Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
Прийшов в ощадбан по вул Колочевського в Кривому Розі. Попросив перевірити мій рахунок. На що отримав відповідь — мені нема коли вами займатися, приходьте через 2 неділі. Я в шоці. Це називається дійсно банком. Це що за люди там роблять. Відпросився знову з роботи через 4 місяця. Прихожу снова до «робітниці банку ». Знову задаю це саме питання. На моє питання мені задають питатання, а де ви відкривали рахунок. Кажу на вул Доватора. Каже мені ця «працівниця «що те вітділеня находиться в другому районі а у мене ви не проходите. Я не знав що відповісти. Це дійсно банк. Це дійсно там роблять працівники банку. Я просто в шоці. Я ніколи і ні де таго відношення не встрічав. Це дійсно такий банк в Українні існує. Я просто співчуваю їхнім клієнтам.
sivokin 16 сентября 2025, 11:24
Для того щоб отримати виписку по закритому в 1924 році рахункові, пропонують приїхати в банк. Але я маю обмежену рухливість і пересуваюся з допомогою милиць, найближче відділення банку знаходиться від мого місця проживання на відстані 25 кілометрів, з транспорту можна замовити тільки таксі. Дорога ніякісінька, і таксисти беруть плату 500 гр. в одну сторону. Тобто щоб проїхати в банк і повернутися додому, мені потрібно 1000 гривень. Маю пенсію трошки більше 3000 гривень. Пропонують через додаток, та вже немає того телефону. Раніше ми мешкали на кордоні з росією, в с. Родіонівка Япмільского р-ну Сумської області. Зараз немає ні будинку ні навіть того села, ні телефону. Війна, і люди від війни та росії тікають, без нічого. Де зараз знайти той телефон? На гарячій лінії — відповідають що допоможуть, якщо я приїду в банк. За які кошти мені туди їхати? В той же час замовити картку Ощадбанку (Моя картка) я можу онлайн. Тобто мені в цей дурацький банк їхати не потрібно. Логіка відсутня. Зараз в Україні багато розмов про безбар'єрність і чимало зроблено в цьому напрямкові. Але, нажаль, бюрократичні бар'єри Ощадбанк зламувати не спішить.
hrushakov 15 сентября 2025, 12:13
Скрізь рекламують свою кредитку (постійно в інстаграмі та youtube потрапляю на рекламу). В рекламних роликах незрозуміла істота, яку вони називають «Ощадик» каже що замовити можна онлайн. На сайті банку на сторінці продукту «Моя кредитка» теж описаний спосіб оформлення картки тільки через застосунок Мобільний Ощад.

Але в застосунку коли натискаєш на оформлення кредитної картки перекидає на сайт. В контакт центрі кажуть онлайн можна оформити тільки для нових клієнтів які ще не були зареєстровані в застосунку.

Це ж якийсь абсурд. Тобто новим про яких вони нічого не знають можна оформити онлайн, а існуючим, ідентифікованим клієнтам оформити можна тільки через відділення. Дуже дивна логіка.

Зайшов у відділення, подали заявку, видали пластикову картку. Вже 4 день на картці 0, і ніякого повідомлення від банку. Запитав в контакт центрі чи вже прийнято рішення, кажуть ми не знаємо, термінів розгляду в нас немає, про рішення банк сповістить через смс.

Я думаю, що зараз рішення про іпотеку приймається швидше ніж про кредитний ліміт на картку в Ощаді.
Nevidimaja 14 сентября 2025, 11:50
Чому працівники банку не перевіряють банкноти, які заправляють в банкомати? Банкомат видав купюру, яку жоден термінал не прийняв.
Миксим Дячок 12 сентября 2025, 8:09
Отделение по адресу: Винница, пр-т Юности, 45-А
Хочу щиро подякувати працівникам Ощадбанку за високий рівень обслуговування та професіоналізм. Звертався до відділення з кількох питань — усе було вирішено швидко, чітко й максимально зручно для клієнта.

Особливо приємно відзначити доброзичливе ставлення персоналу, їхню готовність допомогти, пояснити всі нюанси та піти назустріч у складних ситуаціях. Видно, що працівники справді дбають про клієнтів і прагнуть зробити сервіс комфортним.

Дякую за приємне враження від обслуговування! Бажаю успіхів у подальшій роботі та ще більше вдячних клієнтів!
Не всі можуть дістатися до банку, тому існує телефонний зв’язок. До відділення Ощадбанку в м. Первомайську Миколаївської обл. по вул. Театральна неможливо зателефонувати по вказаним на сайті номерам, тому що вони — недійсні. На гарячій лінії Ощадбанку теж називають номери, по яким зв’язатися з банком — неможливо. Мобільний номер персонального менеджера банку постійно не відповідає. Дізнатися, чи прийшла пластикова карта, і чи їхати за нею в банк чи іще ні — неможливо На гарячій лінії вдруге замовляю карту — вдруге вона не надходить у срок, який зазначено у телефонному повідомленні. Ніхто не хоче розбиратися по суті.
Alyonabordo 10 сентября 2025, 11:27
Проблема є масовою та стосується клієнтів банку без ІПН. Це зазвичай старі люди з кнопочним телефоном, бо якщо є смартфон, то відкривається картка моно і немає жодних проблем.
Виходить, що найбільш вразливе населення не може отримати компенсацію, бо комусь не хочеться вирішувати прооблему.
У відділенні, на жаль, допомогти не можуть.
Дуже прикро, що старі люди не взмозі добитися чогось ((((
Filipova1946 9 сентября 2025, 19:37
Філіпова Ольга, 1946 рн. звернулася на гарґячу лінію з приводу замовлення нової банківської карти замість попередньої термін якої ззакінчувався 31 серпня. Чітко пояснила що потрібно нову кратку для розрахунків в інеті та інші операції. Спитала у представника банку — чи можна поїхати в найближче відділення від мого місця проживання- а саме місто Ружин й там замовити нову карту. Так- сказав консультант банку. Без проблем. Можете звернутися у будья-ке віділення Ощадбанку України. Знаходжусь в селі в 60 кс від району де знаходиться найближче відділення. Найняла авто…заплатила 600гр за дорогу — приїхала у відділення- м. Ружин. 4 вересня й мене представник банку банку послав- у Київ.за місцем реєстрації… Це просто знущання над людиною 78 років. Тікати буду з такого банку…й не рекомендую.й ще нагллості набираються їх працівники давати знову порадили поїхати знову в це саме відділення й че дорікають- а чому ви не позвонили нам на гарячу лінію. це просто знущання. Ганьба.сво--чі. інакше назвати назвати їх не можу
Roman6 9 сентября 2025, 12:13
Зламали аккаунт в телеграмі та роблять розсилку з проханням позичити кошти на картку, відповідь банку просто геніальна, як будуть постраждалі нехай йдуть в відділ поліції та пишуть заяву, це дно не може нічого зробити, навіть перевірити номер картки
Tyu567 8 сентября 2025, 15:20
Знаходжусь на ТОТ Донецької області. 28.08.2024 ощадбанк не попередивши свого клієнта, обмежив доступ до зарплатного рахунку, поставив ліміт 1000 грн на місяць. Дзвонила операторам контакт центру по вайбер зв’язку декілька разів, вони мені запропонували пройти ідентіфікацію, але
зв’язок дуже поганий, оскільки мала швидкість інтернету. Я просила їх провести ідентіфікацію раніше, поки був зв’язок, але вони всі тупо відмовляють. Писала звернення до колл-центру відповіді 0. Чому таке ганебне ставлення ощадбанка до своїх клієнтів? Хто вам дав таке право?
Я не пенсіонер, не ВПО, не яких соціальних виплат від держави не отримую. Чому банк не дає мені користуватись моїм зарплатим рахунком у повному обсязі? Операторам Я назвала всі необхідні дані про рахунок, картку, паспорт тощо…навіть записали мій голос…і все одно обмеження не зняли, тим самим поставили мене у тяжке становище.
Я вимогаю від ощадбанку та його руководства передивитись свої рішення та ставлення стосовно мешканцям з ТОТ, які опинитись у складному становищі. Допомагати їм у вирішенні питань, а не навпаки все ускладнювати і не давати клієнту отримати кошти.
За таких негативних рішень ощадбанк буде лишатись своїх клієнтів, все більше з кожним разом і з кожним негативним відгуком,
оскільки небуде довіри зовсім до такої установи. Ощадбанк на сьогодні стоїть на першому місці по негативним відгукам і невдоволені клієнтів в Україні і за
її межами, зверніть будь ласка на це увагу.
Тихого дня.
Тетяна Столяр 8 сентября 2025, 15:01
Отделение по адресу: Винница, ул. Соборная, 69
Нещодавно ми придбали житло в іпотеку за державною програмою «єОселя» в Ощадбанку. Вразили змістовні консультації, чітка комунікація, оперативний зворотній зв’язок як з головного, так і з регіонального відділення.

Окремо висловлюємо щиру подяку керуючому філією АТОЩАД 10001/0179 (вул. Соборна, буд.69, м. Вінниця) — Сергію Олександровичу Колеснику та менеджеру з кредитування Вікторії за професіоналізм, уважність та підтримку на всіх етапах оформлення.

Приємно мати справу з фахівцями, які справді допомагають клієнтам здійснити мрію — придбати власне житло.
Приложение висит 3 сутки, пополнил телефон с киевстар юа оплаты нет, думаю может не туда забросил деньги не на свой номер связываюсь с колл центром — не могут назвать номер какой я пополнил але? вы серьезно? что за шарага средства могут прийти в течение 2 суток? Что Карл? А могут и не прийти. Але может у меня инсульт срочно нужно позвонить. Постоянно все виснет и глючит. В транзакциях не понятно когда платеж по кредиту и когда и сколько. Ощад200024 это нешто придуманное анунаками. Платеж произведенный в транзакции пишет время причем постоянно 00−00−00 Банк напоминает шаражкину контору просто сидят и никто ничего не делает как всегла кроме рядовых сотрудников которые за копейки впахивают за семерых.
maramit 6 сентября 2025, 11:02
Вчора зіткнулася з проблемою в застосунку Ощад 24/7 Просто не змогла увійти до застосунку. Подзвонила на гарячу лінію, там сказали, що треба видалити застосунок та загрузити новий. Зробила, але без результату.
Подзвонила на гарячу лінію знов, запропонували видалити аккаунт и знов зареєструватися. Зайшла на сайт, зареєструвала новий аккаунт, але в застосунок увійти не можу. Намагаюся додзвонитись до гарячої лінії, але відповідає бот, перекидає дзвінок на оператора, але оператор не виходу на зв’язок. Таким чином застосунок не працює, з оператором зв’язку немає, що коїться з застосунком зрозуміти не можу. Надайте, будь ласка, пояснення, що робити?
Ollegio Pavlyk 6 сентября 2025, 8:39
Те, що зі мною відбулося 05.09.2025 у одній з філій Ощадбанку, схоже на банківську крадіжку. Прийшов до відділення за адресою: вул. Павлова Академіка, 165, місто Харків, 61161 приблизно о 10:20.

Мета відвідування банку — повернути свій борг готівкою за номером картки не клієнта Ощадбанку, користуючись Терміналом, який встановлено у відділені.

Трапилося наступне.
Після поповнення готівкою за номером картки клієнта іншого банку, електронний пристрій запропонував ввести номер телефону отримувача суми.

Але, я не встиг це зробити і повернувся назад у меню Терміналу і хотів повторити свої дії ще раз.

Але нічого не відбулося, бо на поповнення готівкою карток, у Терміналі K2001937 встановлений ліміт на поповнення готівкою, до п’яти тисяч гривень. Тому, подальші мої дії були неможливі, система просто зупинила обробку будь якої інформації.

Готівка, у розмірі 8 тисяч гривень, була вкрадена електронним пристроєм в якому проводилася операція.

Я звернувся до адміністратора, яка приблизно годину, намагалася вирішити проблемну ситуацію, дзвонячи на Гарячу лінію Ощадбанку і того банку, клієнтом якого я є.

Знаєте, я вважаю, що, це називається банківською крадіжкою, коли я залишився у відділенні банку без грошей і будь якої квитанції про неуспішну банківську операцію.

Уявіть, що я відчував у той момент?

