Курс валют в Банке Кредит Днепр
Оплата онлайн з комісією
Оплачував товар на OLX кредитними коштами з картки KASTA. На картці були кошти, раніше під час онлайн-оплат жодних додаткових комісій не виникало, тому й цього разу я не очікував якихось сюрпризів. Однак після оплати банк списав майже 800 грн комісії — близько 4% від суми покупки.
Зателефонував до служби підтримки, де мені пояснили, що банк розцінив цю операцію як переказ коштів, а тому застосував комісію за використання кредитних коштів. Але ж я оплачував товар на OLX, а не здійснював звичайний переказ. Чому така операція була класифікована саме так і чи було мене належним чином попереджено про додаткову комісію — для мене досі незрозуміло.
Я одразу сказав оператору, що хочу скасувати оплату та вирішити питання зі списаною комісією. У відповідь почув, що для цього потрібно особисто звернутися до відділення банку. Пояснив, що в нашому місті відділення немає, а їхати до Полтави чи Кременчука лише для подання заяви я не маю можливості. Попросив прийняти моє звернення дистанційно, але мені відповіли, що це неможливо. Зрештою попросив хоча б зафіксувати моє звернення.
Відверто кажучи, не розумію такого підходу до клієнтів. Банк без проблем проводить онлайн-операцію та списує чималу суму комісії, а коли виникає спірна ситуація, клієнт має самостійно шукати можливість їхати в інше місто, щоб подати заяву. Невже в наш час неможливо прийняти письмове звернення електронною поштою чи іншим дистанційним способом?
Прошу представників Банку Кредит Дніпро звернути увагу на цю ситуацію, перевірити правомірність списання комісії та допомогти вирішити питання без необхідності особистого відвідування відділення. Розраховую на повернення коштів у разі безпідставного нарахування комісії та на нормальне, конструктивне вирішення питання, а не на формальні відписки.
Сподіваюся, що банк відреагує на звернення та запропонує реальний спосіб вирішення проблеми.
Нам прикро, що ваш досвід взаємодії з банком викликав такі враження. Розуміємо ваше бажання отримати роз’яснення щодо списання комісії та вирішити питання дистанційно.
Щоб ми могли детальніше розглянути ситуацію, будь ласка, напишіть нам в особисті повідомлення ваше ПІБ або номер телефону.
Ми повернемося до вас із предметним зворотним зв'язком
**** банк
З метою захисту коштів клієнтів та безпеки рахунків Банк може тимчасово обмежувати операції або блокувати рахунок. У кожному випадку ситуація розглядається індивідуально.
Для того щоб ми могли перевірити саме вашу ситуацію, будь ласка, напишіть нам в особисті повідомлення ПІБ або номер телефону, ми уточнимо інформацію та надамо вам детальну відповідь
БАНК КРЕДИТ ДНІПРО вкрав гроші та видалив транзакцію з додатка, щоб приховати сліди! Повне дно!
Пройшло понад 50 днів! Грошей немає. Коли я прийшла у відділення з’ясувати ситуацію, працівники банку почали хамити і робити з мене дурепу: усно заявили, що гроші нібито давно повернулися, а я їх «просто витратила і забула»! При цьому надати бодай якийсь документ, бухгалтерську проводку чи RRN-код повернення вони категорично відмовилися. Видали виписку без стовпчика балансу, щоб я не могла перевірити залишок. На мої законні вимоги співробітниця на камеру відповіла: «Ну, може Укрпоштою відповідь прийшла… Чекайте, колись надішлють. Це все, що я вам надам».
Але найогидніше: після мого візиту в банк, вони ВРУЧНУ ВИДАЛИЛИ ТРАНЗАКЦІЮ НА 1300 ГРН З МОГО МОБІЛЬНОГО ДОДАТКА! Намагалися підло знищити докази збою та крадіжки. На щастя, я встигла зробити скріншот цієї операції завчасно, і тепер маю залізобетонні докази: скріншот розгорнутої транзакції до видалення та скріншот чистої історії після їхнього «підтирання», а також відеозапис розмови.
Через їхню бездіяльність я зазнала прямих фінансових збитків та стресу. Офіційну скаргу з усіма скріншотами, фото заяви та відеозаписом відмови вже направлено до Національного банку України (НБУ). Зарплатний проєкт перевела в інший банк. Нікому не рекомендую зв’язуватися з цією шарашкою!
Нам шкода, що у вас склалося таке враження від взаємодії з Банком.
Водночас хочемо звернути увагу, що працівники відділення не мають технічної можливості видаляти проведені транзакції з історії операцій у мобільному застосунку. Тому нам важливо детально розібратися в описаній вами ситуації та перевірити, що саме відбулося з операцією.
