Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
snu41755956 4 августа 2026, 12:37
У мене технічний збій роботи інтерфейсу програми «Привіт» (сервіс лояльності). Розділ повністю порожній, відсутні будь-які системні банери та стандартні пропозиції понад рік. Очищення кешу, перевстановлення застосунку та перевипуск карток проблему не вирішили.

Прошу зареєструвати технічну заявку на ІТ-департамент / розробників. Необхідно перевірити статус мого РНОКПП та фінансового номера телефону в базі системи лояльності (можливе помилкове виключення з маркетингових кампаній або зависання профілю на рівні бази даних). Будь ласка, надайте мені номер зареєстрованої технічної заявки.

На це прохання Приват відповів відмовою без пояснення причин.

Це Банк не клієнтоорієнтований!!!
Олена Куприненко 3 августа 2026, 18:23
Хочу звернути увагу на неприпустиму ситуацію в роботі банкомата ПриватБанку та відсутність клієнтоорієнтованості.
Суть проблеми:
Сьогодні о 16:08 я намагався зняти кошти в банкоматі ПриватБанку за адресою Петропавлівська Борщягівка, вулиця Білоцерківська 1, я використовував свою картку Ощадбанку. Операція не була завершена: банкомат завис, видав помилку і просто ВИЛУЧИВ картку без жодних причин! Картка діюча, ПІН-код вводився вірно, жодних блокувань з боку Ощадбанку не було.
В результаті збою у вашому обладнанні я залишився без картки та без доступу до власних коштів! На звернення до підтримки ПриватБанку мені лише відповіли, що вилучені картки чужих банків «знищуються або повертаються за процедурою», і ніхто не намагається оперативно вирішити проблему, яку створив сам банкомат ПриватБанку.
Вимагаю:
1. Надати роз’яснення щодо причин збою в банкоматі ПриватБанку, який вилучив картку іншого банку.
2. Прискорити передачу/обробку даних щодо цієї картки, щоб я міг максимально швидко відновити доступ до коштів через Ощадбанк.
3. Провести технічне обслуговування даного банкомата, щоб інші люди не потрапляли в таку ж пастку.
Якщо питання залишиться без уваги, буде направлено скаргу до Національного банку України (НБУ) щодо порушення правил роботи банківського обладнання та заподіяння шкоди клієнту.
Чекаю на відповідь представника ПриватБанку!
В «Приватбанку» в мене відкрито особистий рахунок, та рахунок ФОП. Ніколи не думав що можу зіткнутися з такою сітуацією. 25 та 26 липня знімали 160000тис.грн. (7 транзакцій), в двух банкоматах міста, загалом при перерахунку виявили що отримали 150000тис.грн. В самому відділенні банку сказали телефонувати на горячу лінію. Заявку прийняли, а після обробки отримав відповідь по п’яти транзакціям «не має збою», а по двум «заявку скасовано за Вашими зверненням», хоча я не скасовував своє звернення. Хочу добавити, що після мойого зверненя з приводу нестачі коштів, до мене зателефонували з горячої лінії «3700», та вимагали щоб я скасував якусь заяву на створення шаблону для сплати за інтернет. Оператор просив щоб я декілька разів сказав «Скасовую». Питання для чого це було?
Вимагаю від головного офісу банку звірити надлишки по інкасації після всіх семи транзакцій, де проводилося зняття коштів.Перевірити фізичні залишки коштів у касовому центрі за цими банкоматами.Сума 10000грн.не могла зникнути безслідно.
Natalia Geviuk 3 августа 2026, 15:05
03/08/2026. Відділення Приватбанку в м. Городенка Коломийський район. Менеджер Марія -привітна, уважна, толкова. Молода дівчина вміло та ввічливо обслуговувала клієнтів. Ввічливо відповідала всім на запитання, пропонувала свою допомогу. Військовий -прзачергою (велике людське дякую). Порозумілася з людиною з обмеженим слухом. Протягом усього часу, це приблизно 40 хв вона себе поводила як супер спеціаліст. Оскільки, зараз так мало ввічливих і компетентних людей, хочу в особливий спосіб спосіб їй подякувати. Саме такі молоді люди як Марія є опорою нашого суспільства і надією в краще.
Stanislav Bebya 3 августа 2026, 12:13
Приват банк встановив кредитниі ліміт без мого спросу таким чином, що він відображався як мій баланс на рахунку.

Ще раз кажу самі встановили без мого спросу!!!
SadnickaTetjana 3 августа 2026, 11:21
Отделение по адресу: Львов, ул. Пекарская, 30
Хочу висловити щиру подяку пані Наталі, заступнику керівника відділення з обслуговування клієнтів ПриватБанку, за уважне ставлення, професіоналізм та компетентність. Приємно мати справу з фахівцем, який працює відповідально, ввічливо та з повагою.
Пані Наталя порадила кращі варіанти і оперативно допомогла вирішити моє питання, надала вичерпну консультацію. На жаль, не розібравшись до кінця при оцінюванні в додатку, я не зовсім коректно відобразила оцінку, яку вже не можливо анулювати. Її відповідальність і щире бажання допомогти заслуговують на найвищу оцінку. Бажаю пані Наталі професійних успіхів, кар'єрного зростання та вдячних клієнтів! P. S. На консультацію прийду наступного тижня))
Андрій Книга 2 августа 2026, 13:47
Наша родина має статус ВПО з тимчасово окупованої території. 22 квітня 2026 року ми звернулися до ПриватБанку для оформлення пільгової іпотеки за державною програмою «єОселя».

Я є діючим ФОП на підконтрольній Україні території. На вимогу та за рекомендаціями працівників банку надав усі необхідні документи, актуалізував КВЕДи, пройшов повторну верифікацію через «ПриватКамеру» та завантажив договори, що підтверджують підприємницьку діяльність і доходи.

Банк попередньо погодив кредитування з нашим першим внеском у розмірі 30%. 8 червня 2026 року Пенсійний фонд України офіційно погодив компенсацію 70% першого внеску.

Покладаючись на погодження банку та Пенсійного фонду, 18 червня ми внесли завдаток продавцю квартири та замовили й оплатили оцінку нерухомості.
Однак після подання готового звіту про оцінку майна працівники ПриватБанку повідомили, що внутрішня система тепер розраховує перший внесок у розмірі 40%, хоча раніше було погоджено 30%.

Наші доходи, фінансовий стан і кредитні зобов’язання за цей час не змінювалися.
У відділенні проблему пояснювали можливими особливостями розрахунку доходів фізичної особи та ФОП. Водночас у чаті підтримки інший працівник банку повідомив, що наявність ФОП і КВЕДи не впливають на це питання, оскільки кредит оформлюється на фізичну особу.

Уже близько місяця ми отримуємо суперечливі пояснення та переадресацію між працівниками, але досі не маємо чіткої відповіді:
— чому після погодження внеску 30% та підтвердження Пенсійного фонду система почала вимагати 40%, як загалом таке можливо?;
— які саме показники або дані змінилися;

Наразі ПриватБанк зареєстрував офіційну скаргу № 388486342 і технічну заявку № 16039096. За інформацією служби підтримки, заявку передано відповідальному фахівцю.
Продавець погодився зачекати декілька днів. Через затягування з боку банку наша родина ризикує втратити обрану квартиру, сплачений завдаток і кошти, витрачені на оцінку нерухомості.

Просимо керівництво ПриватБанку невідкладно взяти скаргу та технічну заявку на контроль, передати питання профільним фахівцям програми «єОселя», кредитних ризиків і технічного підрозділу, провести ручну перевірку розрахунку та надати конкретне письмове пояснення причин зміни розміру внеску.
Також просимо не закривати кредитну заявку до завершення перевірки та відновити раніше погоджені умови з першим внеском 30%.

Очікуємо не чергової переадресації до кредитного консультанта, яка, за її словами, вже неодноразово направляла відповідні технічні запити, а реального втручання профільних фахівців головного офісу та термінового вирішення проблеми.
Люда Бе 1 августа 2026, 13:12
Ситуация следующая. Пользовался услугами банка с 18 лет, уже около 7 лет, и за всё это время никаких нареканий не было. Получал зарплату и совершал различные банковские операции.

Так получилось, что я и моя мама стали жертвами мошенников. Нам перевели по 1000 грн, после чего на нас подали жалобу. Банк даже не стал разбираться в ситуации и выслушивать объяснения — просто в одностороннем порядке расторг договор.

Теперь возникает вопрос: получается, любой человек может подать жалобу и лишить клиента возможности пользоваться банковскими услугами? Это просто кошмар. И всё это из-за 1000 грн. Самое обидное, что банк даже не попытался разобраться в ситуации и не дал возможности объяснить произошедшее.
Аліна Михальчук 1 августа 2026, 10:18
Вносив готівкові кошти через банкомат для термінової оплати туристичної путівки. Під час операції банкомат прийняв мої кошти, однак на картковий рахунок вони не були зараховані. Після цього банкомат видав лише чек, а гроші не повернув.

Одразу після інциденту я звернувся до служби підтримки ПриватБанку та оформив заявку на повернення коштів. У застосунку статус заявки відображається як «У роботі». Незважаючи на мої неодноразові телефонні звернення, мені повідомляють лише, що необхідно чекати від 1 до 3 днів.

У результаті цієї ситуації я не зміг своєчасно оплатити туристичну путівку. Туроператор повідомив, що без отримання коштів не може забронювати тур. Через затримку з боку банку існує реальний ризик втрати бронювання та можливого подорожчання або повної втрати обраної путівки. Це завдає мені значних фінансових збитків, моральних переживань і створює критичну ситуацію, яка виникла не з моєї вини.
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Юлія Василенко 29 июля 2026, 17:21
Чудове відділення, я дуже задоволена зверталась до спеціалістів різних напрямків, каса, спеціалісти по обслуговуванню фізичних і юридичних осіб, дівчата знають свою роботу, дуже ввічливі, завжди допомагають і підказують.
Минфин
Ответ администратора
1 августа 2026, 9:14
Відгук не зарахований (на 01.08.2026).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Тетяна Бараннік 28 июля 2026, 21:08
Отделение по адресу: Киев, пр-т Берестейский, 67
Приватбанк ограничил карту. Требовали актуализацию данных так как сменила паспорт сроки истекали. Я гражданка Украины с пмж Болгарии, нахожусь в Украине все данные дала в отделении банка по адресу проспект Берестейский 67, сотрудник сказал что все впорядке, но сообщение снова пришло с необходимостью актуализации данных. Я снова в банке дала все необходимые документы даже 15 минут просила добавить мою ID карту проживания в Болгарии. Сотрудник сказал все в порядке, но через 2 дня мне заблокировали карту. Просила обьяснений почему заблокировали ответа так и не получила. Управляющая банком отказалась со мной общаться поэтому написала письменный запрос о решении моего вопроса и дать ответ почему заблокировали карту когда все данные были предоставлены и сотрудники их приняли с уверением что все впорядке. Снять на кассе не получилось открвли новый счет перевести не получилось.Ответов на вопросы нет!!! Мои личные средства заблокированы и мне не дают доступ до них без обьяснения причин!!!
На карті, без кредитного ліміту зявився мінус на розмір покупки, яка була 2 місяці потому, і кошти були на той момент списані з карти. Тепер кажуть чекати, коли все повернеться як було, але відсотки на цей мінус повинен буду платити я. Тепер ця карта стала кредитною, але кредитний ліміт вказаний 0. Не пройшло і 3 днів, як на іншій карті, яка кредитна, теж зявився мінус, і знову в банку кажуть, що це можливо овердрафт, ала треба почекати 11 днів. Може це нова системна помилка?
vpnmrenko 27 июля 2026, 17:46
Пишу на рахунок своєї заявки на повернення коштів: https://privatbank.ua/refund/3848278#refund_table

Вперше прийшлось зняти готівку саме з карти Приват банку за кордоном.

Зазвичай знімав з Моно, але так як гроші були потрібні день в день, через ліміт на зняття прийшлось перекинути гроші на карту Привату і зняти з двох карт.

Знімав гроші 2.07.26.

При спробі зняти гроші з карти Приват банку польский банкомат Planet Cash показав якусь помилку, і згодом, не починаючи фазу видачі готівки, повернув карту.

Тобто гроші банкомат не видав, ну і я відразу на протязі хвилини пробую зняти гроші вже з карти Моно. Банкомат також видав помилку на єкрані, але гроші видав.

Пробую вже після цього з третьої спроби зняти знову гроші з карти Привату, але трохи менше, бо подумав що через ліміт може не вийшло, бо з карти привату комісію бере і банк і сервіс, але на цей раз пише вже взагалі що недостатньо коштів на рахунку.

Тож я заходжу в додаток Привату і бачу що гроші які я намагався знати в перший раз — списалися і операція позначена як успішна. Але нагадаю, що гроші банкомат при першій спробі зняття з карти Приват банку мені не видав.

Ситуація дивна.

Для довідки:
Карта Привату випущена Master Card
Карта Моно випущена Visa

При знятті з карти Приват банку комісію бере і банк і банкомат
При знятті з карти Моно комісію бере тільки банк

Ще дивина в тому що при спробі зняти 1000 zl комісія загальна — 482.51 грн
Але при спробі зняти 900 zl комісія чомусь вже вища в додатку — 629.56 грн

На сьогодні Приват банку розглядає справу та відправив документи та запит до платіжної системи, але час очікування дуже великий. Стандартно від 45−120 днів.

Хотілося дізнатися взагалі чи банк відправив запит тільки до платіжної системи? Чи до оператора банкомату також? Тому що я писав до оператора банкомату, але так як він не може мене ідентифікувати, то і не може мені відповісти на моє звернення.

Писав я до оператора банкомату тому що думаю, що було б швидше вирішити питання, якщо мною були б надані дані про час спроби зняття, дату, суму та з якої карти було зняття.

Це допомогло б оператору бакномату пошукати в звітах системі збій який стався саме в конкретний час з точністю до секунди, а також провести інкасацію банкомату і перевірити наявність надлишку готівки при перерахунку.
Олександр Кас'янов 27 июля 2026, 16:31
Обходьте стороною, якщо не хочете залишитися без копійки через дрібний штраф! ПриватБанк досі використовує застарілі та нелояльні механізми. Через будь-яке виконавче провадження чи дрібний штраф вони повністю блокують ВСІ картки та абсолютно весь баланс рахунку.Сучасні банки в таких ситуаціях арештовують лише конкретну суму боргу або тримають її в «мінусі», дозволяючи клієнту вільно користуватися рештою власних грошей. ПриватБанк натомість просто заморожує абсолютно все. Якщо цінуєте свій спокій та доступ до фінансів у форс-мажорних обставинах — обирайте інші фінустанови. Тут систему налаштовано проти клієнта.
OlgaETB 24 июля 2026, 10:17
Отделение по адресу: Львов, ул. Гетмана Мазепы, 25-Є
ДОброго дня хотіли закрити рахунок з фірми, звернулися ваше відділення заповнили усі документи які надав нам спеціаліст, пройшло місяць часу гроші неповернули на рахунок який вказали і рахунок не закрили, прийшли знову до відділення цілий час говорили що немає спеціалиста щоб розглянути справу, за третім разом вдалося застати працівника на місці, вдалося знову заповнити документи на закриття рахунку повторно і перерахунок залишок кошів на наш головний рахунок, прошло знову місяць часу гривневі кошти повернуті а в євро знову чекаємо, звернулися знову до банку чому немає перерахунок коштів, пані спеціааліс знову нам дає заяву до заповнення при тому то вже третя заява і кожного разу щось нове, але ок заповнили заяву в третє пришли на домовлену годину, а що пані спеціаіста немає на місці, як можна так ставитися до клієнта, ніколи незустрічала у відділеннях банку такої обслуги
Назар Андруневич 23 июля 2026, 17:41
Замовив картку катка 24, відправили тим ж вечером, дякую за якісну роботу
22 липня 2026 року я звернувся до відділення ПриватБанку за адресою: м. Вишневе, вул. Лесі Українки, 74 [Context], для термінової оплати рахунку-фактури № 340 від ТОВ «ОПТІМА ГЛАС» на суму 6 850,00 грн (код ЄДРПОУ 45120521). Рахунок мав обмежений термін дії — всього 1 доба, тому оплата була критично важливою.Я звернувся до каси для здійснення платежу, оскільки мав намір розрахуватися готівкою саме через касу. Касир почала вводити реквізити, проте її система видала помилку. Замість того, щоб розібратися у проблемі, перевірити правильність введення даних або нормально пояснити мені, чому саме сталася помилка, вона просто відмовилася продовжувати обслуговування, сказавши: «Скористайтеся додатком або терміналом».Я спробував скористатися терміналом самообслуговування у цьому ж відділенні, але він видав абсолютно таку саму помилку. Коли я знову повернувся до каси, працівниця банку вдруге відмовилася допомогти чи бодай щось пояснити, просто роздратовано повторивши: «Я вам сказала, в додатку робіть це». На моє зауваження, що я хочу розрахуватися саме готівкою, вона взагалі не відреагувала, хоча в мобільному додатку провести готівковий платіж технічно неможливо.Через повне ігнорування, небажання працівника пояснити причину технічної проблеми (яка повторювалася і на касі, і в терміналі), ігнорування мого наміру платити готівкою та реальний ризик зриву важливої покупки, я перебував у стані сильного розпачу та гніву. У цьому емоційному стані я зателефонував на гарячу лінію 3700. Я визнаю, що через роздратування висловлювався емоційно та вжив нецензурні слова, проте наголошую: жодне з цих висловлювань не було адресоване особисто оператору гарячої лінії чи банку. Це була виключно емоційна реакція на абсурдну ситуацію та байдужість касира у вказаному відділенні.Замість того, щоб зафіксувати скаргу на працівника, який спровокував конфлікт своєю відмовою нормально виконати роботу, банк просто повністю заблокував мій номер телефону для дзвінків на гарячу лінію 3700.Вважаю такі дії банку абсолютно неклієнтоорієнтованими. Касир порушила стандарти обслуговування, позбавивши мене права на готівковий розрахунок і не надавши інформації про помилку, а служба підтримки замість вирішення ситуації заблокувала зв’язок. Через дії ваших співробітників мій рахунок так і не був оплачений вчасно.Вимагаю: Провести службове розслідування щодо дій касира відділення за адресою м. Вишневе, вул. Лесі Українки, 74 [Context], яка проявила повну професійну байдужість, відмовилася нормально прийняти готівку через касу і безпідставно відправляла мене проводити готівковий платіж через мобільний додаток.Пояснити мені подальший алгоритм дій: якщо система видає помилку за цими реквізитами, що саме має робити клієнт у такій ситуації і як йому провести оплату? Негайно зняти обмеження з мого номера телефону та відновити повний доступ до гарячої лінії 3700.
