| EUR | 51 | 51.7491 |
Величезна подяка Службі турботи Монобанку
Помічник Матвій
Матвій мені допоміг, правильно направив у налаштування смартфону
Дякую Матвію, він мені допоміг
Він крутий 😎
Його табельний номер 10936
Класна служба підтримки клієнтів!
Звернувся на гарячу лінію, оператор всі обставини зʼясувала (при чому відчувалось бажання допомогти)
через 2 дні кошти були зараховані на картку!
Вдячний команді Моно за швидкість та професіоналізм!
Додатково відписали вам тут в особисті повідомлення, перегляньте, будь ласка🙏
Моно няшки🫶
Моно — круті🫂
Чудова робота, швидке вирішення питання!
Підтримка монобанк
Знову вразила робота команди mono
Учора сталась неприємна ситуація — зіткнувся із шахраями на платформі ОЛХ. Але саме команда Mono повністю супроводжувала мене на шляху вирішення цієї проблеми — як завжди миттєво відреагували, повністю розібрались в ситуації, та прийняли відповідні дії із захисту карток, особистих даних і не тільки.
Я щиро вдячний усій команді професіоналів котрі створили насправді якісний та затишний банк. Для них це не просто про банк — це про клієнтів з котрими вони завжди поруч. Дякую MonoBank!
Оцінка звернення 15.09 (03:24)
Якщо у тебе є проблема…, звернись до Монобанку і вона зникне.
Допомога від МоноБанку
А ще, як потрапила з хибною підпискою на якийсь шахрайський сайт з тренування, оператори МоноБанку допомогли позбутися тієї підписки, щоб з мого рахунку більше не списувалися кошти.
Служба підтримки в МоноБанку працює дуже гарно! Особливе дякую оператору Ладі, з табельним номером 12426!
Дякую МоноБанку за вирішення проблеми. Я пенсіонерка і не на 100% вмію користуватися інтернетом, непорядні компанії користуються цим…
Дякую!!!
Раді, що залишили приємні враження 😊
Повернення коштів
Лучшая поддержка, лучший банк. Всегда
Відмова в доступі
Раніше мій чоловік намагався надати мені доступ до свого рахунку, однак не встиг завершити та підтвердити відповідну процедуру.
Я зверталася до monobank із проханням надати можливість пройти верифікацію як родичу/представнику, надавши документи, що підтверджують родинні відносини та мою особу. Проте банк не надає можливості пройти таку процедуру та фактично залишає мене без доступу до коштів, необхідних для забезпечення сім'ї, на час тривалої відсутності чоловіка.
Розуміємо, наскільки важливо мати доступ до коштів у такій ситуації. На жаль, надати доступ до спільної картки може лише сам клієнт у застосунку, а без його підтвердження ми не можемо зробити це самостійно.
Відмова у ручному перегляді кредитного ліміту після вилучення шахрайського договору з УБКІ
Обов'язково перевіримо комунікації і зв'яжемось з вами за результатом
Також написали вам тут у особисті повідомлення для уточнення деталей
Обов'язково перевіримо комунікації і зв'яжемось з вами за результатом
Також написали вам тут у особисті повідомлення для уточнення деталей
Подяка за круту роботу
Це нас дуже мотивує 😻
закриття рахунку
Іноді необхідно трохи більше часу для вирішення питань.
Ваш запит вже виконаний, ще раз перепрошуємо за очікування.
Підтримка Моно
Раді чути, що залишили приємні враження 😊
Заблокували єдину Банку для потреб роти ЗСУ навіть після надання підтвердних документів
Це не публічний збір. Інформація про нього не розміщується в соціальних мережах, на сайтах чи інших відкритих ресурсах. Збір проводиться виключно в закритій групі роти, а кошти переказують переважно одні й ті самі військовослужбовці.
Банка в нас одна. Вона не створюється заново щомісяця, а безперервно використовується майже рік і зберігає історію всіх поповнень та витрат. Завдяки цьому учасники можуть бачити стан збору, а я — вести облік і звітувати про використання коштів.
