Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
scorpu 21 ноября 2025, 21:56
Сьогодні вранці десь в 9:00 подав заявку на достроковий продаж ОВДП
По регламенту, якщо подав заявку до 13: 00 вона виконується протягом поточного робочого дня. Але кошти так і не зарахували. Звернувся в чат ввечері створили заявку, але фахівець по ОВДП подзвонить лише в понеділок, в веб версії не знайшов де можна подивитися статус поданої заявки. Незрозуміло чому в чаті не можуть допомогти по ОВДП, а відправляють до окремого спеціаліста.
Olgu Shka 21 ноября 2025, 12:25
Вже вкотре не проходить оплата з картки «Пакунок малюка». Гроші зарахували 2 місяці тому, купити щось неможливо, помилка з метою безпеки послуга недоступна. Зателефонуйте 3700.
Якої безпеки? Підгузки купити це небезпечно?!
Звертаєшся і в чат і на 3700, толку мало… постійно годують сніданками, що ось-ось «іт-спеціалісти» щось вирішать… а чи вирішують вони щось? Нова відповідь спробуйте в грудні. потім скажуть спробуйте ще колись, дочекаюсь, що і кошти заберуть. Чи то така схема банку? Чому тільки в ПБ цей пакунок? Щоб не давати змоги витратити кошти людям???
mishoq 20 ноября 2025, 16:39
Відключили функцію оплати частинами без будь-яких явних пояснень, в банку і в підтримці і звичайно ніхто нічого не знає, або не можуть повідомити цю інформацію!!! Ніяких подробиць! Клієнт сам повинен гадати, маючи хорошу кредитну історію, про причини таких дій з боку банку, який спочатку говорить одне, а наступного дня причина вже інша: бачите, «в країні надзвичайна ситуація»!!! До 19 числа цього місяця і всі минулі роки вона не була «надзвичайною», а тут раптово, як грім серед ясного неба, коли ти хочеш скористатися — вона стала «надзвичайною». І це при відсутності заборгованостей. Проблема просто «стоїть» і не вирішується.
DmytroR 19 ноября 2025, 12:48
Отделение по адресу: Киев, ул. Вышгородская, 29/1
Я прийшов у відділення, щоб отримати готівку в касі, як заздалегідь замовляв. Але коли я зайшов, в приміщенні була повна темрява — світла немає, каса не працює, обслуговування неможливе. Про це мені повідомили вже на місці.

Питання: чому клієнтів ніхто не попереджає про такі ситуації? Чому я мав витрачати свій час, щоб просто дізнатися, що банк не працює? Невже складно надіслати повідомлення або хоча б оновити інформацію?

Також вражає те, що у відділенні навіть немає генератора, хоча подібні проблеми трапляються не вперше. Працівники просто сидять у темряві, ніби це нормальна ситуація. Це виглядає як повна відсутність організації та повна байдужість до клієнтів.