А проблема була от у чому!

Я просто не був клієнтом Ощадбанку і тому мене хотіли «відкинути» вирішувати це питання з банком, в якому я був клієнтом. Тож, чи законні були взагалі такі дії з боку працівників Ощадбанку?

Однак, звернувшись на гарячу лінію до банку, клієнтом якого я є, представнику Ощадбанку пояснили, що це проблема саме філіалу, де встановлений Термінал K2001937 («пілотний проект»).

Ми разом з администратором відділення, ще раз передзвонили на гарячу лінію в Ощадбанк і вже в останнє, представниця саме Ощадбанку, пояснила адміністратору відділення, що проблема повинна вирішуватися саме у відділенні, де знаходиться Термінал в якому залишилися кошти (готівка). На це, одна з працівниць Ощадбанку, заперечувала.

Але, вона промовила, що для тоді треба відкривати картку для повернення грошової суми, яка залишилася у Терміналі, як що я не клієнт Ощадбанку.

Отже, рішення, як завжди, лежало на поверхні:
1. Треба стати клієнтом Ощадбанку;
2. Відкрити картковий рахунок, отримати картку і зафіксувати заяву про незавершену-неуспішну грошову операцію.

Я звичайно погодився на це, бо вкрадені Ощадбанком гроші мені не збиралися повертати. І це не виглядає як шахрайство з боку Ощадбанку?

Далі, мій психологічний стан: я навіть після процедури відкриття банківського рахунку в Ощадбанку, відчуваю себе обікраденим, не інакше.

Тож, після такого нервового дійства, оформили мене як нового клієнта Ощадбанку, оформили картку, оформили Анкета-Заява SC-13340079 про неуспішну грошову операцію і я вийшов з відділення як обікрадений. Чекаю, звісно свої гроші які пообіцяли повернути впродовж 30 днів.

