Після збою в терміналі приватбанк не хоче повертати не зарахованні на карту кошти
Відразу звернувся у підтримку — пообіцяли, що питання вирішать, але станом на 11.08.2025 грошей немає, а в службі підтримки лише відповідають «чекайте». Жодних чітких термінів або пояснень не надають.
Я вважаю це неприпустимим для найбільшого банку країни. Кошти фактично заблоковані банком уже кілька днів, і без тиску з боку клієнта, судячи з відгуків інших людей, процес може затягнутися.
Рекомендую всім бути максимально обережними при обміні валют у банкоматах ПриватБанку та фіксувати всі операції на відео чи фото, щоб мати докази у разі подібних ситуацій. З свого боку скаргу до НБУ вже відправив, як тільки питання буде вирішено — одразу закрию рахунки у цьому «банку». До речі, голд статус не заважає підтримці просто кидати слухавку)
Самый лучший вариант
Брехуни на відділенні та нуляча допомога в чат боті додатку
Тепер про типу «допомогу онлайн» в додатку. Я задала конкретне питання, а мені вибивають подібні питання, але вони всі не є відповіддю на моє. Написала скаргу — 0 реакції. Скажу чесно, якби можна було б відкрити карту Пакунок малюка в якомусь іншому банку, то пішла б туди.
Актуалізація,ціль одна,їм потрібна згода,на розголошення персональних даних
Приватбанк. Подвійна сплата кредиту.
В НБУ порекомендували писати лист на ПриватБанк, щоб отримати пояснення стосовно чого є заборгованість.
Зменшення ліміту оплати частинами до нуля
Приватбанк повністю зіпсувався
Але в липні придбав через них ОВДП на загальну суму 150к грн. Тепер банк постійно вимагає пояснення про рух коштів, довідки про доходи, оновлення анкетних даних. Я був у відділенні, все надав, начебто їх влаштувало. Але наступного дня історія повторюється. І ніхто не може пояснити, що банк хоче на цей раз. Менеджери у відділенні абсолютно не компетентні, завчили кілька фраз, і більше нічого не можуть пояснити. Колись був найкращий банк України, а зараз стає найгіршим.
Жахлива організація праці відділення. Вінниця вул Замостянська 25
Консультація оператора!
ПРИВАТБАНК ХУДШИЙ БАНК УКРАИНЫ
Безпідставно списали кошти
І вот сьогодні 31.07.2025 року вони списали 15 тисяч гривень. За що? Чому мені за всі ці роки не повідомили про якийсь придуманий борг. Я планую подавати до суду. У час війни робити такі гидкі справи.
Найбезпечніший Банк
Іпотека та обслуговування
По-друге, навіть коли менеджер типу підключений, робить він приблизно нічого, окрім відправляє повідомлення «дякуємо за ваше терпіння, мені треба ще кілька хвилин для зʼясування». Не знаю, що вони там зʼясовують годину, може з чатом GPT радяться, бо відповіді потім саме так і виглядають.
Я не часто користуюсь особистими рахунками в банку, у мене там тільки ФОП та Іпотека залишились. І це суцільне прокляття! Цього разу вони вирішили списати кошти за іпотеку завчасно і відморозитись.
Я маю вносити кошти на обовʼязковий платіж до 3 числа кожного наступного місяця. Власне, мені зручно робити це завчасно, а не день в день. Зазвичай десь за 3 тижні я вношу кошти (як отримую зарахування на ФОП) і спокійно живу цей місяць, знаючи, що платіж зроблено, кошти погасяться автоматично 3го числа. Тобто є дата зарахування, і є дата погашення — різні дні, зафіксовано у виписці. Плачу так 5 років, все без проблем.
