Курс валют в Таскомбанке
Жахлива служба підтримки
Банк жах!
Біжить від цього банку, фу!
Шахраї і більше я нічого не можу сказати. В мене ще не було такого жахливого досвіду з банками. Жалкую, що звʼязалась, хоча мене попереджали. Думаю, що ці шахраї довго не будуть працювати, там обманюючи людей. Нехай ті 150 грн приклеють собі на лоба.
У тарифах також передбачена можливість безкоштовного обслуговування за певних умов. Для уточнення деталей саме по вашому рахунку та перевірки факту надсилання повідомлення щодо змін тарифів рекомендуємо звернутися до контакт-центру у: 044 393 25 90, 0 800 503 580.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Непонятный долг на карте
Вовремя пришла, т.к. с 1.09 вводится еще за что-то комиссия 150грн/мес.
Никто про это не опровещал, смс не приходили. Установлено приложение, могли бы хоть писать что появился минус на карте. Я это узнала по факту обращения.
НЕ РЕКОМЕНДУЮ ЭТОТ БАНК!
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Банк розчаровує
1000 фотографій жодна не проходить щоб зареєструватись онлайн
Рекомендуємо ще раз звернутися до контакт-центру — за необхідності колеги передадуть запит до технічної підтримки для детального розгляду. Перепрошуємо за незручності та дякуємо за ваше терпіння.
Типове здирництво під виглядом «комісій за обслуговування»
Щодо мобільного застосунку — працюємо над його вдосконаленням, щоб зробити користування зручнішим. Якщо у вас є конкретні побажання до функціоналу — будемо раді їх почути. Дякуємо за зворотний зв’язок — він допомагає нам ставати кращими.
Скрытая комиссия
При цьому передбачені винятки, коли щомісячна комісія не застосовується. Ми готові надати індивідуальні роз’яснення — зверніться, будь ласка, до контакт-центру.
Шахрайство
Розуміємо, що це може викликати непорозуміння — функціонал уточненого відображення комісій уже в розробці та буде реалізований у найближчих оновленнях. Просимо вибачення за незручності.
Шахраї
Щодо щомісячної плати: якщо активно користуєтеся карткою, комісія не стягується. За детальною інформацією щодо категорій винятків рекомендуємо звернутися до контакт-центру.
Гарний банк!
Не рекомендую!
Розуміємо ваше обурення, однак комісія нараховується відповідно до чинних умов обслуговування. Якщо маєте додаткові питання — будемо раді відповісти.
Будьте осторожны.
Теперь если клиенты предположим с 1 июля решили воспользоваться этой кредиткой, то погасить задолжность надо до конца июля, а иначе если решили погасить в конце августа, то будет комис. 150грн. Получается кредитка становиться мало актуальной для покупок через терминалы магазинов., т.к срок её уменьшили до 30 дней. Конечно можно погасить и до 30 августа, без процентов по грейсу, но комис. по любому будет в 150грн. и переплачивать как-то не хочется. Есть др.банки со своими кредитками у которых грейс 55дней без всяких дополн. комис.
ТАС зачем вы так поступаете? Это Ваше Ноу Хау?
З 1 червня 2025 року дійсно були оновлені тарифні умови за картками. Щодо карток із кредитним лімітом, повідомляємо:
щомісячна комісія у розмірі 150 грн нараховується у разі наявності заборгованості від 50,01 грн і більше на кінець розрахункового періоду в межах пільгового періоду.
Водночас підкреслюємо, що грейс-період до 62 днів збережено — у разі повного погашення кредитної заборгованості до його завершення відсотки не нараховуються.
Комісія не застосовується, якщо клієнт має:
• діючий кредитний договір (готівка, автокредит, іпотека, під заставу);
• договір на зарахування заробітної плати;
• договір оренди банківського сейфу;
• активний пакет послуг «Пенсійний» (картка «Соціальна»).
Немає можливості оперативно отримати квитанцію
Чудовий банк!
Ми раді, що Вам зручно користуватися онлайн-обміном валют та що Ви оцінили вигідні курси і якість обслуговування. Особливо приємно чути гарні слова на адресу наших співробітників.
Нам важливо, щоб кожен клієнт відчував комфорт і впевненість у щоденній співпраці з банком. Ваша підтримка — найкраща мотивація для нас продовжувати вдосконалюватись.
Не могу закрыть карту
Зауважимо, що доставлення SMS залежить не лише від систем банку, а й від мобільного оператора. Однак у випадках, коли клієнт має новий телефон і SIM-карту, як у Вашій ситуації, важливо, щоб Ваш номер був актуально оновлений у базі банку.
Щоб ми могли допомогти вирішити це питання, просимо звернутися до контакт-центру або особисто у відділення для перевірки статусу номера телефону у Вашому профілі. Ми також готові запропонувати альтернативні шляхи закриття картки.
Дякуємо за звернення та сподіваємось на швидке вирішення ситуації.
Банк оголосив тарифну війну клієнтам з метою поховати себе
Для досягнення цих цілей вони спочатку поховали проєкт, який мав популярність серед клієнтів — Спортбанк, поховали його застосунок, залишивши незручний і недолугий TAS2U.
Наступна мета — зменшення клієнтської бази через введення обов’язкової абонентської плати 150 грн для кожного клієнта.
Третій крок, я думаю, професіонали візьмуться за проєкт Ізі банк, аби люди покинули і його.
Сьогодні закрив картку Вері у Таскомбанку.
Своїми тарифами і діями банк робить крок за кроком назад, ускладнюючи та обтяжуючі його стосунки з клієнтами.
Про вашу непрофесійність також говорить 3 рази змінювання змінених тарифів протягом місяця.
PS. Не забув і ніколи вам не забуду, як 24−25 лютого 2022 р. я не зміг розрахуватися на касі продуктового магазину, бо як виявилось, Таскомбанк без попередження обнулив мій кредитний ліміт по карті «Велика 5». Банк, який підставив клієнтів у найважчий час.
Так тримати!
Щодо змін у тарифах — банк дійсно переглядає умови обслуговування відповідно до ринкових реалій, внутрішніх процесів і нормативних вимог. При цьому передбачені винятки, коли щомісячна комісія не застосовується, і ми готові надавати клієнтам індивідуальні роз’яснення.
Ми також усвідомлюємо важливість стабільності сервісів і досвід клієнтів, особливо у складні періоди. Ваша згадка про події лютого 2022 року є надзвичайно болісною, і ми щиро перепрошуємо за ситуацію, яка мала місце. В умовах тодішніх викликів банківська система, включно з нашим банком, зазнавала значного тиску, але ми цінуємо кожного клієнта, який залишався з нами у той період.
Ще раз дякуємо за Вашу відвертість. Подібні звернення — важливе джерело для вдосконалення нашої роботи.
Якщо сумно, дзвоніть до Таскомбанку
Обмеження доступу до рахунків може бути пов’язане з проведенням обов’язкових процедур фінансового моніторингу, які банк зобов’язаний виконувати відповідно до законодавства України. Проте затягування строків розгляду і відсутність чіткої комунікації з боку підтримки є неприпустимими — ми вже передали Ваш відгук до відповідального підрозділу для внутрішньої перевірки.
Для того щоб ми могли оперативно перевірити статус Вашого звернення та прискорити його розгляд, просимо Вас надати додаткову інформацію (номер заявки або ПІБ) у особисті повідомлення або звернутися до контакт-центру.
Ми щиро вдячні за Ваш зворотний зв’язок і зробимо усе можливе, щоб якнайшвидше вирішити Вашу ситуацію.
Банк краде гроші!
Повідомляємо, що у випадках, пов’язаних із блокуванням рахунку, банк діє відповідно до вимог законодавства України, зокрема у сфері фінансового моніторингу. За певних умов, передбачених законом, дійсно може бути тимчасово обмежено доступ до рахунку до завершення перевірки. Водночас у банку передбачено можливість вирішення подібних питань дистанційно — через звернення до контакт-центру, подання заяв або документів в електронній формі.
Ми щиро вибачаємося за недостатню поінформованість операторів. Ваше звернення буде передано для додаткового розгляду та уточнення щодо можливості дистанційного вирішення Вашого питання.
Просимо Вас, якщо це можливо, надати додаткові дані (ПІБ, дату звернення, номер заявки) у особисті повідомлення або звернутися повторно до контакт-центру, щоб ми могли перевірити інформацію та запропонувати конкретне рішення.
Не можу рекомендувати
Не рекомендую цей банк для щоденного користування, особливо якщо для вас важлива швидкість і надійність банківських послуг.
Дійсно, у певні періоди може спостерігатися підвищене навантаження на контакт-центр, коли кількість звернень зростає. У таких випадках час очікування може бути довшим, оскільки оператори обслуговують попередні дзвінки в порядку надходження. Ми вдячні за розуміння й терпіння.
Щодо стабільності роботи мобільного додатку — рекомендуємо у разі повторних труднощів звертатися безпосередньо до контакт-центру банку, де наші спеціалісти нададуть оперативну допомогу або інструкцію щодо подальших дій.
Дякуємо за зворотний зв’язок. Ми цінуємо кожного клієнта і постійно працюємо над покращенням сервісу.
Худший банк
Банк діє відповідно до вимог законодавства України та зобов’язаний проводити фінансовий моніторинг у визначених випадках. У таких ситуаціях ми тимчасово обмежуємо можливість проводити операції по рахунку та запитуємо документи для підтвердження джерела коштів. Після завершення перевірки обслуговування буде відновлено.
Також повідомляємо, що з червня 2025 року введено щомісячну комісію за обслуговування окремих карткових рахунків. При цьому існує перелік винятків, коли така плата не застосовується — усе залежить від користування рахунком, наявності інших продуктів або регулярного надходження коштів.
Щоб ми могли надати точну та персональну консультацію саме по Вашій ситуації, Ви можете звернутись до банку онлайн, у відділення, або надати дані в особисті повідомлення. Ми обов’язково перевіримо інформацію та допоможемо вирішити питання.