Минулого місяця Банку вже блокували для поповнення. Після надання чеків, квитанцій, листування та інших підтверджень її розблокували.
Цього місяця ситуація повторилася. Спочатку підтримка повідомила, що рішення змінити неможливо, та порадила накопичувати кошти на власному картковому рахунку. На моє запитання про підставу блокування представник банку послався на пункт 15.1 статті 4 розділу VI Правил банку. Після окремого прохання мені надали посилання на документ.
Однак зазначений пункт передбачає право банку обмежувати кількість одночасно відкритих Банок на ім'я одного клієнта. У мене ж відкрита лише одна активна Банка. Тому незрозуміло, як обмеження кількості Банок обґрунтовує заборону поповнення єдиної Банки, якою ми користуємося майже рік.
Після того як я повідомив, що опишу цю ситуацію у відгуку на сайті «Мінфін», підтримка все ж запропонувала повторно подати заявку та запросила:
— документи або джерела, що підтверджують проведення збору;
— чітку мету збору;
— інформацію про використання коштів;
— чеки та квитанції, які підтверджують цільові витрати.
Я надав скриншоти оголошень і звітів із закритої групи роти, таблицю надходжень та витрат із датами, чеки, квитанції, накладні «Нової пошти», проїзні документи, підтвердження платежів на суми понад 500 і 1 000 грн, а також список учасників збору, сформований для внутрішнього обліку. Окремо зазначив, що готовий надати будь-які інші документи, довідки або пояснення, які можуть знадобитися банку.
Підтримка повідомила, що передала матеріали колегам і за потреби запросить додаткові документи. Однак приблизно через годину я отримав остаточну відповідь: рішення не змінено, поповнювати Банку не можна, а кошти рекомендовано збирати на власний картковий рахунок. При цьому банк не пояснив, які саме документи чи операції викликали запитання і чого не вистачило для позитивного рішення.
Вважаю пораду збирати кошти на особисту картку нелогічною. Банка є значно прозорішим інструментом: учасники бачать зібрану суму та залишок, а історія операцій не змішується з особистими коштами власника картки. Збір на звичайну картку, навпаки, ускладнює контроль і звітування.
Я не відмовляюся від перевірки та готовий надати всі необхідні підтвердження. Проте хотілося б отримати від monobank конкретну відповідь:
— яка фактична причина блокування єдиної Банки;
— які документи або операції не пройшли перевірку;
— чому банк посилається на обмеження кількості Банок, якщо в мене вона лише одна;
— чому після надання запитаних підтверджень банк рекомендує менш прозорий збір на особисту картку.
Розуміємо, що ви мали інші очікування.
Банк приймає зважені рішення у таких ситуаціях — на основі всестороннього аналізу.
На жаль, поки змінити його не можемо.
відгук за Mono
Кращого обслуговування, сервісу, ставлення тех. підтримки, якості додатку та легкості в роботі я не бачив в жодному іншому банку країни.
І доки одні, всім відомі зелені емблеми, роблять холодні дзвінки для залучення клієнтів — Monobank просто робить свою роботу якомога краще і я реально раджу його знайомим.
Перший випадок коли поповнив картку через сіті24, так як ніколи не було проблем квитанцію не брав, але гроші не зайшли. Звернувся за 15 хв в тех підтримку. Потрібно було почекати певний час для вияснення питань. Надав інфо банкомату, орієнтовний час, суму, хлопці та дівчата виявили, що проблема в сіті24, бо до них кошти не надходили. Вони самостійно звернулись до сіті24.
Самостійно КАРЛ! Впевнений, що решта вже сказали б, що це не наші проблеми вирішуйте з сіті.
Так довелось чекатии день, і за обіцяні 24 години питання не вирішилось, набрав сам Сіті24. біля години розбирався з їх хамовитими працівниками, яким відчуття, що я щось завинив. Доки розберались кошти впали на картку, з Моно написали, що питання вирішили.
Інші нюанси які допомагали вирішити онлайн підтримкою 24/7 навіть озвучуватии нема сенсу.
Відділення, 9−18, обід, черга. я вас прошу
Дякуємо 🥰