Не цього разу. Кошти списали 3го числа, я перевірила рахунок — все нормально. Йшла у відпустку, і шоб вже не відволікатись зробила ще один платіж з думками, що тепер наступний аж в серпні, бо цей же 3го числа спишеться. Сьогодні мені приходить лист щастя, що мені треба внести обовʼязковий платіж. Якого хєра, думаю я і йду перевіряти рахунок. А там пише, що кошти були зараховані і списані в один день. Нормаааально. Йду в підтримку розбиратися, як так сталося? Пів години довелось пробиватись до менеджера, коли нарешті підключився спеціаліст Роман, він ще пів години зʼясовував моє питання і видав: ну так кошти ж списались на тіло кредита, ви очікували чогось іншого? Оце так тренують спеціалістів спілкуватись? Шановні, у мене для вас погані новини, ви переплатили за курси комункацій, бо комунікативний ідіотизм у вас вроджений і нікуди не подівся. Далі я пояснюю, що власне це було внесення вже на серпень і питаю чому списання було раніше? Ще пів години «ще вхилинку, я зʼясовую» і питання типу «а як ви вносили кошти? просто на рахунок чи через кнопочку? а страховий платжі вже вносили?» — у вас там консиліум ідіотів чи моя банківська справа перед очима, ало? Півтори години зʼясувань і… «Кошти були зараховані по договору, але ж ви тепер погасили тіло кредита, менше переплатите по відсотках». А я ж саме цього і хотіла, правда? Пояснюю знову, що платіж був внесений звичайним способом, не дострокове погашення, не в тіло кредиту, не на рахунок, а як завжди через сервіс внесення саме обовʼязкового платежу, і він на серпень. Виправляте свої помилки, я не мушу робити ще один платіж, якщо ваша система така лажова! Ще пів години «хвилинку, ми перевіряємо інформацію» і «ми передали вашу заявку в технічний відділ, який детальніше розгляне питання і повідомить вам як були зараховані кошти». І в цьому був мій запит??? І тепер «очікуйте відпоіді по заявці». Як зʼясвування питання як саме і чому були зараховані кошти виршіить питання наступного платежу? Чому я маю тепер знову вносити кошти, коли це очевидна помилка банку?
Жахливий банк, жахливе обслуговування!!! Всі кажуть, що Ощадбанк — дно, робітники звідти перейшли в тепер державний Приват для підтримання іміджу? Що відбувається???
Банк жодного разу не підвів
Найбільше мене вражає їхній додаток «Приват24». Це справді революційний інструмент, який робить банківські операції неймовірно простими та зручними. Будь-яку задачу — від переказу коштів до оплати комунальних послуг чи відкриття депозиту — можна виконати за кілька кліків, не виходячи з дому. Інтерфейс інтуїтивно зрозумілий, а функції працюють бездоганно.
Крім того, хочу відзначити роботу служби підтримки. Кожного разу, коли у мене виникало питання, консультанти швидко та професійно надавали допомогу, вирішуючи проблему ефективно та з повагою до клієнта.
Ще одним великим плюсом є широка мережа банкоматів та терміналів по всій країні, що дозволяє легко здійснювати операції з готівкою в будь-якому місці. Приємно також, що ПриватБанк постійно впроваджує нові технології та продукти, що робить його одним із лідерів на ринку.
Я щиро рекомендую ПриватБанк як надійного та сучасного фінансового партнера!
ЖАХЛИВИЙ сервіс та обслуговування
Та ось БІНГО!!! Всі гроші заблоковані, ні отримати ні купити неможливо. Виходить їздив через день марно.Коли банк був приватним, то це був зразок, а коли став державним, то став зразком Жахливості серед банків.
Неможливо переоформити авто з Лізингу Приватбанку
Коли будуть зміни чи рішення з цим питанням?
5168752096139731
Приватбанк — шахрай номер 1
Дістали.
Шановні, я в двох інших банках плачу по 3 тисячі в місяць і вони мені не дзвонять і не дістають. А в мене в Приваті залишилось ті 6500, і ви мені наярюєте. Перегляньте свою ідіотську політику продзвону.
Біля 10.00 години, сьогодні, в онлайн чаті Привату,
Дякую за професіоналізм, уважність і швидкий результат