Минфин - Курсы валют Украины

Установить
CCLOAN
Зарегистрирован:
21 апреля 2020

Последний раз был на сайте:
14 марта 2023 в 01:57
Подписчики (2):
Niccelll
Niccelll
Kacviktok
Kacviktok
CCLOAN — Офіційний блог компанії
9 декабря 2020, 10:17

Поняття реструктуризації кредитного боргу 

Для фінансування прострочених зобов’язань, які ми не можемо виплатити вчасно або хочемо погасити одним платежем, варто домовитися про послугу реструктуризації. Реструктуризація кредиту дозволить позбавитися ризику неплатоспроможності, а також дозволить не потрапити у боргову спіраль. Дізнайтеся, як отримати реструктуризацію кредитного боргу.

 

Реструктуризація кредиту — що це?
Що таке реструктуризація кредиту і чому варто розглянути можливість використання цієї пропозиції у банках та небанківських компаніях? Реструктуризація позики — це фінансова послуга, яку пропонують банки та фінансові компанії, яка за термінами погашення повністю відрізняється від позики готівкою. У ситуації, коли у вас кілька кредитів і позик, варто їх реструктурувати, об’єднавши в одну позику.

Навіть якщо ви фінансово стабільні і можете легко погасити свої зобов’язання вчасно, об’єднання декількох зобов’язань в один платіж дозволить знизити вартість кредиту, і вам не доведеться дбати про погашення багатьох платежів в кількох установах. Однак зазвичай реструктуризацією користуються люди, які через недостатність доходу не можуть виплатити свої зобов’язання. Саме в таких випадках найчастіше звертаються за консолідованою позикою.

Часто ситуація неплатоспроможності зачіпає людей, у яких була добре оплачувана робота або успішний бізнес, коли вони користувалися позиками, і високий внесок не був проблемою. На жаль, через втрату роботи або проблем з бізнесом їх фінансові можливості значно знизилися.

З цієї причини консолідація — гарне рішення для них. Один довгостроковий платіж, полегшить виплату боргу та дозволить позичальнику встояти у складній фінансовій ситуації.

Реструктуризація кредиту — не що інше, як зміна термінів погашення чинних зобов’язань. Скориставшись реструктуризацією кредиту. Така послуга дозволяє погасити всі свої борги в інших банках або фінансових компаніях та замість кількох платежів платити лише один. Вартість однієї позики нижче, ніж кількох.

Суть реструктуризації кредиту полягає в тому, що установи змінюють умови кредиту та адаптують їх до поточних фінансових можливостей позичальника. Відбувається зміна графіка погашення — найчастіше це продовження терміну погашення кредиту. У цьому випадку відсотки будуть вищими.

Це хороший варіант для тих, хто в боргах. Однак реструктуризація кредиту — це не тільки варіант для таких людей. Якщо хочете скоротити терміни виплати кредиту і швидше позбутися від непогашеної заборгованості, можна заощадити на відсотках. Звичайно, в цьому випадку щомісячний платіж буде вище.

Кому може бути вигідна реструктуризація кредиту?
Реструктуризація кредиту може бути використана людьми, які не в змозі погасити чинні зобов’язання перед своїми кредиторами. Часто це викликано зниженням фінансових можливостей позичальника, втратою частини його доходу в разі непередбачених подій (наприклад, втрата роботи, грошові проблеми в бізнесі тощо).

Безумовно, рефінансування кредитів дозволить спростити виплату непогашених кредитів, а позичальник може знову стати на ноги та відновити свої фінансові можливості. Також варто подбати про гарну кредитну історію і про відсутність невиплачених кредитів вчасно.

Кредит на реструктуризацію також може бути надано людям, у яких на рахунку кілька невеликих кредитів і вони хочуть об’єднати їх в один. Коли ви берете об'єднану позику, ви міняєте кілька позик на одну з більшою сумою, але частіше за все на більш вигідних умовах та/або на більш тривалий період.

Просмотров: 1095, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться