Курс валют в ОТП Банке
онлайн кабінет
Розстрочка
Протизаконно списано пенсію — залишили без коштів для існування повністю.
Банк її списав за постановою приватного виконавця Хоменко В. В. (Про постанову від 02.06.2023 р. і арешт банк не повідомив)
Це абсолютно протиправно!
Згідно Закону України № 3048-IX від 11.04.2023 р. до припинення або скасування воєнного стану припиняється звернення стягнення на пенсію!
І в постанові про арешт вказано — крім коштів, накладення арешту та/або звернення стягнення на які заборонено законом! І арешт накладається не на рахунки, а на кошти — отже навіть неважливо, який рахунок (хоча у мене рахунок пенсійний). А пенсію списувати/арештовувати протизаконно.
Більше того, виконавчі написи, за якими відкриті виконавчі провадження, визнані судом такими, що не підлягають виконанню.
Є рішення суду першої і апеляційної інстанції (постанова апеляційного суду набирає законної сили з дня її прийняття з 14.06.2023 р.).
Протиправні виконавчі написи вчинені «чорним нотаріусом» Хара Н. С., якій анульоване свідоцтво про право на зайняття нотаріальною діяльністю у зв’язку з неодноразовими порушеннями нотаріусом законодавства при вчиненні нотаріальних дій, які встановлені рішеннями судів, що завдало шкоди фізичним та юридичним особам.
Про що банк було проінформовано.
Закон № 3048-IX однозначно забороняє звернення стягнення на пенсію. Причому незалежно від того, чи визначено якійсь рахунок для користування 13400 грн на місяць — це різні незалежні пункти вказаного закону.
Та навіть і до воєнного стану закон не дозволяв списувати 100% пенсію повністю (тільки 20%).
Мою пенсію протизаконно списано. Розпочинається вимушене повне голодування (оскільки коштів нуль). Попереджаю про можливі наслідки. Дії банку де факто — це доведення до критичного для життя стану.
Цю інформацію також направив до Мінфіну, НБУ, Мінюсту, у соцмережі, журналістам та ін. Також у випадку, якщо зі мною щось трапиться, юристи волонтери займуться цим питанням ОБОВ’ЯЗКОВО.
Курси валют!!!
До прикладу на 19.06.2023 1PLN=10.73₴
1€=52.83₴
БУДЬТЕ УВАЖНІ!!!
Обережно це банк шахрай!!!
Ужасный банк
Незрозуміла операція
Якось вирішив скористатися цією кредиткою, зразу погасив борг по кредитці в межах пільгового періоду. І майже через 2 місяці я випадково побачив списання 1 копійки. Це для того, щоб мені можна було нарахувати штраф за невчасне погашення кредиту?
Гіршого банку не існує
Отримання переказу Money Gramm
Погрози позбавити батьківських прав
спамеры
карты уже давно не физически
в отпсмарт номер карты своей посмотреть не возможно, чтобы пополнить
вывел все деньги с других фоп счетов из этой помойки
отп пробивает новое дно каждый день
еще данные коллекторам угрожают передать за 10 грн
отп банк мошенники грабители отп террорист банк
ОТП банк блокирует счета быстро и без предупреждения, а снимает арест не спеша и бегай доказывай
Значит, пока мой зарплатный счёт был арестован, а виконавче провадження было свыше 100тыс.грн, я оспаривала в суде решение, через полгода выиграла суд и мои 100тыс превратились в 5тыс грн, я их оплатила и закрыла провадження, исполнитель всем банкам отправил постанови про снятие ареста, все сняли, а ОТП Банк вернул обратно, на корректировку. и тут началась моя длинная история. Вернее продолжилась.
Исполнитель зачем-то разделил задолженность на 2 постанови и затем создал — зведене провадження (для внутреннего документооборота), и в банк отправил постанову на арест именно от зведенного провадження, а когда провадження были оплачены и закрыты не смог отправил единую постанову про снятие ареста, а отправил по отдельности. И ОТП Банк это не принял… И я осталась без зарплаты на неделю! При этом я оплатила все провадження, ВИНАГОРОДУ — 10% от суммы задолженности!!, ВИТРАТИ виконавцю! А Банк в свою очередь плевал на клиента, на его доказательства, т.к. по закону он принимает постанову только от того органа который выдал! т. е. мои права здесь вообще не учтены! Я просто жду когда они между собой бумажками обменяются, учитывая их обеды, выходные и рабочее время с 9 до 18.00.
В чём ошибки этих виконавчих проваджень:
1. Исполнитель создаёт ЗВЕДЕНЕ провадження (это какой-то ужас!), вы не сможете оплатить и закрыть одно из проваджень, они закроют пропорционально оба по частям, вы не сможете закрыть одно из проваджень в зведеном, пока не оплатите второе, третье.);
2. Никогда не сотрудничайте с банками: ОТП, райф, приват, укрсиб (дорого, ненадежно);
3. Как только столкнулись с такой ситуацией, следите очень внимательно, по горячим следам решайте. Если по исполнителю — звоните их куратору по области, ДВС мин.юст; если по банкам — пишите звернення в НБУ.
Просто жах
А от як колишній співробітник скажу, що коли ти приходиш сюди на роботу, то тобі треба або знати все наперед, або не йти працювати.Маю на увазі те що керівник відділення, не вчить аспектам роботи, а ще окрім того, що не вчить, вимагає понаднормовий план, тобто ти не просто менеджер банку, а ще й промоутер який має роздавати листівки і нав’язувати послуги банку людям.
Також у керівника даного відділення Одесі, є дуже цікава звичка, присвоювати клієнтів (за яких менеджер отримує кошти) собі, під виправданням, що з зарплати віддам готівкою!!!
А що саме цікаве, після цього є зауваження, що до недостатнього виконання плану.
Як банк не рекомендую, як місце роботи також, хоча якщо дуже хочеться буди промоутером, то це гарний варіант 😐
Хоча колектив крутий, окрім керівника звичайно 🙃
Чудове обслуговування
Банк скатывается на дно
Найгірший банк в Україні
не важливо який це рахунок звичайний або кредитний. Щоб в майбутньому в мене не було ніяких проблем. Дані довідки мені видавалися в різних банках, де я була клієнтом. Якщо я хочу замовити таку довідку то треба сплатити за неї 300 грн. Я просто в шоці, добровільно примусово або благодійність, або на рахунок банку перевести дані коштів. (Залишок був копійчатий, але… так не повинно бути) Чому я повинна платити кошти за надруковпну довідку про закриття мого рахунку.
Не работайте с этим банком
Жлоби-цигани
Самий жахливий банк!
А ще весь документо обіг повинен відбуватися в тому відділені де відкривався рахунок. Це особливо «зручно» коли змінюєш місце проживання.