Курс валют в Укргазбанке на сегодня
PLN | 9.500 | 10.500 |
Укргазбанк не проводить платежі із карткового рахунку на розрахункові рахунки у Приватбанку
Отримати адекватне пояснення причин такої помилки від підтримки даного банку не вдалося, складається враження, що банк працює виключно у рамках одного (власного) МФО, що є показником неплатоспроможності банку …
Банк готовий проаналізувати описану Вами ситуацію. Для аналізу нам потрібно Вас ідентифікувати та отримати додаткову інформацію (наприклад, таку як назву платника, номер рахунку платника/отримувача, дата/час операції, назва отримувача тощо). Просимо Вас зареєструвати звернення, одним з наданих способів:
— на офіційному сайті банку через форму зворотного зв'язку за посиланням https://www.ukrgasbank.com/contacts/complaints_and_offers/.
— зателефонувавши до цілодобової клієнтської підтримки АБ «УКРГАЗБАНК» за телефонами 0 800 309 000 (безкоштовно), (044) 494-46-50, (044) 590-49-99.
Заблоковано картку
Для розблокування картки Ви можете звернутися у чат-бот банку з мобільного додатку або через TELEGRAM (@ecobank_bot), зі свого фінансового номеру телефону.
Благодарю за превосходную работу Гуц Елену Викторовну
Обслуживаюсь уже несколько лет в этом банке и еще нигде не встречала более квалифицированной помощи. Здесь всегда рады клиентам, уделят максимальное количество времени и ответят на все вопросы. А особенно подскажут как поступить правильно и какими услугами воспользоваться.
Благодарю за ваш профессионализм. Хочется, чтобы в нашем городе было как можно больше таких людей.
Гуц Олена Вікторівна
Гуц Олена Вікторівна презентує Укргазбанк як не поважний до клієнтів, некомпетентний банк, банк який коичить всі поруч дураки і зрадники. Я б переглянула доцільність тримати подібних співробітників. Яка може бути репутація у банку, якщо в ній працють такі не компетентні співробітники?
Висловлюємо Вам подяку за відгук та небайдужість щодо якості обслуговування у нашому банку.
Щодо питання по картковому рахунку — ми зв’яжемося із власником рахунку для подальшої консультації.
Банк підтримує шахраїв
У моїй квитанції чітко зазначено мфо та назву Укргазбанку. мфо 320478
Звернулась на гарячу лінію банка, щоб зафіксувати факт злочину (щоб банк якось відреагував), але у відповідь почула: «ми таку інформацію не фіксуємо». Моє питання: чому банк не хоче реагувати на такі ситуації, як мінімум фіксувати і перевіряти скарги?
Недовіра до Вашого банку зросла
Навіть якщо Ви в черговий раз не визнаєте номер карти — оцінка обслуговування все одно об‘єктивна!
Додатково зазначаємо, що BIN 535428 був замовлений АБ «УКРГАЗБАНК» і наданий в користування АТ «Комерційний Індустріальний Банк» для подальшої емісії платіжних карток, тому у відкритих джерелах інформації BIN 535428 (перші 6 цифр номеру карти) зазначається як BIN АБ «УКРГАЗБАНК», хоча фактично використовується іншим банком — АТ «Комерційний Індустріальний Банк».
Заблокували рахунок і не віддають гроші
Банк готовий врегулювати Ваше питання шляхом проведення відеоверифікації. Просимо зареєструвати заявку для проведення відеоверифікації на офіційному сайті банку за посиланням https://www.ukrgasbank.com/eco-creditka/.
Обережно, аферисти!!! 5354287311007490 Кондратюк Олена
Найкращий банк
У відділенні працюють кращі працівники, допоможуть розібратися з усіма вашими питаннями, все дуже оперативно, дякую вам.
Гарне обслуговування та приємні ставки конвертації, нижче не має в жодному банку
Відвідував віддлення № 70 по Січових Стрільців (Київ). Гарне відділення, дуже привітні менеджери. Мене обслуговував спочатку молодий чоловік, нажаль не запам’ятав ім'я та дівчина Руслана. Фахові працівники з гарнимі знанням своєї справи. І позитивні… В цілому, послугами та пропозиціями банку задоволений
Заблокировали зарплатную карту
Ваше питання вирішено по суті — до Вашої анкети додано слово-пароль та видано додаткову картку.
Приносимо вибачення за завдані незручності.
Шахрайська контора, яка вкрала кошти з двох валютних депозитів
Зверталась до НБУ з описом ситуації та копіями відписок від укргазбанку, — надали відповідь, що потрібно подати позов до суду на шахрайські дії укргазбанку. Нікому не раджу цю шарашкіну контору, обходьте десясою дорогою.
Застосовуючи ризик-орієнтовний підхід, що використовує Банк при оцінці діяльності своїх клієнтів у відповідності з вимогами Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» від 06.12.2019 №361-ІХ та Положення про здійснення банками фінансового моніторингу, затвердженого постановою Правління Національного банку України від 19.05.2020 №65, за результатами проведеного Банком аналізу, з метою недопущення проведення видаткових операцій, які підпадають під ознаки, визначені п.15 Постанови Правління Національного банку України від 24.02.2022 № 18, та враховуючи відсутність інформації/документів, що можуть спростувати або підтвердити належність Вас до фізичних осіб, які є резидентами Російської Федерації/Республіки Білорусь, Банком було прийнято рішення про блокування рахунків, відкритих на Ваше ім’я з метою недопущення проведення видаткових операцій за ними.
У разі отримання Банком від Національного банку України Переліку від Служби безпеки України та/або державних органів України, попередньо погоджених Службою безпеки України, щодо можливості здійснення Банком видаткових операцій з Ваших рахунків, Банк відновить можливість здійснення видаткових операцій за рахунками.
У зв’язку з цим для врегулювання Вашого питання по-суті рекомендуємо звернутися до Служби безпеки України із запитом щодо погодження можливості здійснення видаткових операцій по рахункам, відкритих в АБ «УКРГАЗБАНК» на Ваше ім’я.
приложение и премьер банкинг
З Вами встановили зв'язок та надали консультацію. Дякуємо за Ваше звернення.
Зникла безслідно велика сума з карти
Зняли коштів більше, ніж за чеком
В телефонному режимі Вам надано консультацію стосовно проведених операцій по Вашій карті.
Не зрозумілі речі з комісіями
Відповідь на Ваше звернення направлено Вам в особисті повідомлення.
приложение эко банк не работает
З 01.09.2022 канал для комунікації Viber закрито Банком.
На поточний момент діючий канал комунікації з Банком — Telegram.
Шахрайські дії
Не зрозумілі речі з комісіями
Через деякий час вирішив поповнити своєю валютною карткою через гугл пей картку іншого банку. Спочатку була списанна сума без комісій, потім була зписана банком комісія в розмірі близько 2%(в випискі взагалі не відображається це списання). Заходжу в тарифи. Єдиний тариф який там є це те що переказ коштів з рахунку на рахунки в межах України і закордон 0.7% min 30 eur/usd (я так розумію маєтьсяна увазі саме swift). Цікавий момент, при розрахунку через гугл пей операція не проходила до того як не змінив ліміти в категорії саме «купівлю товару» а не «переказ з картки на картку». Тобто спочатку все проходить без комісії як розрахунок карткою, а потім вже банк змінює категорію на переказ з картки на карту і списує комісію 2%. Питання до банку, в двох вище описаних ситуація комісії які нараховує банк не відповідають комісіям які є в діючих тарифах банку, чому клієнтів про ці комісію не сповіщують?
Щодо отримання готівкових коштів в іноземній валюті у відділенні банку повідомляємо, що відповідно до Вашого тарифного плану, наразі, дана послуга є безкоштовною.
Щодо операції з поповнення картки іншого банку повідомляємо, що комісія за дану операцію банком не утримувалася. Причина, через що сума ініційованої Вами операції відрізняється від суми списаних коштів з Вашого рахунку, у тому, що дана операція є міжнародною та проводилась Вами у валюті євро за допомогою картки MasterCard. У відповідності до п.п.3.2.2.18.2 публічних Правил (https://www.ukrgasbank.com/upload/file/pravil_obsl_130622.pdf) за міжнародними платіжними операціями, здійсненими платіжними карткам MasterCard, розрахунковою валютою є долар США. Порядок розрахунків та платежів за картковим рахунком при виконанні операцій з карткою у валюті, що відрізняється від розрахункової валюти, передбачений в п.п.3.5.10 публічних Правил.
очень плохой банк, почему нельзя ставить минус пять?
ПЛЮСОВ НЕТ у этого банка.
почему нельзя выбрать больше 3 проблем. у этого банка их намного больше.
я бы не советовала никому держать деньги в этом банке
Плохое обслуживание
Дякуємо за Ваше звернення. Банком проаналізовано отриману інформацію, в тому числі матеріали відеофіксації відділення та встановлено, що Ви звернулись у відділення банку 16.09.2022 о 15:59:48 год.
Зважаючи, що каса відділення 16.09.2022 працювала до 16:00 год., на жаль, працівники відділення не мали можливості оформити проведення операції за такий короткий проміжок часу.
Запевняємо Вас, що Банк опікується своєю репутацією та цінує кожного клієнта. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю. Будемо раді Вас бачити у відділеннях нашого Банку.