Минфин - Курсы валют Украины

Установить
CCLOAN
Зарегистрирован:
21 апреля 2020

Последний раз был на сайте:
14 марта 2023 в 01:57
Подписчики (2):
Niccelll
Niccelll
Kacviktok
Kacviktok
CCLOAN — Офіційний блог компанії
17 марта 2021, 14:34

Де можна зробити онлайн страховку?

Збираючись у подорож, як правило, ми намагаємося в найкоротші терміни вирішити масу приємних проблем: купуємо путівку, пакуємо речі в валізи, розглядаємо всі можливі маршрути, а також приймаємо рішення з приводу придбання страховки.
Комплексні страхові пакети

Як правило, готові страхові пакети передбачають можливість виникнення різних нещасних випадків. Це говорить про те, що в інтернеті купити страховку можна як для ділової поїздки, так і для відпочинку в різних екзотичних країнах.

Комплексна страховка містить страховку багажу, медичні витрати. Окрім цього, купити онлайн страховий поліс можна як для одноразового використання, так і для багаторазових поїздок за кордон. В режимі онлайн можна попередньо забронювати страховий пакет. На стадії бронювання покупець має можливість ознайомитися з усіма без винятку умовами, дізнатися ціну пакета та інші його особливості.

Якщо ви не знаєте якому страховому пакету віддати перевагу, можна отримати консультацію у представників страхової компанії. Фахівці служби підтримки допоможуть вибрати найбільш відповідний страховий поліс по гарній ціні.
Доступні способи оплати онлайн страховки

Внести гроші на рахунок страхової компанії можна за допомогою банківської карти або з розрахункового рахунку. Після отримання листа на електронну пошту ви можете без побоювань вирушати у відпустку або в бізнес поїздку.
У деяких випадках може знадобитися оригінал страхового поліса. І тут не виникне ніяких проблем. За необхідності ви можете зробити замовлення оригіналу на сайті. Після цього вам прийде рекомендований лист, в якому буде знаходитися необхідний документ.

Що покриває онлайн страховка?
Купивши страховку в інтернеті, ви отримуєте такі переваги:

  • Невідкладна медична допомога.
  • Медичні препарати.
  • Лікування в стаціонарних умовах протягом п’ятнадцяти діб. Тут важливо розуміти, що ця опція залишається активною навіть після закінчення терміну дії страховки.
  • Стоматологічні маніпуляції.
  • Транспортування туриста в госпіталь або на батьківщину.
  • Репатріація тіла (в разі смертельного випадку).

Якщо ви плануєте займатися активними видами спорту, краще не економити та придбати розширену страховку. В цьому випадку ви будете застраховані навіть від тих форс-мажорів, які не покриває стандартний поліс.


Де купити страховку?
Для охочих придбати страховий поліс сьогодні відкривається маса можливостей. Якщо ви самостійно плануєте подорож, нема потреби витрачати час на страхові компанії. Все набагато простіше – замовте страховий пакет в режимі онлайн. Однак, щоб не стати жертвою шахраїв, до того, як робити придбання необхідно уважно вивчити інформацію про компанію:

  • Реальні відгуки покупців.
  • Фінансові показники страхової компанії.
  • Статутні документи (ліцензії, дозволи та так далі).

Усі дані про страхову компанію повинні перебувати у відкритому доступі. Якщо ви не можете знайти будь-яку інформацію, краще не довіряти такому страховику. Окрім цього клієнти більше довіряють тим організаціям, які пропонують своїм клієнтам найбільш вигідні умови, показують гарне ставлення, а також надають великий перелік страхових послуг.

Просмотров: 676, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться