EUR | 44 | 45 |
Зимова підтримка
Після оплати лізингу неможливо оформити машину на себе
Не беріть у лізинг авто
Служба поддержки меня приятно удивила
Подяка за обслуговування
Дякую усім співробітникам
Послуга скарбничка
Не можу домогтися пояснень подібних дій банку в односторонньому порядку, без жодного попередження
Не вернули личные деньги
Зламали акаунт та вкрали гроші
Всі гроші були виведені на картковий рахунок № 5457 0822 2461 0449 клієнта АТ КБ «Приватбанк» Мірченко В.
Також вночі на мій телефон були здійснені дзвінки Приватбанком. Вочевидь служба безпеки банку бачила підозрілі операції, проте не зупинила їх.
Коли я вранці прокинулася і побачила пропущені дзвінки банку я відразу зайшла в Приват-24 та перевірила рахунки та виявила крадіжку.
Приблизно о 6.15 я зателефонувала в банк та повідомила про крадіжку грошей.
Після цього я звернулася до поліції і відділення приватбанку для відновлення доступу до Приват-24.
23.02.2025 мені знову було заблоковано вхід до Приват-24 через введення неправильного паролю при вході, хоча в цей час я займалася домашніми справами та не здійснювала вхід до акаунту.
Зателефонувавши на гарячу лінію Приватбанку, оператор підтвердила, що хтось знову здійснював спроби входу до акаунту.
Запитавши у оператора як йде розгляд моєї заяви про шахрайство, оператор відразу відповіла, що це я сама поділилася персональними даними завдяки чому шахраї змогли зайти в мій акаунт.
Всі мої заперечення, що такого не було і я взагалі нікому не повідомляла свій логін, пароль та іншу інформацію, що могла б бути використана для входу в акаунт, оператор відкинула. Її вердикт по суті зводився до того, що оскільки хтось увійшов до мого акаунту, то значить я сама надала дані шахраям.
До цього один з операторів контакт-центру повідомляв мені, що особа Мірченко їм знайома та на цей рахунок вже були здійснені підозрілі операції, проте банк продовжує обслуговувати та не блокує цього клієнта.
В цій безглуздій ситуації вже не йде мова про вкрадені мої особисті 17 000 грн., а тільки про вкрадені у банку їх 18400 з кредитної карти. Оскільки банк «вішає» на мене сплату відсотків за вкрадені кредитні кошти. Всі представники банку до яких я зверталась мені відразу казали, що для припинення нарахування відсотків, я повинна погасити кредит.
Я працюю лікарем-педіатром і вкрадені кошти для мене є дуже значною сумою. В сьогоднішніх складних умовах війни я постійно старалася допомогати іншим перераховуючи кошти на різні збори ЗСУ, підтримку ВПО та іншим потребам. В такій ситуації позиція банку для мене є неприпустимою та образливою. Вважаю, що служба безпеки банку бачила як виводили мої гроші, з якого пристрою був здійснений вхід в мій акаунт але не вжила жодних заходів для припинення крадіжки.
Немає квитанції
Звернувся в онлайн-чат підтримки з проханням надати квитанцію або хоча б підтвердження платежу та пояснити, куди поділися гроші. У відповідь — нуль реакції. Просто створили звернення з терміном розгляду 2 дні. Чому я маю чекати два дні, щоб отримати квитанцію або хоча б номер транзакції для перевірки?
Якщо Приват24 позиціонується як платіжний сервіс, чому немає квитанції одразу після операції? Чому через інші сервіси квитанція формується миттєво, а тут — чекати невідомо скільки? чому посередники можуть надати одразу квитанцію, а тут не знаєш, що з коштами.
Станом на 12 ночі в мобільному додатку мій платіж на 7 тисяч гривень зник з історії — ніби його й не було! Повторно звернувся в онлайн-чат — відповіли стандартним «Ми вас розуміємо». Серйозно? Мені потрібні не співчуття, а рішення проблеми! і це при тому, що ще потрібно платити комісію.
Переказ із картки на картку має бути миттєвим, а не «йти» три дні невідомо куди. Складається враження, що простіше було б відправити гроші Укрпоштою…
ПриватБанк найгірше що може бути
Вымагатели
P. s.: Заявка 3291819 на повернення коштів.
Ваше обслуговування в АТ КБ «ПРИВАТБАНК» призупинено. Всі мої гроші заблокували
Отримання банківських послуг і обслуговування рахунків в Банку в подальшому буде неможливим. Банк має підстави для припинення подальшої співпраці. Чинним законодавством України не передбачений обов’язок Банку надавати більш детальні пояснення з цього приводу. Зазначаємо, що дане рішення є остаточним, перегляду та зміні не підлягає. Дякуємо за звернення! Гарного дня!
Травма меніска не страховий випадок
Компетентність співробітника банку порадувала))
Так що якщо Вам не допомогли вперше, спробуйте зв’язатися з іншим компетентним співробітником)))
Финмониторинг, не получены деньги по Е-Видновлэнню
Рекомендую менеджера Катерину
ПриватБанк не надає дані на законні вимоги нотаріусів по спадщині
Перший лист ще з липня 2024 року.
ПриватБанк просто ігнорує.
Є якась управа на цих ****?
Допоможіть будь ласка!
Це повне беззаконня у державному банку!
За що українці гинуть?
Підкажіть до кого звернутись, такого не повинно бути!
Подяка спеціалісту Катерині!
Хочу подякувати спеціалісту Катерині за професіоналізм, індивідуальний підхід до клієнта, уважність і відповідальність.
Зверталася за консультацією багато разів. Катерина завжди на зв’язку і має позитивний настрій.
Правильний вибір послуги, спілкування з приємною людиною — Вам гарантовано!
Рекомендую всім своїм знайомим!
Подяка за чудове обслуговування