmazun
yevhenmazun
Natycia
Natycia
sacha2222
sacha2222
KozakUkraine
Kозак UA
43 года, Львів
Wladwest
Wladwest
AlexCliff
AlexCliff
mafiozi
mafiozi
94 года
zazazazazazazaz
zaNOza :)
24 года
burcun
burcun
Weka
Weka
Amalea
Amalea
все подписчики
не бідую:)
31 января 2024, 11:45

5 секретів, які допоможуть розбагатіти.

Існують певні звички та стратегії, які успішні підприємці використовують для побудови успішного бізнесу, пише Forbes.

Ось кілька секретів підприємців-мільйонерів, які допоможуть вам розбагатіти:

Створення цінності, а не грошей. Перший секрет підприємців-мільйонерів полягає в тому, що вони зосереджуються на створенні цінності, а не на зароблянні грошей. Вони розуміють, що створення цінності для клієнтів є ключем до побудови успішного бізнесу.

Нетворкінг. Другий секрет підприємців-мільйонерів — це нетворкінг. Підприємці розуміють, що їхня мережа — це їхній власний капітал. Створення сильної мережі допомагає створити можливості для зростання та потенційного партнерства.

Постійне навчання. Третій секрет підприємців-мільйонерів полягає в тому, що вони ніколи не перестають вчитися. Вони постійно прагнуть до знань і вдосконалення своїх навичок, а також шукають нові способи розвитку себе та свого бізнесу.

Кілька джерел доходу. Четвертий секрет підприємців-мільйонерів полягає в тому, що вони розуміють силу багатьох джерел доходу. Диверсифікуючи свої бізнес-пропозиції, вони розподіляють ризик, пов'язаний із залежністю від одного джерела.

Наполегливість і завзятість. П'ятий секрет підприємців-мільйонерів — наполегливість і завзятість. Вони не здаються, коли стикаються з труднощами або невдачами. Вони розглядають невдачі як можливість для зростання і ніколи не перестають працювати над досягненням своїх цілей.

Просмотров: 429, сегодня — 4
Следить за новыми комментариями

Комментарии - 1

+
+45
bonv
bonv
15 июня 2024, 16:22
#
Які легендарні фрази з глибоким сенсом: їх зрозуміють лише одиниці
«Вщипни себе і зрозумієш — чи боляче іншому». Ця фраза говорить, що не треба робити іншим людям того, чого не хочеш відчути сам. Буває, що ми робимо людині боляче, не замислюючись над тим, що нам також можуть зробити неприємно.
«Немає ілюзій — немає розчарувань». Не треба зачаровуватися іншими людьми і покладатися на них, тоді ми не будемо розчаровуватися від очікувань, які не збулися. Адже ми так любимо намалювати образ і самі віримо в нього, а інша людина може навіть не здогадуватися про те, на що ми від неї чекаємо. І більше того, ніколи не володіла тими якостями, якими ми її наділили.
«Людина не спотикається, якщо лежить у ліжку». Згадаймо, який вигляд мають нові олівці, — вони такі гарні й гострі. Та щойно ними починаєш працювати, то вони тупляться, можуть ламатися і втрачають свій привабливий вигляд. Але ж які гарні картини виходять, написані тими олівцями. Так і з людиною — досконалим може бути лише той, хто нічого не робить, тому не помиляється. Але й шедеврів від такої людини не буде.
«Той, хто нічого не робить, багато базікає». Тут говориться про людей, які вміють гарно говорити, на словах вибудовувати захмарні замки. Та насправді їхнє життя безцільне й порожнє, як і їхні балачки.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться