Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отзывы о компании — 180

1/5
Denysa12021-11-27 13:06:24
Мій страховий поліс покриває COVID випадок. Проте звернувшися до СК ПРОВІДНА, стикнувся з відмовою в гарантуванні. Хоча спершу на гарячій лінії погодили гарантувати. Потім передзвонили і повідомили, що потрібно додаткові погодження і на них потрібно чекати 2 дні. В мене підтверджений COVID I температура 39 ((((. На мої аргументи розводять руками. Нікому НЕ РЕКОМЕНДУЮ цю страхову!!!
Коли страхувався у ВУСО таких проблем не було. Погоджували гарантування моментально!
4/5
Bulahovskij7242021-11-23 09:37:42
Літали за кордон зі страховкою від провідної. у зоні шенгену виходить недорого. але і звератися до лікаря не довелось, тому сказати за якість нічого не можу
1/5
SvetlanaDV2021-11-20 10:41:26
Я в данной компании застрахована более 10 лет, но именно сейчас первый раз при остром ухудшении здоровья решила воспользоваться услугами.
Вывод делайте сами:
— покрыли препаратов на сумму около 350 грн. и услуг на 1000 грн
— лично оплатила препаратов на сумму 2600 грн. и услуг на 2500 грн.
Лекарства частично не предоставили, т.к. я отказалась ехать за 40 км к этой аптеке. У меня острое недомогание — Я физически не доеду к этой аптеке!!!
При этом обращение как будто бы я просящая… мне делают одолжение и т.д.
Вывод: страховка — это замыливание глаз, особенно у нас в стране (ещё пока...). Дешевле не будет и все отчисления, которые я или предприятие оплачивает не работают как накопительная система, которая в трудную минуту тебе поможет. Реально шприцы, вату и воду для инъекций я и сама оплачу, а вот препарат 1 ампула, которого стоит больше 100 грн, а их на курс необходимо 10 — покупай сама.
Я просто расстроена, у меня ожидания были лучше. Теперь я понимаю почему люди не хотят добровольно страховаться.
И представьте как должно было накипеть, чтоб я писала отзыв…
1/5
Victoria312021-11-09 23:17:22
Страхова компанія «Провідна» це компанія яку нікому і ніколи не буду рекомендувати.Покривають тільки аналгин (препарати які коштують до 10 грн ) операцію навіть 15% не захотіли покривати. Відповідь давали цілий тиждень.
Не Рекомендую, не розумію сенсу страхуватися в цій компанії.
1/5
Cclimh2021-11-06 16:49:25
По телефону отвечают одни хамы. невозможно добиться ответа. Бросают трубку.
1/5
Tetiana20112021-10-23 21:57:37
Я придбала у страхової «Провідна» страхування своєї вагітності. Договір мій йде по програмі Еліт, коштувало страхування термін вагітності 33804 грн. Тобто така доволі дорога страховка. Мені або лікарю до якої я стала на облік в клініці «Ісіда» постійно доводиться випрошувати навіть ті аналізи та консультації, які прямим текстом прописані в договорі, це дуже неприємно, за мої ж гроші я маю телефонувати, просити, умовляти, аргументувати, тим що ж в договорі йде цей пункт. А якщо вони погоджуються і підтверджують, то не одразу поспішають записувати мене на аналізи чи консультації, постійно потрібно телефонувати і нагадувати про себе, хоча я заплатила немалі гроші, за їх послуги, а таке враження, наче вони від серця відривають… Мій довірений лікар Руденко Валерія, то взагалі окрема ситуація. Коли я звернулася із проханням, перевірити чи можу я здати NIPT test. На пошту мені прийшла відповідь, що в понеділок 18.10, я отримаю відповідь і довірений лікар зі мною зв‘яжеться. Я почекала до 19.10 вечора так мені нічого не повідомили, зателефонувала сама, відповіді від неї так і не було, я зателефонувала 21.10, мені знову пообіцяли, що вона зі мною зв‘яжеться, в кінці робочого дгя вона таки зв‘язалася, але сказала, що не може про гарантувати, обіцяла на більш високому рівні з керівництвом, вирішити моє питання, пообіцяла зателефонувати у першій половині 22.10, зателефонувала тільки ввечері о 18.55, відмовила у гарантуванні, але обіцяла на пошту відправлять більш розписано, чому менеджери відмовили, я надіслала листа попросила у листі більш детально роз‘яснити причину відмови. Коли я запитала у неї чому ж ви так довго аж 5 робочих днів розглядали, хоча у листі було ясно написано у понеділок 18.10 я отримаю відповідь. На що вона мені відповіла, зараз важка епідеміологічна ситуація, багато хворіє і т.д. У неї були більш важливіші завдання. А як же ж я, не важливо, виходить так, вагітна жінка, чекає, хвилюється… я зверталася з проханням замінити мені довіреного лікаря.
1/5
33Govan2021-10-12 16:30:28
Не можуть до лікаря записати два дні. Телефоную, говорять що працюють над заявкою. Не розумію, це що так важко, до лікаря записати? За що тільки гроші платити треба
1/5
ataik2021-10-11 14:01:29
Отзыв о медицинской страховке. Алгоритм записи страховой на прием к специалисту некорректен, в итоге, записали не к тому специалисту и не в тот день. Было решено прекратить отношения с компанией, но и тут всё не просто. Уже больше месяца с момента моего обращения о расторжении договора — просто игнорируют и не возвращают деньги. Полный игнор клиента, ни о каком качестве обслуживания и речи нет.
2/5
sdere2021-10-06 13:31:26
Потрапили в ДТП з вини страхувальника Провідної. Ремонт машини коштує 8500 грн (за найскромнішими підрахунками). Страхова Провідна нарахувала нам аж 5342 грн.. Представник страхової каже, що ми маємо самі знайти СТО.
1/5
ptrly2021-09-28 17:24:57
30го сентября 2020(!) ваш клиент въехал в меня. до 25го января ничего не сдвинулось. я оплачивал СТО подъем ам, с/у заднего бампера, чтобы ваш представительв Одессе мог оценить ущерб. Может хоть тут обратите внимание. Номер моего обращения 2300322300