Минфин - Курсы валют Украины

Отзывы о Банке Власний Рахунок

Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
chebotaryoff 20 сентября 2022, 19:02
Спробував зареєструватись в банці, надав дозвіл на використання персональних данних з Дії. Але банк відмовив в реєстрації на підставі того, що я живу в Миколаєві (надав список территорій з Мінінтеграції за 29.06). Коли я звернувся до підтримки щоб вони видалили мої персональні данні на підставі того, що я так і не став клієнтом банку, вони відмовились це робити. Зараз я побоююсь за те, що банк буде мене спамити в майбутньому або передасть мої данні третім особам. Банк дно — персональні данні не видаляє, Миколаїв вважає оккупованною территорією. Нікому не раджу мати з нами справу
Во ло 15 сентября 2022, 23:13
На жаль банк дуже розчарував, чомусь думка про банк була набагато краща.

Став клієнтом банку ще на початку року. Так як думав, що банк є альтернативою mono та є програма бонусів у Сільпо. Через деякий час користування вирішив закрити рахунок, тому-шо почались незрозумілі списання по декілька копійок. Підтримка тоді не допомогла, не могли надати інформацію та казали що це інтернет платежі і т ін. Вирішив закрити рахунок та взагалі перевірити як банк буде виконувати умови зберігання персональних даних.
На жаль, як виявилось при закритті рахунку, ваш рахунок не закривають, тільки блокую картки. Прохання видалити ваші персональні данні теж немає змоги. Сказали що технічно неможливо і тіпа забий.

Через декілька місяців, я вирішив спробувати ще разок, може помилився, адже с Сільпо зручно. На прохання відкрити рахунок, повідомили що це можливо тільки через 3 місяці після закриття. Після очікування, звернувся за допомогою, щоб відкрили рахунок знову, бо його не видаляли, а тільки заблокували данні з сервера і застосунок видавав помилки.
Менеджери створили якісь заявки, тому-що вони стверджували що має бути змога пройти процес реєстрації знову. Але не так.
Очікував на розгляд заявки 3 дні, хоча мене повинні були повідомити через 2 дні.
При зверненні до підтримки, виявилось що мою заявку на відкриття рахунку відхилили, і сказали що мені звернутись ще через 3 місяці. Бо так вирішив менеджер не відкривати рахунків. На запитання причини почали прикриватись ПВК/ФТ. На прохання надати розʼяснень почали повторювати що я повинен звернутись через 3 місяці і відверто грубити та ставитись з неповагою, хоча після закриття рахунків я вже не був клієнтом банка і банку нічого поганого не робив. Після декількох спроб та менеджерів, деталі так і не надали так само як було з незрозумілими списаннями.
Тобто відмовили мені у надані послуг без причини, бо менеджеру так захотілось чи що там… Відверто порушують закони держави та суперечать тим правилам що прописані у договорах.
Якщо обирати цей банк то треба очікувати, що ви як споживач і ваші гроші ніяк не захищені. Банк сам собі цар і робить що хоче. Навіть не нехтуюсь зневажливим ставленням до клієнтів.
Nat __ 12 сентября 2022, 22:02
Крім того що це жахливий в обслуговуванні банк, є певні підстави вважати, що клієнтські дані зливаються шахраям. І ось чому. Користують карткою власний рахунок виключно для оплати покупок в мережі магазинів Сільпо, більше ніде карта не використовується і не фігурує (від слова «зовсім»). І от, одного звичайного буденного дня, ніщо не віщувало біди, я спокійно працювала і готувалась до обідньої перерви, аж раптом, приходить SMS-сповіщення від банку — lookupcode. Супер! Стримуючи матюччя, пишу в підтримку, щоб розібратися що це було, і блокую карту якомога скоріше. Відповідь оператора — перевипуск карти в цілях безпеки даних. Ну що ж, перевипуск, так перевипуск. Але, історія ще не закінчилася. Через 13 (!) днів після перевипуску карти, дежавю — lookupcode в SMS-сповіщенні, вже на нову карту. Залишила заявку оператору, пообіцяли відповідь протягом 1−2 днів. Минає вже четвертий банківський день (або шостий календарний), а відповіді все немає. Сьогодні, після запитання в Messenger чи зливає банк дані клієнтів, прийняли заявку повторно, знову задали ті самі питання, знову обіцяли розібратися. Щось підказує, що це не останнє звернення.
Apolllo 5 сентября 2022, 12:02
Никогда не связывайтесь с этим недобанком. Вы получите себе много проблем.

AnastasiiaLV 26 августа 2022, 19:09
Давно являюсь клиентом БВР и произошла ситуация:
В конце мая на счету у меня осталось 5000грн, потом проверяю счет в середине июня и вижу, что мои 5000грн пропали, но никаких списаний в истории нет и куда они пропали — неизвестно. После обратилась в поддержку и там мне дали выписку, что мои деньги списались 31го числа в неизвестном направлении, и началось рассмотрения моей заявки по возврату средств. По регламенту срок рассмотрения заявки в течении 2х дней, после попросили подождать еще и еще, и так по итогу сказали ждать 50 календарных дней, но и тут со сроками не вышло, и ждала я более 2х месяцев. А ответ был по типу «У вас все в порядке». Дальше опять было куча бесполезных ответов от поддержки и в итоге они мне отправили новую выписку, в которой просто удалили данные, где было списание 5000грн и говорят, что вот новая выписка и все.
По итогу мои деньги списались 31го мая, в выписке это есть. И спустя 2 месяца меня «послали» скинув мне новую поддельную выписку, в которой просто удалили эту запись. Сейчас до сих пор идет рассмотрение моей заявки, хотя по факту ничего не решается и просто игнорируют клиентов забирая их деньги!
Ваш Человек 6 августа 2022, 14:43
Банк пробил дно, если можно назвать это Банком, онлайн сервис с тормознутым набором шаблонных ответов. Из-за них самих не могу попасть в приложение, помочь не могут, противоречат сами себе, шараха шараха. Плюс само приложение не о чем, грустно и пусто.
bblood 1 августа 2022, 13:41
10 липня зробив покупку на суму 650.59$, 14 липня магазин оформив повернення. для отримання повернення довелося звертатися в підтримку, отримав його лише 1 серпня (для порівняння, у іншому банку отримав в той же день). поверення повернулося за курсом 29.25, хоча на даний момент у банкові нігде такого курсу немає, курс на покупку 36.57. втратив декілька тисяч гривень на різниці курсів із-за того, що банк фактично десь у себе заморозив кошти і ніяк не повертав їх. з такими сроками і умовами банк наполегливо не рекомендую!
Willer 17 июля 2022, 16:33
Когда началась война, в Харькове было проблемно положить наличку на счёт, даже чтобы пополнить мобильный. Рядом оказалось Сильпо. Купил карту на кассе, активировал через Дию, и ложил деньги на кассе. Приятным бонусом оказалось, что не смотря на активные боевые действия, начислялись кешбек-бонусы при покупке в Сильпо.
В общем карта для тех, кто живёт возле Сильпо. Бонусы гарантированы
evgeniy28 8 июля 2022, 12:23
Користуюсь десь рік, дуже легкий, цікавий додаток. Складнощів та негативу не викликав.
Добрі умови, безкоштовні перекази на будь-які банки, легко поповнити картку, є назбиратус (як депозит, але в будь-який час можно забрати грощі з процентом).
Мені подобається, рекомендую.
MaryAnn9 29 июня 2022, 14:35
Хороша альтернатива Моно. Яскравий, нічого зайвого, класна реферальна програма, дуже незвичайна і юзабельна система з балами.
Багато цікавих акцій, постійно щось нове, хороший розділ цікавинки.
Якщо ви часто відвідуєте Сільпо та Аполо, також вмієте відкладати кошти (дуже хороший процент у Назбиратус), то цей банк — для вас.

п.с.: Повеселили попередні коментарі — здебільшого якісь аферисти, яким не відкривають карти через купу попередніх махінацій чи кредитів у швидкогроші)))))
Минфин
Ответ администратора
1 июля 2022, 9:42
Відгук не зарахований (на 01.07.2022).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку
ukrx 23 июня 2022, 10:21
Отвратительно приложение. Не указывает сколько надо оплатить по кредиту чтобы не платить комиссию. В Приват, Монобанк — понятно, заплати столько денег чтобы оставаться в льготном периоде.
Поддержка на линии начала выяснить, сказали 4% от сумму задолженности, конкретно сумму сказать не смогли, сомневаюсь в адекватности. Будто специально скрывают сумму, чтобы насчитать процент по кредиту. Плохое отношение.
DennyEnglish 17 июня 2022, 16:18
Я пользовался приложением в течении года наверное. В целом все было ок. Не могу сказать, что было что-то очень плохое или очень хорошее. Было все спокойно и нормально в целом.

Но блин сегодня у меня этот банк вызвал прямо бурю эмоций и негодование. Оплачиваю я семье за границей жилье на букинге и вижу, что с меня списывают 10% комиссии за платеж.
Я опупеваю, пишу в поддержку и начинаю искать сам у них в тарифах. Оказывается банк ввел такую комиссию с 03.06.22 за онлайн оплату в интернете на счёт зарубежных компаний и вообще за границей.

Потом я написал жене, она за границей сейчас. У нее счёт в банке Восток, поскольку работает в Сильпо. Она тоже сказала, что заметила какую-то комиссию, но поскольку она не особо разбирается и докапывается до вещей, то видно просто платила и не замечала это.

Я конечно понимаю, что все условия в договоре и тд, но кто так делает? Если вы вводите такую комиссию, то х…с вами ***, но предупредите об этом…разошлите пушки и не один раз, а не сколько раз…выведите эту инфу на главный экран…

Я закрываю с ними карту и счёт, жена тоже это будет делать, хотя ей будет сложнее, поскольку ей приходит ЗП туда. И реально буду всем советывать не иметь дело с этими ***
OleksiiP 9 июня 2022, 18:32
Это жесть)))
Обратился в службу поддержки через вайбер-чат с просьбой о помощи в закрытии счета. Переписка зашла в тупик, на мои вопросы о том что они издеваются с меня, мне отвечали нет и снова отправляли условия обслуживания карты вместо того чтобы ответить на мой вопрос о закрытии счета))) Счет так и не закрыли)))
Минфин
Ответ администратора
11 июня 2022, 9:36
Отзыв не засчитан (на 11.06.2022).
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка
avkiev 20 мая 2022, 10:10
В конце апреля заблокировали бонусы, теперь ими невозможно расплатиться в Сильпо.
Без уведомления и без объяснения причин.
Поддержка никак это не объясняет, обещают перезвонить через день-два и просто молчат.
Хоть бы причину какую-то придумали, а то просто молча заблокировали все бонусы, которые копились несколько лет.
Поддержка в телеге отвечает через несколько часов после вопроса и всегда одинаково: «Ждите». И так уже неделю. Конкретных сроков решения не дают. Просто издеваются.
В такое непростое время — и такое наплевательское отношение к клиенту.
Придётся писать жалобу в НБУ, не вижу других вариантов.
fig vam 19 мая 2022, 22:42
Сначала все было неплохо завёл деньги, вывел комиссии нет. Можно даже остатки подержать, на револют перевести и тут прилетает…на револют не закинуть.Ну ок, потом переводы не работали дня два.решил пособирать со всех карт остатки на карту и тут прилетает блокировка от фин.мона. Если кто сталкивался или с пейпал или с револют, хоть с каким украинским банком есть или операция на которую требуют доки или документы с личностью / доходом — есть конкретика. У БВР и мухи и котлеты вместе: пришлите все договора (какие?), счета (какие?), подверженнее дохода, что ты фоп (хоть им не являешься), а самое интересное ни слова, что счёт залочен. Нет сроков рассмотрения документов, понимания достаточности. Короче деньги принимают, а чтобы отдали ещё надо заслужить.
cmpunk 11 мая 2022, 22:10
«як закрити рахунок» квест, який вам буде потрібно пройти, так як просто «рахунок» закрити не можна, потрібно через службу підтримки, яка НЕ ВІДПОВІДАЄ уже 2 ДНІ!!!
Жду відповідь банку, напишу чим все закінчиться
Helen21max 23 апреля 2022, 1:06
Нікчемний банк, зпоганився. Всі «плюшки», чим заманювали, позабирали. Лояльності по кредиту у випадку війни немає, як в інших банках, тільки воду ллють у вуха. На даний момент в іншій країні, сімка пошкоджена, немає доступу ні до віртуальної картки, ні до коштів і додатку. І у відповідь вони можуть сказати лише «на жаль нічим не допоможемо». Номер на закордонний у них не міняють. Нічого, що в інших 2 банках з легкістю все відновила і змінила. Одним словом, банк не клієнтоорієнтований, з проблемою клієнтів кидають і альтернативи немає. Розчарована. Вважаю, що проект провалений, конкуренцію з іншими банками не витримав, все пізнається у зрівнянні. Після повернення однозначно закрию рахунок. Банк Н Е рекомендую.
Vladap 5 апреля 2022, 13:24
Никому, никогда не рекомендую связываться с данным банком. Самый ужасный банк, операторы не могу связать два слова, ответ ни на один вопрос не знают, абсолютно не компетентны.
Но хуже всего, что банк по своему желанию заморозил мой счёт, на котором были деньги.
Старший экономист Крохмалюк Виктория Владимировна, абсолютно не профессионально себя ведёт.

Банк присвоим мои деньги себе, и отказывается возвращать.

Не ждите, что если у вас будет проблема, вам с ней помогут, така как работают в этом банке, не профессионалы и не специалисты.
Скорее всего что это мошенники, будьте осторожны!
lemki 3 апреля 2022, 20:23
До цього моменту був повністю задоволений роботою банку. Але із 1.04.2022 банк змінив умови по картці: транзакції у закордонних магазинах тепер із комісією 1%. Цю комісію видно лише у деталях транзакції, у головному меню візуально ви не зрозумієте, що із вас стягують комісію.
Може навіть комісія виправдана, але дуже погано, що про зміни ніяким чином не сповістили. Якщо б я не подивився у деталі однієї із транзакцій, я би і не зрозумів, що з мене стягують ці комісії.
Банку треба поліпшити комунікацію, у інших питаннях все добре.
31067687 31 марта 2022, 13:22
Бачу різні відгуки про банк. Відкрив віртуальну карту на початку лютого. Це карта для розрахунків, зберігання поточних коштів у гривні (ви собі самі вирішуєте скільки кому довірити). Зручний додаток. Думаю у вас теж не одна карта, тому ви собі знаєте яка у вас для чого, але в мене цей банк став банком для всіх покупок в магазинах та онлайн. Не хочу порівнювати між собою банки, в кожному є працівники, є послуги, є свої сильні сторони, всім дякую за роботу в цих умовах. Щодо якості чату та обслуговування, то не було негативного досвіду, тільки позитивний. Вони єдині лишили 1% від розрахунків, але ще до цих подій вони мені дуже сподобались, тому можу рекомендувати.
Главная / Банки Украины 🏦 / Банк Власний Рахунок 💰 / Отзывы о Банке Власний Рахунок 📝