Я дуже розчарований таким рівнем сервісу. Подібне ставлення є неприпустимим для банку такого масштабу.
NaraSol 17 ноября 2025, 16:36
Рік назад померла мама. На її карточці було дві пенсії. Чесно кажучи, я була в такому горі і жаху, що навіть не думала за ті кошти. Потім через місяць коли зайшла то побачила що карту заблоковано. Не стала нервувати і вирішила, що коли тато стане спадкоємцем, ми повернемо ці кошти. Нотаріус надіслала запит, відповідь прийшла аж через 2 місяці, виявилось що тих коштів немає, якісь копійки. Приватбанк відмовляється зізнаватись куди були списані кошти, оскільки вся історія транзакцій магічним чином зникла. Тому НІКОЛИ не залишайте кошти на картках. А тим паче депозити. Приватбанк все списує собі на кошти. Я лише можу уявити скільки таких ситуацій як у мене. Скільки коштів вони списали з карточок померлих.
dele del 14 ноября 2025, 21:52
по арешту списали 70 тыс вместо 37 тыс воры
Ольга Г 14 ноября 2025, 17:20
Сегодня 14.11.2025 около 14:00 в банкомате в городе Одесса, ул. люстдорфская дорога 140/1, банкомат ПриватБанка не выдал деньги, 10 тысяч. Просто на экране в процессе выдачи появилась надпись «Ваши деньги остались в банкомате«на 3700 звонила, сказали обращаться в отделение, в одном отделении отказались помогать, в другом еле-еле приняли заявление. И сказали ждать. почему ждать, если это мои личные деньги??? осталась просто без копейки в кармане
efim69 14 ноября 2025, 15:23
Знову піднімаю питання про порушення банком закону України. У нас в країні війна панове з привату, а ві сучі діти дескримінуєте людей. Людей мобілізують і вони не можуть вибирати ставати їм військовими чи ні, ви ж паскуди одразу знімаєте кридитний ліміт хочаб як старанно людина не вибудовувала свою кредитну історію. Розумію ви чикаєте на русьню і хочете видавати кредити в рублях. Але така зневага до військових вилізе вам боком, а може і спалиними відділеннями, побачимо. Не рокомендую побратимам відкривати зарплатну карту в цьому кацапському осередку.
Nakima 12 ноября 2025, 13:09
При пополнении личной карты в терминале, терминал просто отключился, ни нажать кнопку пополнить ни какие либо другие действия невозможно. В терминале без подтверждения оказалась огромная сумма (для меня) вся моя ЗП. При обращении в банк только принимают заявки, никакой конкретики от банка нет, когда вернут деньги. В приложении одна информация по срокам, операторы озвучивают вообще 14 дней. На вопрос, почему банк должен пользоваться моими деньгами весь этот период без начисления процентов, ответа не получила. На вопрос о компенсации просроченных задолженностей из-за некачественной работы банка и его техники банк тоже не даёт ответ. Но при этом списывает в этот же день комиссию за услуги голд клуба. Обратилась опять в банк отменить списание данной суммы на основании предоставления некачественных услуг, опять тишина. Итог что имею на сегодня, вся моя ЗП находится у Приват банка, никаких чеков и подтверждений у меня нет, сроков по возврату МОИХ личных денег тоже нет. Получается приват банк просто украл мою ЗП и пользуется моими деньгами.
Дмитро Остапенко 10 ноября 2025, 21:02
Вітаю.
1. Регулярно проводжу платежі кожного місяця на один й той самий рахунок в іншому банку який належить мені там вказано мій ПІБ та ІПН, вже другий раз в підряд за 2−3 тижні при переведенні операція фіксується як ризикова і потрібно проводити відеопідтвердження, це не є логічним тим паче скриптові питання чи хтось просив мене зробити платіж і тд, коли я кажу на пряму що рахунок належить мені і це регулярний платіж.

2. Звернувся до чату щоб залишити скаргу, описав ситуацію і отримати зворотній зв’язок на скаргу
Мені видав чат бот ось це «Дякую, що знайшли час і залишили ваш відгук по ситуації, з якою зіткнулися. Кожне звернення аналізується банком для покращення якості наших послуг. Ми докладемо максимум зусиль, щоб в подальшому співпраця з Банком залишала у Вас тільки позитивні враження.»
Пишу на співробітникіа Дмитра
Друже чи хотів би уточнити чи буде зворотній зв’язок по моєму питанню?
Очікую 8 хвилин і пан Дмитро мені скидає тей самий текст що і бот…
Пишу оператору Дмитру що друже в мене пряме питання чи буде в мене зворотній зв’язок по скарзі, пишу що ви мені скопіювали відповідь з скріншоту який я надав і на це витратили 8 хвилин?
У відповідь отрмую текст «по скарзі зворотній зв’язок у вигляді відповіді на скаргу яку додали в чат» знову через 8 хвилин…
Пишу йому «Через скільки буде розглянуто скаргу і в якому форматі очікувати відповідь
Я хочу отримати нормальний зворотній зв’язок, а не повідомлення від чат боту»

У відповідь отрмую" скаргу розглянуто
відповідь по скарзі:
Дякую, що знайшли час і залишили ваш відгук по ситуації, з якою зіткнулися. Кожне звернення аналізується банком для покращення якості наших послуг. Ми докладемо максимум зусиль, щоб в подальшому співпраця з Банком залишала у Вас тільки позитивні враження."

Це що за обслуговування? Навіщо ви тоді тримаєте контакт центр банк якщо у вас немає різниці між чат ботом і співробітником, грубо кажучи я витратив пів години часу і питання не вирішив.
Ніякого нормального відношення до клієнта немає, ні проміжної відповідь ні «Дякую за очікування» ні «Приношу вибачення за затримку» просто банальний скрипт який може писати і чат бот
Сервісу у вас 0
Вирішення питання теж 0
deepperr 9 ноября 2025, 10:04
Постійно блокують при перейменуванні картки. Здавалось би чому така дрібниця викликає проблеми? На звернення про те що потрібно винести проблему і зробити щось зі сторони тех. відділу саппорт просто не реагує. Тому краще не перейменовуйте картки якщо не хочете лишнього геморою на найближчі години.
lemki 8 ноября 2025, 13:41
Отделение по адресу: Киев, ул. Антоновича, 164
Зазвичай пишу про погане, але тут неочікувано добре

Звернувся у відділення на Антоновича 164 в п’ятницю ввечері для обміну валюти, бо усі фінустанови на районі не мали синіх доларів. Не сподівався, що в приваті вони будуть, але був приємно вражений

Останнім часом приват дає додаткові пропозиції та покращує обслуговування, мої родичі перевипустили карти та отримали їх за 3 дні закордоном абсолютно безкоштовно.
Svirydenkoav 7 ноября 2025, 18:51
Після багатьох років користування монобанком, я повернувся до ПриватБанк. Найбільша відмінність порівняно з монобанком — наявність великої кількості відділень (порівняно з маленькою кількістю відділень банків партнерів у моно), можливість зняття готівки з банкоматів без карти, термінали з можливістю прийому до 200 банкнот за 1 раз, переказ коштів по реквізитам з комісією в 5 грн порівняно з 1% у моно, термінали приймають валюту. Приват24 став працювати швидше, думаю зараз дуже схожий по швидкості з моно.

Можливо комбінація Приват + Моно це найкращий вибір. Через часті операції з готівкою і валютою, обираю ПриватБанк як основний.
Намагалась в магазині розрахуватись карточкою. Двічі отримала відмову. В той же час кошти з рахунку списались. Сума для мене велика. Це останні мої кошти. Працівники банку тільки вибачаються. А що мені з їх вибачень? Обіцяють опрацювати заявку протягом декількох днів. А в інших повідомленнях пишуть, що 10 днів очікувати якщо магазин не забере ці кошти.

Це нормально? Збій в системі ПриватБанку. А очікувати мені свої кошти 10 днів? За що мені жити? З чого сплатити комунальні?

От чесно. Я дуже рада, що не відкрила ще рахунок ФОП в цій установі. Ніколи більше їм не довірю свої кошти!
SVIT1974 5 ноября 2025, 14:06
Відгук про роботу Одеського відділення № 97 та директора відділення Вікторію Гонтарек

Хочу висловити щиру подяку директору відділення Вікторії Гонтарек. Вікторія — дуже відповідальний і компетентний фахівець.
Мені, як підприємцю, керівнику товариства і просто фізичній особі, часто потрібна професійна консультація та допомога банку. Вікторія завжди оперативно й доброзичливо реагує на мої звернення, надає точну та корисну інформацію, допомагає вирішувати питання будь-якого рівня складності.

Упродовж тривалого часу я отримую від неї підтримку, що позитивно впливає не лише на результати моєї роботи та бізнесу, але й на якість і комфорт життя моєї родини.

Бажаю банку більше таких спеціалістів, як Вікторія — компетентних, уважних і по-справжньому відданих своїй справі.
TolyanSK 5 ноября 2025, 12:57
Отделение по адресу: Днепр, ул. Рабочая, 154
Образец истинного профессионализма и человечности! ⭐ 10 из 5 возможных Огромная Благодарность Гаврилюк Дарье, сотруднице отделения ПриватБанка, находящегося на улице Рабочей.

Хочу выразить искреннюю, сердечную признательность сотруднице вашего банка Дарье за высочайший уровень компетентности и, что самое ценное, за человеческое отношение.

Я обратился в отделение в очень сложной и запутанной для меня ситуации, связанной с ограничением распоряжения своими финансовыми средствами, вплоть до полной блокировки моего аккаунта. При этом я не получил помощи при многократных обращениях в течение двух недель в «техподдержку» с решением этого нестандартного вопроса. Мой настрой был, мягко говоря, недружелюбным.

Даша продемонстрировала не просто отличные знания, а безупречное мастерство. Всё было сделано с филигранной точностью и знанием дела. Сразу видно Настоящего Профессионала!

Ее глубокое знание продукта и юридических тонкостей помогло мне не просто решить текущую проблему, но и избежать затруднений в будущем. Она смогла объяснить все сложные нюансы и тонкости просто и доступно, предложив наиболее оптимальный путь.

Помимо высочайшей грамотности, меня по-настоящему тронула ее человечность и вежливость. Она не стала работать по сухому скрипту, а отнеслась к моей проблеме с искренним участием и терпением. Я почувствовал, что мне действительно хотят помочь, а не просто закрыть мой кейс, как это было в «техподдержке». Такой подход в банковской сфере — бесценен!

Благодаря Даше Гаврилюк мой вопрос был решен быстро, четко и с невероятным комфортом.

Прошу руководство банка отметить ее выдающиеся личные и профессиональные качества. Это не просто сотрудник, это истинный представитель клиентоориентированности, которым ваш банк может гордиться.

С глубокой признательностью и уважением, Анатолий
Олена Кривошеєва 3 ноября 2025, 13:07
Доброго дня. Знімала кошти в банкоматі Приватбанку м. Одеса вул. Степова № 17., 01.11.2025 в 11:18:40 (10000,00 грн) банкомат довго, щось рахував, кошти не відав, на екрані з1явився текст, що сталося помилка і кошти списані з рахунку не будуть. Але!!! Кошти списані з рахунку ощадбанку були миттєво! В ощад 24 відобразилась що зняття готівки успішне. При спробах додзвонитися до ПриватБанку мені відповідали що я не являюсь клієнтом ПриватБанка з вами нас ні що не зв’язує. Шановні що за жах? З голосового повідомлення я зрозуміла що треба звертатись до свого банку в якому обслуговуємся. Але в даному випадку є але: Я дружина військового який знаходиться в зоні бойових дій і якому приналежіть ця картка Ощадбанку. Тепер моєму чоловіку треба фізично звернутись до свого банку та написати заяву на повернення коштів. Як це йому зробити? Коли він військовий та в зоні баєвих дій!
pistriak 31 октября 2025, 12:08
Отделение по адресу: Черкассы, ул. Смелянская, 15
30.10.2025 я прийшов у відділення, щоб поповнити картку доларами. На касі мені сказали скористатися терміналом самообслуговування. Я пояснив касиру, що купюри старого зразка, і термінал може їх не приймати, на що отримав відповідь: «Йдіть до терміналу, він працює нормально».

Я почав поповнення через термінал: перша купюра $100 була прийнята, друга — також, але одразу після цього з’явилося повідомлення, що термінал тимчасово не приймає готівку. У результаті кошти на картку не зарахувалися.

Я звернувся на гарячу лінію та зафіксував скаргу (номер звернення на відшкодування: 30766262). Після цього мені повернули лише $100, решта $100 досі не відшкодовано.

На жаль, ні в чаті з оператором, ні під час дзвінків на гарячу лінію я не отримав жодної конкретної інформації щодо подальших дій або термінів повернення коштів.

Окремо хочу зазначити, що під час фіксації проблеми на гарячій лінії касирка, яка рекомендувала скористатися терміналом, відверто насміхалася з ситуації. Така поведінка є абсолютно неприпустимою та викликає сумнів у добросовісності персоналу відділення.

Прошу банк розібратися в ситуації, повернути решту коштів і звернути увагу на якість обслуговування клієнтів у цьому відділенні.
Oksana93kornuta 30 октября 2025, 13:37
Отделение по адресу: Львов, пл. Адама Мицкевича, 6/7
Ставили в приват банку в терміналі самообслуговування гроші на картку іншого банку не мали картки приват банку і зайшли через номер телефону тата він має карточку приват банку гроші внесли але нам заблокували кошти і вони не поступили на карту нашого банку працівник відділення не хотів пояснювати як потрібно дальше поступати приїхали до дому подзвонили на гарячу лінію тато підтвердив платіж що він не проти щоб ставили гроші і сказали що протягом 24 годин гроші поступлять на рахунок вже другий день кошти не прийшли що потрібно робити нам в такі ситуацій
Lera3103 29 октября 2025, 16:07
Я, Луцька Валерія Сергіївна, висловлюю обурення щодо поведінки працівників відділення ПриватБанку, які 27,28,29 жовтня в місті Бориспіль Київський шлях 73, Київський шлях 39, Київський шлях 2/6 відмовили мені у відкритті рахунку для ФОП, мотивуючи це тим, що мені 18 років. Така відмова є безпідставною, оскільки чинне законодавство України не містить жодних обмежень щодо відкриття підприємницького рахунку особами, яким виповнилося 18 років. Під час спілкування працівники банку поводилися вкрай непрофесійно: перебивали, підвищували тон, проявляли грубість і зневажливе ставлення. Такі дії принижують гідність клієнта та порушують етичні стандарти обслуговування. Вважаю ситуацію неприпустимою та такою, що дискредитує репутацію банку. Прошу розглянути дану скаргу, провести перевірку дій працівників і звернути увагу керівництва на непрофесійне ставлення персоналу до клієнтів. А саме головне не надали мені бажану мені послугу, я не бажаю подальшого контакту з цим банком, і залишаю негативний відгук та погляд на цей банк

Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