Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Надо прощаться

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Zynq 29 июня 2023, 4:53
Без предупреждения заблокировали карту.Картой пользовался, в основном в маг.Сильпо.Прислали перечень документов, которые я должен им предоставить.По карте проходили суммы, не более 1к.гривен.Банк злоупотребляет своими правами финмона.Закрыть карту и счет, виртуально нельзя, надо писать заявление в отделении банка Восток.По итогу, составлены обращения в НБУ и банк Восток.Категорически советую не иметь никаких дел ни с Востоком, ни с БВР.Все продукты в банке БВР направленны на обман клиентов.Все расчитано на неопытных и доверчивых людей, не умеющих считать деньги.

Комментарии - 17

+
+15
Три літри
Три літри
29 июня 2023, 6:46
#
Щось автор недоговорює про свої операції.
+
0
Zynq
Zynq
29 июня 2023, 14:31
#
Что можно делать с БВР? Пополнить через терминал деньгами и купить еду в Сильпо.Все.
+
0
HenryVIII
HenryVIII
30 июня 2023, 13:56
#
Автор займається криптою і здійснює р2р на сотні тисяч гривень
+
+15
Zynq
Zynq
1 июля 2023, 3:23
#
Похоже скидка на аптеку белая ромашка вам уже не поможет.Какая крипта?
+
0
Три літри
Три літри
1 июля 2023, 6:31
#
Наркота?
+
0
Zynq
Zynq
1 июля 2023, 6:58
#
Бери выше.печень трески)
+
0
Три літри
Три літри
1 июля 2023, 7:02
#
Доки ти продовжуєш напускати туман — доти люди будуть намагатись вгадати що саме ти робиш.

Купа клієнтів БВР поповнює рахунки не на одну, а на багато тисяч гривень, витрачають ці гроші в Сільпо і навіть не тільки там. І їм банк нічого не блокує. А тобі заблокував.

Но крім факта блокування ти нічого розповідати не годен. Так картки блокують не тільки в БВР, купа банків це робить. Теоретично будь який банк може так само заблокувати твою картку яку ти поповнюєш через термінали на 1 тис. гривень за раз.
+
+15
Zynq
Zynq
1 июля 2023, 15:55
#
Три литра.Ты снова все перепутал.Тут отзыв о банке, а не обо мне.Совет.Не пиши за финансы, это не твое.Освещай темы канабиса или англ.языка.Если близко, освещай тематику ЛгБТ.Будь в тренде.Банк БВР это последнее место, где можно хранить деньги.
+
0
Три літри
Три літри
1 июля 2023, 22:19
#
Все правильно, відгук про банк.

Але у відгуку немає відгуку. Все що ми знаємо: БВР запустив операцію фінмониторингу що роблять абсолютно всі банки. Він вимагає від тебе документи що знов таки роблять абсолютно всі інші банки. Все, більш ми нічого не знаємо.

Я бачу тебе підтриває від теми ЛГБТ. Схоже ти і банки оцінюєш десь так само.
+
0
Три літри
Три літри
1 июля 2023, 22:57
#
Фінмон може проводитись по будь яким сумам
+
0
Zynq
Zynq
1 июля 2023, 23:04
#
Кинь нормативочку.можно українською.
+
0
Три літри
Три літри
1 июля 2023, 23:39
#
А що, гуглити закон перед тим як звинувачувати в чомусь банк — досі не модно?

Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/361−20#Text

І головне зрозумій: банк це робить не тому що йому не подобається твоє ставлення до чужих сексуальних звичок. А тому що він забовʼязаний виконувати закон. В мене теж є карта БВР, закидаю в туди більше ніж 1000 гривень (от тільки сьогодні перекинув аж цілий дві тисячі) але до мене банк з питаннями не прийшов. А до тебе прийшов. Чому він до тебе прийшов — ти говорити не хочеш. Звісно це твоє право, але якщо одночасно з цим ти робиш заяву що банк робить щось не те — ми, читачі твого відгуку, маємо право самі будувати версії про причини такого ставлення. Цілком можливо що банк дійсно не правий. Але ти не дав жодних доказів цього.
+
0
Zynq
Zynq
2 июля 2023, 0:28
#
Если ты внимательно все прочтешь в этом законе, увидишь граничные суммы.Почему и отчего, мне неведомо.Просто физ.лицо, карта для личного пользования.Никаких выводов\вводов.Все классически, традиционно.
+
0
Три літри
Три літри
2 июля 2023, 6:22
#
Повторююсь: в мене теж «просто фіз.ліце», теж «карта для особистого користування». Більш того серед клієнтів БВР таких простих фізліц з картами які використовуються лише в Сільпо і поповнюються через термінали чи сторонні банки — більшість судячи з фінансових чатів та того як люди платять на касах. Випадки фінмониторинг у дуже поодинокі і знов таки судячи з відгуків де є хоч якась інформація він вмикається коли люди відходять від звичного використання карти і починають чудити. Ну а ти навіть деталей описати не годен, годен лише тупуваті образи писати.
+
+15
Zynq
Zynq
2 июля 2023, 16:24
#
Итого.Бвр не тот банк, которому можно доверить свои деньги.Манипулируя законами, превышая свои полномочия, он блокирует карты людей.У меня это карта всегда была не в приоритете, как запасная.По тарифам просто дешевая замануха.
Банк для меня это просто место, где лежат мои деньги.Когда место начинает мне что-то доказывать, место меняется.
+
0
Три літри
Три літри
2 июля 2023, 17:14
#
Ітого БВР банк якому можна довірити свої гроші у випадку якщо ви є постійним покупцем Сільпо. Але як і в інших банках картою треба користуватись за прямим призначенням, бо тут теж працює фінмониторинг, як і в Приваті, як і в Моно, як в ПУМБі.
+
+15
shevchouk
shevchouk
3 июля 2023, 19:03
#
Чиста правда. Мені карту заблокували були після операцій місячної давності. Після питання: «Якого дідька?». Попросили пояснити, за що були надходження — пояснив. «Фахівцям» ця відповідь не підійшла, тоді кажу давайте надсилайте на мейл офіційний запит, буду вам документи надавати. Ще попросив надіслати заяву на закриття рахунку, і, о чудо, на наступний день карту розблокували.

Банк — повний треш. Гроші туди в ніякому разі свої не заводити, користуватися лімітом, якщо є, і купувати круасани за 1 грн, за розрахунки в Сільпо))
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться