Минфин - Курсы валют Украины

Установить
Blagoofficial
Зарегистрирован:
11 марта 2021

Последний раз был на сайте:
18 августа 2022 в 10:40
Blagoofficial — офіційний блог фінансової компанії "Благо"
7 апреля 2021, 17:11

Фільми про бізнес

Карантинні обмеження – це не привід впадати в депресію чи приростати до дивану, можна сказати, що це новий шанс зайнятися собою, побути разом з родиною та ставити нові цілі.
Адже якщо поспостерігати, то у світі ніколи не було сталевої стабільності і зі швидкістю світла змінюються економічні тенденції у зв’язку з тим що людина розвивається у технічному прогресі.


Тому головним фактором сьогодення є швидка адаптація до реальності та особистий розвиток, що несе за собою нові цілі, нові знання та фінанси. Не потрібно боятися нового, боможливо цей період для Вас стане стартом нових можливостей та здійснення цілей.
Ми підготували для Вас список мотиваційних фільмів, які допоможуть краще зрозуміти бізнес та його розвиток під час криз та глобальних змін у світі.

«Людина, яка змінила все»
Художній фільм-драма розкриває історію спортивного менеджера, якому необхідно виконати важке завдання – створити конкурентоспроможну і сильну бейсбольну команду при нульових ресурсах. Фільм не стільки про спорт, перемогу та поразки, скільки про справжній кризовий менеджмент. Головний герой йде на ризики, використовує різноманітні бізнес-тактики та стратегії заради досягнення своєї мети.

«Пірати Кремнієвої долини»

Історія створення та протистояння двох гігантів комп’ютерної індустрії – Microsoftта Apple. В сюжеті розкриті утопічні на той час ідеї геніїв – Стіва Джобса та Білла Гейтса, моменти розвитку їхнього бізнесу, а також війна компаній та відчайдушні рішення для перемоги.

Герої стрічки мріяли, що колись про їхні проекти дізнається весь світ, і через декілька років так і сталося. Вчорашні мрійники перетворилися на мільярдерів з власними імперіями.

«Атлант розправив плечі»

Кіноверсія відомого однойменного роману Айн Ренд. У картині розповідають про те, як бізнес може протистояти жорстокому світові влади та політики.

Фільм буде цікаво переглянути, щоби бути обережним в ситуаціях гострої конкуренції та вчитися враховувати деталі внутрішніх процесів бізнесу.

«Соціальна мережа»

Фільм заснований на реальних подіях, які відбувалися в житті студента Гарварду Марка Цукерберга. Це історія про створення соцмережі Facebook, засновники якої стали наймолодшими мільярдерами в США.

Картина буде корисною для засновників стартапів та тих, в кого бізнес лише зароджується. Головна думка фільму – ідея на мільйон може лежати просто у вас під носом, але щоби вона стала успішною, необхідно повністю присвятити себе досягненню цілей.

«Межа ризику»

Гостросюжетний драматичний трилер розповідає про події, які відбувалися на початку світової економічної кризи 2008-го року.

Аналітик у великій інвестиційній компанії виявляє, що всього через декілька днів ринок повністю рухне. Банк може скинути всі акції і залишити ні з чим мільйони людей або ж просто чекати і слідкувати за розвитком подій.Фільм підійде для того, аби зрозуміти, якими кризовими бувають ситуації, пов’язані зі збереженням грошей компанії.

Просмотров: 244, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться