Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
Natka2025 23 мая 2025, 20:22
Висловлюю подяку працівнику точки видачі карт Монобанк Олексію, місто Одеса, торгівельний центр «Грецький» за доброзичливе обслуговування та кваліфіковану консультацію та допомогу в відкриті депозиту. Дуже вигідні ставки в порівнянні інших банків
24 мая 2025, 11:07
DainekoVal 23 мая 2025, 19:02
Благодарна Елене из оазиса за быстрый выпуск карты и консультации, приятная девушка, всегда вежливо обслуживает и помогает!
24 мая 2025, 10:57
VM VM 22 мая 2025, 12:03
Відкрив валютний рахунок ФОП у євро для роботи.
З’ясувалося, що реквізити SEPA на рахунку відсутні.
Звернення до підтримки Монобанку в Telegram не допомогло, вони не змогли вирішити цю проблему, або пояснити причини відсутності реквізитів.
22 мая 2025, 14:22
Детально перевірили інформацію
Перевірте, будь ласка, чи доступні наразі реквізити, якщо ні — напишіть, будь ласка, нам в особисті повідомлення
Приносимо вибачення за незручності
Kater323 22 мая 2025, 11:37
Виникли питання щодо деяких налаштувань в додатку Монобанк, звернулись в чат, не отримали рішення, тому телефонували на лінію, там нам допоміг оператор Антон 11762, не відмахнувся від нас шаблоними фразами та не розвів руками, а підійшов до вирішення питання індивідуально, саме це нам і було потрібно! Антон 10/10🔝😊🤗
22 мая 2025, 12:42
Нам дуже прикро, що ми не допомогли при першому зверненні. Обов'язково перевіримо діалог та пропрацюємо з колегою
3591KW 21 мая 2025, 21:34
Відкрили карту, та видали кредит аферистам по чужому номеру тел.
Виплачую чужий кредит!!!
Повідомили якщо подам в суд 97% програю.Немаю ні фізичних ні емоційних сил судитися. Перенесла 4 операції і ще виплачувати чужий кредит.
22 мая 2025, 9:06
Дозвольте, будь ласка, детально все перевірити
anina 21 мая 2025, 18:58
Признали ліміт «До завтра», скористалася з два рази і ліміт зник. Сплатила вчасно, навіть раніше, карткою користуюсь активно.
Ви або того ліміту взагалі не давайте, або як даєте, то не забирайте після того як клієнт вчасно його сплатив. Словом неприємний осад залишився
21 мая 2025, 20:02
Розуміємо, що ситуація неприємна
Леонид Галушко 21 мая 2025, 14:28
Очень доволен обслуживанием сотрудника Ульяны (Караван).
Вежливое, теплое обслуживание.Прихожу только к ней. Рекомендую!
21 мая 2025, 15:42
Минфин
Ответ администратора
26 мая 2025, 9:13
Відгук не зарахований (на 26.05.2025).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Le15li03ka2003 21 мая 2025, 13:05
Спасибо огромное сотруднику за помощь! Очень вежливый и квалифицированный специалист! Парень все доступно объяснил и помог решить вопрос! Еще раз спасибо ему!!!
21 мая 2025, 13:16
Нам дуже приємно! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
Irisha1988 21 мая 2025, 12:11
Доброго дня! хочу подякувати за швидке вирішення проблем!
21 мая 2025, 12:21
Добрий день!
Ігор Дідунік 21 мая 2025, 11:19
Відкрив нещодавно рахунок в монобанк, для того щоб вести ФОП.

Виявляється в мене нема реквізитів SEPA на євровому рахунку, i питання за допомогою сапорту в телеграмі не було вирішено.
21 мая 2025, 13:14
Детально перевірили інформацію
Приносимо вибачення за незручності
NadiiaPan 21 мая 2025, 10:32
Коди б я не звернулась, з загальним питанням або за допомогою, дуже швидко отримую консультацію і якісну підтримку з моїх питань.
Дуже дякую за такий сервіс. Найкращий банк.
21 мая 2025, 11:16
IgorSt92 20 мая 2025, 18:25
Дуже подобається спілкування с працівниками банку. Вдячен пану Олексію з Одеси (ТРЦ «Грецький») за щиру допомогу, приємне обслуговування та гарний сервіс. Один з самих простіших банків країни с прозорими умовами 👍
20 мая 2025, 19:21
Дякуємо, такі відгуки роблять наш день!
Natalia555 20 мая 2025, 15:03
В черговий раз звертаюсь по допомогу, все як завжди на висоті. Дякую менеджеру Альоні, м.Хмельницький
20 мая 2025, 16:19
Вдячні за відгук!
Минфин
Ответ администратора
23 мая 2025, 9:12
Відгук не зарахований (на 23.05.2025).
Молниеносный перевыпуск пластиковой карты без ожиданий и длительных ожиданий прямо на месте, приятно была удивлена! Когда шла, думала ждать неделю! Спасибо Алексею из ТЦ «Греческий» (Одесса), выражаю огромную благодарность, приятный очень мальчик!
19 мая 2025, 13:37
Дякуємо за відгук, постараємось і надалі радувати вас!
Sxillet 18 мая 2025, 17:54
Виникала помилка, звернувся до тех підтримки, вирішили проблему за хвилину. Проблема погалягала у підтвердженні зміни пристрою, але після прочитання листа яке прийшло на почту і виконанню вказівок з нього, вдалося легко підключити Гугл гаманець до карти монобанк. Дякую за оперативну і швидку відповідь оператора. Дайте йому премію
18 мая 2025, 18:12
Дуже дякуємо за відгук!
Дуже вдячна за консультацію Уляні з и.Дніпро,Т Ц Караван. Компетентні відповіді, позитивне обслуговування.
18 мая 2025, 11:00
Раді, що залишили приємні враження! Дякуємо!
Богдан Черних 17 мая 2025, 0:18
Спеціаліст підтримки клієнтів надав мені чудову і зрозумілу відповідь на мій запит. Це забрало небагато часу і Катерина намагалася зробити все, що в її силах!) Я дуже сподіваюся, що ваша підтримка допоможе мені зупинити шахрайські дії!
Катерина (10546) — неймовірно вдячний)
17 мая 2025, 11:01
nikitazapodnoj 16 мая 2025, 13:25
Користувався банком приблизно 3−4 роки, я заробляю гроші та отримував їх на свій банк (не моно), я відправляв ці кошти на моно (моно зручніше банк як для мене) відправляв 3.000 грн або 6.000 грн, та присилали батьки гроші 300 грн, 100 грн, прилітає мені блокування рахунку, та банк просить звідки прийшли ці кошти, та документи що звідки батьки взяли кошти
Тобто за те що, я зі свого банку присилав кошти на моно, та батьки відправляли не мільйони гривень, банк просто напросто заблокував, так що цей відгук вам на увагу (я би хотів якось вирішити з банком ситуацію, но вони у мене просили документи яких у мене навіть немає)
16 мая 2025, 15:45
Розуміємо, що ситуація неприємна
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити всі деталі
Благодарю за быстрое и профессиональное обслуживание и методическую помощь менеждера Алексея, Одесса, Тц греческий.
Всегда оплачиваю счета по предпринимательской деятельности через монобанк, все зачисляется без задержек и без комиссии, монобанк молодцы
16 мая 2025, 13:12
Нам дуже приємно! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
Hksjke 16 мая 2025, 10:54
Дуже якісна служба підтримки та сам банк зручний. Дякую Тетяні 11469
16 мая 2025, 13:12
Дякуємо за відгук, постараємось і надалі радувати вас!

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