Хочу висловити щиру подяку усім працівникам відділення ПриватБанк
м. П’ятихатки Дніпропетровської області (керівник Горяна Ірина Валеріївна), в особливо спеціалісту банку Бабіченко Ользі Миколаївні.
Високий професіоналізм, чітка дія, а саме головне тактовність, доброзичливість, готовність прийти на допомогу своїм клієнтам — ось основні риси професійної діяльності працівників нашого відділення банку.
Так сталося, що через велику кількість людей та постійні тривоги я вимушена була цілий день бути у банку. Я чекала свою чергу і спостерігала за роботою працівників банку, керівника Ірини та спеціаліста банку Ольги. Увага до кожного клієнта, намагання вирішити його потребу та доброзичливість щомиті були присутні в роботі наших гарних «приватівців».
Дуже-дуже вдячна за якісне моє обслуговування, позитивне вирішення мого питання на самому високому організаційному рівні.
Хочу побажати нашим працівникам відділення ПриватБанк успіхів в роботі та мирного неба!
Молодці, дівчатка! Так тримати!
Alexandr111al 22 июля 2026, 20:28
ПриватБанк в одностороннем порядке разорвал со мной договор и закрыл счета. Я не оспариваю право банка закрывать счета, но способ возврата моих личных денег — это полное нарушение закона и издевательство.
Я официально нахожусь на временно оккупированной территории (ВОТ). Выехать на подконтрольную Украине территорию сейчас физически невозможно и смертельно опасно для жизни.
Руководствуясь законами Украины, я отправил в банк официальное заявление о переводе остатка моих средств на мой счет в другом украинском банке по реквизитам IBAN. Заявление было оформлено в электронном виде и подписано моим КЭП через государственный сервис «Дія.Підпис».
Согласно ст. 18 Закона Украины «Об электронных доверительных услугах», этот подпись имеет точно такую же юридическую силу, как и собственноручная. Однако поддержка ПриватБанка наотрез отказывается выполнять перевод и цинично заявляет, что я обязан ЛИЧНО явиться в отделение.
То есть банк требует, чтобы человек из оккупации пересек линию фронта ради того, чтобы забрать свои же деньги? Это прямое нарушение прав граждан на ВОТ и сознательное удерживание чужих средств. Официальные жалобы в Национальный банк Украины (НБУ) и Минреинтеграции уже направлены.
Требую от руководства ПриватБанка прекратить этот беспредел, принять мое заявление с «Дія.Підпис» и дистанционно перевести деньги по предоставленным реквизитам IBAN.
Эдуард Дученко 22 июля 2026, 20:18
Я являюсь клиентом ПриватБанка уже очень давно, но за последние два дня столкнулся с полным безразличием к решению технической проблемы.В нашем городе Горишние Плавни работает всего одно дежурное отделение по адресу: просп. Героев Днепра, 75. Уже два дня подряд (21.07.2026 и 22.07.2026) я не могу пополнить свой карточный счет в долларах через терминалы самообслуживания: — 21 июля система зависала и вообще не выдавала окно для ввода ПИН-кода после авторизации.— 22 июля на экранах обоих терминалов появилось сообщение, что валюта временно не принимается.В самом отделении причину никто не знает и проблему не решают. Обращение в поддержку по номеру 3700 также ничем не помогло — операторы лишь разводят руками и говорят, что терминалы, возможно, переполнены и нужно ждать инкассации.Поскольку отделение в городе одно, у клиентов нет альтернативы. Прошу администрацию банка обратить внимание на данную ситуацию, провести срочное техническое обслуживание/инкассацию устройств и восстановить прием валюты.

Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝

На странице вы можете ознакомится с отзывами о Приватбанке, а также оставить комментарий о своем опыте сотрудничества с банком. Отзывы клиентов, помогут вам решить, в каком банке лучше разместить депозит, взять кредит наличными, открыть счет или просто обменять валюту. Если банки не дают вам кредит, возьмите займ онлайн в микрофинансовых организациях Украины.