А як би хто інший поступив на моєму місті?
Людмила Кадуева 5 сентября 2025, 15:01
Живу на неподконтрольной территории. Кадуева Людмила, мне 80 лет, моя пенсионная карта *3737 была заблокирована в декабре 2024 года без предупреждения и объяснения причин. На карту ощадбанка получаю пенсию, других средств к существованию не имею. Люди помогли подать заявление на идентификацию, я ее прошла, но мне ничего не разблокировали в марте. Попросила помочь повторно подать заявку, 5.09.25 снова по видеосвязи ответила на все вопросы, на что получила ответ от оператора — приезжайте в банк. Это нарушение любых общечеловеческих норм, любых договоров, блокировать единственные деньги пенсионера. Приехать через несколько стран на подконтрольную территорию я не смогу по ряду причин — в которых и возраст и отсутствие денег на поездку и проживание.
Если кто-то может мне помочь в решении моей проблемы с банком, пожалуйста сделайте доброе дело.
Также я писала в чат банку и звонила, оператор пишет мне общие фразы о праве блокировать деньги банком и предлагает приехать в отделение.
Vittoria7 2 сентября 2025, 16:47
Мама пенсионерка, брат на вийни.у мами предоплаченная картка, по которой она всегда получала деньги.одеса, Ощадбанк.мало того, что пришлось пенсионеру ехать 5 раз в разные банки, где дают разные удивительные ответы так еще, обещают заказать деньги и потом опять не дают.вы что, издеваетесь? Нет в нас ни долгов, ни оплат электронными деньгами ком услуг, никакого уведомления!!! Як можно було самолично заблокировать карту пенсионеру без предупреждения и издеваться над ним!!(! карта prepariad, европейская) Будем жалуватись!!! Как можно платит вашу пенсию пенсионерам и не видавати допомогу вид детей на лекарства и ваши цени!!! ганьба пс: якшо вы робите систему як у европ -де можливи то забязатись напряму з банком из-за границы? Ни один бот ничего не работает на ваших платформах, все один сплошной обман и издевательство
toxa07 2 сентября 2025, 9:18
Являюсь клиентом данного банка примерно 10 лет. Никогда никаких нареканий не было. Но тут столкнулся с бредовыми нововведениями, о которых нигде не пишут в виду «запобіганню шахрайству». 30.08.2025 при попытке поплнить счёт мобильного вместо проведения платежа получил сообщение, что платёж отклонён ввиду «перевищення ліміту платежів за довільними реквізитами». После этого заблокировало аккаунт, а Ощад24/7 и порекомендовали позвонить на горячую линию. При звонке и общении с автоответчиком удалось восстановить доступ к аккаунту. Но при повторной попытке пополнить мобильный ситуация повторилась. При это к вышеуказанному добавилось, что данные карты скомпрометированы (каким, интересно, образом если использовалось исключительно приложение от Ощада и данные карты нигде больше не фигурировали) и для разблокировки нужно обратиться в любое отделение банка. При обращении на горячую линию сказали, что есть лимит на пополнение мобильного, но он не разглашается ввиду «запобіганню шахрайству». И что интересно, лимит составляет 499 грн, но не более 60% (или 80%, точно не запомнил) от остатка на счету.
Визит в наше отделение результата не принёс, так как нужно, оказывается, обратиться в отделение 1 или 2 уровня, а у нас оно единственное и только 4 уровня. Отделение, в котором якобы могут помочь находится в другом городе и съездить туда нет возможности в данный момент.
Колл-центр ничем помочь не может, отфутболивают, ссылаясь на негласные лимиты и необходимость посетить отделение нужного уровня для решения проблемы.
К девушкам, работающим в нашем отделение претензий нет, чем могут всегда помагают.
Катерина Попадченко 29 августа 2025, 17:25
Доброго дня! Користуюсь відділенням по вул. Полтавський Шлях, 1/3, м. Харків. Все подобаеться. Особливо співробітниця Дар«я. Дуже привітна, добре пояснюе, рекомендую. Дякую)))
Допомогли мені швидко все оплатити
Maryna Dashko 22 августа 2025, 0:06
Отделение по адресу: Запорожье, пр-т Соборный, 149
14.07.2025 р. я писала про те, як у ТВБВ 10007/0265 ЗОУ АТ «Ощадбанк» м. Запоріжжя замість заяви на розірвання договору мені підсовували на підпис заяву на приєднання до ДКБО, ще й з пунктом: «Клієнт погоджується з тим, що примірник Заяви Банку має пріоритет при різних редакціях примірників у Клієнта і Банку.» (див.: https://minfin.com.ua/ua/company/oschadbank/review/399430/
Ось якою є офіційна реакція державного «Ощадбанку» на скаргу про спробу шахрайства у його відділенні: «АТ „Ощадбанк“ (далі — Банк) було уважно розглянуто Ваше звернення, яке надійшло до Банку 30.07.2024 (це було моє друге звернення), за результатами повідомляємо наступне.
Банк у своїй діяльності керується Конституцією та чинним законодавством України,
в тому числі нормативно-правовими актами Національного банку України та локальними нормативно-правовими актами Банку.
Відповідальними службами Банку було встановлено, що розташування камер систем
відеоспостереження у ТВБВ не дає можливості встановити дії, які відбулися 11.07.2025 на робочому місці провідного економіста відділу роздрібного бізнесу ТВБВ № 10007/0265 філії- Запорізького обласного управління АТ „Ощадбанк“ під час Вашого обслуговування.
Враховуючи вищевикладене та керуючись Порядком організації та проведення
службових розслідувань в АТ „Ощадбанк“ затвердженим рішенням правління
АТ „Ощадбанк“ від 20.02.2024 (протокол № 15, питання 1176), вважаємо за недоцільне
проведення службового розслідування/перевірки за фактом викладеним у Вашому
зверненні.».
Тобто замість розслідування — відмова через «неправильно розташовані камери». Інші докази (наприклад, фотокопія заяви на приєднання до ДКБО), сам факт виклику поліції банк вирішив проігнорувати.
Висновки робіть самі.
Найголовніше. За моєю заявою та після оскарження мною бездіяльності поліції в суді, було відкрито кримінальне провадження від 29.07.2025 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України (замах на шахрайство). Мене офіційно визнано потерпілою у цій справі.
Наразі триває досудове розслідування.
Буду й далі інформувати про подальший перебіг подій.

Курс валют в Ощадбанке

EUR 49 49.6