Ставлення до клієнтів
Заблокували картку
8 добу не можу відкрити рахунок для фоп
wrong transfer
I am sincerely grateful to her for her responsiveness, patience, and professionalism. It is very encouraging to see such dedication and genuine willingness to help clients, especially in such a difficult situation. Even though the issue has not yet been finally resolved, her support has given me confidence and peace of mind.
I will definitely leave another review once the situation is fully settled.
Я, перебуваючи за кордоном, помилково здійснила переказ на неправильну картку в українському банку. Після цього я звернулася до Приватбанку, і співробітниця Анастасія Олійник дуже уважно та послідовно зайнялася цим питанням, завжди відповідала на мої листи та запити.
Щиро вдячна їй за відгукливість, терпіння та професіоналізм. Дуже приємно бачити таку відданість і щире бажання допомогти клієнтам, особливо у складній ситуації. Хоча питання ще остаточно не вирішене, її підтримка додала мені впевненості та спокою.
Обов’язково залишу ще один відгук, коли ситуація буде повністю врегульована.
ПриватБанк
ФОП Ілінчук Надія Володимирівна UA253052990000026009025507344
UA253052990000026009025507344
Приват24
Подяка
Щиро тобі дякую, що піклуєшся про мене навіть за кордоном! Ви так швидко надіслали мені мою картку, що мені здалося, я ніби вдома.
З любов’ю, Ваша прихильниця і користувачка Софія Лінкевич 😊⚘️
Скоринговая модель — супер
Но! Супер скоринговая модель открыла кредитную карту клиенту, который 15 лет кредитом не пользовался, и сумма кредита составила шестикратный уровень ежемесячного дохода.
А дайте мне кредит в мой шестимесячный доход, а? Я тогда легко скроюсь, и фиг ваша скоринговая модель найдёт меня…
Невдала реєстрація нового клієнта ПриватБанку
Кредитний ліміт і привіт
На наступний день вирішив змінити кредитний ліміт з картки #1 на картку #2.
Зменшити ліміт вдалось, а збільшити ні.
Тепер ні кредитного ліміту ні кешбеку Привіт.
Всі пропозиції привязані до операцій з кредитними коштами.
Не бачу сенсу користуватись.
Гаряча лінія питання не вирішує.
І це при тому що отримую зарплату у цьому банку.
Після збою в терміналі приватбанк не хоче повертати не зарахованні на карту кошти
Відразу звернувся у підтримку — пообіцяли, що питання вирішать, але станом на 11.08.2025 грошей немає, а в службі підтримки лише відповідають «чекайте». Жодних чітких термінів або пояснень не надають.
Я вважаю це неприпустимим для найбільшого банку країни. Кошти фактично заблоковані банком уже кілька днів, і без тиску з боку клієнта, судячи з відгуків інших людей, процес може затягнутися.
Рекомендую всім бути максимально обережними при обміні валют у банкоматах ПриватБанку та фіксувати всі операції на відео чи фото, щоб мати докази у разі подібних ситуацій. З свого боку скаргу до НБУ вже відправив, як тільки питання буде вирішено — одразу закрию рахунки у цьому «банку». До речі, голд статус не заважає підтримці просто кидати слухавку)
Самый лучший вариант
Брехуни на відділенні та нуляча допомога в чат боті додатку
Тепер про типу «допомогу онлайн» в додатку. Я задала конкретне питання, а мені вибивають подібні питання, але вони всі не є відповіддю на моє. Написала скаргу — 0 реакції. Скажу чесно, якби можна було б відкрити карту Пакунок малюка в якомусь іншому банку, то пішла б туди.
Актуалізація,ціль одна,їм потрібна згода,на розголошення персональних даних
Приватбанк. Подвійна сплата кредиту.
В НБУ порекомендували писати лист на ПриватБанк, щоб отримати пояснення стосовно чого є заборгованість.
Зменшення ліміту оплати частинами до нуля
Приватбанк повністю зіпсувався
Але в липні придбав через них ОВДП на загальну суму 150к грн. Тепер банк постійно вимагає пояснення про рух коштів, довідки про доходи, оновлення анкетних даних. Я був у відділенні, все надав, начебто їх влаштувало. Але наступного дня історія повторюється. І ніхто не може пояснити, що банк хоче на цей раз. Менеджери у відділенні абсолютно не компетентні, завчили кілька фраз, і більше нічого не можуть пояснити. Колись був найкращий банк України, а зараз стає найгіршим.
Жахлива організація праці відділення. Вінниця вул Замостянська 25
Консультація оператора!