Будь ласка, надайте нам у приватні повідомлення ваші ПІБ та номер телефону. Ми перевіримо інформацію та надамо вам предметну відповідь за результатами розгляду звернення
Не отдают деньги
Блокують картки після двох дрібних поповнень власного рахунку
Заманили высокой ставкой по депозиту и заблокировали деньги
Нам прикро, що у вас склалося таке враження щодо співпраці з Банком.
Дійсно, у межах виконання вимог законодавства України та з метою забезпечення безпеки коштів клієнтів Банк може тимчасово обмежувати проведення операцій або доступ до рахунків до з’ясування обставин окремих транзакцій чи проведення необхідної перевірки. Такі заходи спрямовані виключно на захист клієнтів та виконання вимог фінансового моніторингу.
Ми хочемо детально розібратися саме у вашій ситуації. Будь ласка, повідомте у приватні повідомлення ваші ПІБ та номер телефону. Після отримання інформації ми проведемо перевірку та надамо вам зворотний зв’язок.
Дякуємо за звернення та сподіваємося допомогти у вирішенні цього питання.
Проблему не вирішують , ігнорують навіть на мінфін сайті
Обслуживание на уровне ниже районной МФО-шки, обходите стороной эту контору
В очередной раз в приложении опустился лимит на переводы по IBAN, не прошло и месяца с момента, как скидывал обороты по ФОП, зачем вообще кидать «контрагента» в рисковые, если вы сами установили определенный лимит и соответственно «откуда деньги» — вы же и дали… Ладно не вопрос за две минуты скинуть пару файлов, но не каждый же долбаный месяц тратить время и нервы. В этот раз вообще службе поддержки заявили (сотрудник под номером 6787), что ответ на письма 30 дней, которые в кредитном отделе читают и тупо морозятся. Как мне гасить льготный период? Или у вас цель, чтоб клиент пропустил оплату льготного периода и попал на огромные %? Не способны организовать работу, так переведите лимит в рассрочку или кредит…
Не связывайтесь с этим «банком «, который по сути даже до уровня МФО не дотягивает, так как ничего нельзя сделать онлайн:
Продлить карту не возможно, только в отделении;
Понизить или повысить лимит, только в отделении;
Ответ службы поддержки по любому вопросу — идите в отделение;
Решить какой либо финансовый вопрос только в отделении;
Чтобы менеджеры начали хоть на, что-то реагировать вам нужно будет, каждый раз создавать тему на Минфине, без потраченого времени и нервов сотрудничество с ними невозможно!
Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що взаємодія з банком залишила у вас негативне враження.
Ми хотіли б детально розібратися в описаній ситуації та перевірити інформацію щодо переказів за IBAN, встановлених лімітів, використання кредитного ліміту та звернення до служби підтримки.
Просимо залишити ваші ПІБ або номер телефону у приватні повідомлення. Це дозволить перевірити конкретні обставини кожного з описаних випадків та надати предметну відповідь
Самий ***банк
Не закривають рахунок , утримують кошти
Користувався картками банку, все було нормально, аж поки в один день додаток FreeBank просто перестав проводити операції — блок рахунків і вимога пройти актуалізацію даних.
У нас у місті відділення Кредит Дніпро немає взагалі. Мені сказали відправляти все дистанційно. Окей, зібрав потрібні документи, підписав особистим електронним підписом (КЕП) і надіслав на пошту банку. І на цьому все померло. Тижнями ніякої конкретики: «чекайте», «документи в роботі», термінів ніхто не знає.
Зрозумів, що чекати можна вічно, тому вирішив просто закрити рахунки і забрати залишок своїх коштів на картку іншого банку. Направив офіційну заяву на розірвання та переказ залишку за IBAN.
Історія повторилася — знову глуха стіна. Заяву не розглядають, кошти не перераховують, рахунок висить мертвим вантажем. У підсумку я вже майже два місяці сиджу без доступу до власних грошей. Банк просто користується моїми коштами, поки я вибиваю через підтримку хоч якесь розуміння ситуації.
Нагадую співробітникам банку, що відповідно до статей 1074 та 1075 Цивільного кодексу України, утримання коштів клієнта після подання заяви на закриття рахунку є прямим порушенням законодавства.
Вимагаю від Банку Кредит Дніпро:
Негайно опрацювати мою заяву на закриття рахунку.
Заблокували карти без пояснення причини та утримують кошти, не закривають рахунок.
Я є діючим військовослужбовцем і зараз перебуваю на фронті. Рахунками та картками у Банк Кредит Дніпро користувався для забезпечення себе на службі та підтримки своєї родини в тилу.
Раптово надійшло повідомлення про блокування карток з вимогою актуалізації даних. Оскільки я перебуваю на службі і фізично не маю змоги відвідати відділення, документи були підписані електронно та передані банку дистанційно.
Розгляд тривав близько місяця, після чого банк ухвалив рішення про розірвання ділових відносин і надав форму заяви для закриття рахунків та виведення залишку коштів на рахунок іншого українського банку.
Заяву було одразу оформлено, підписано та надіслано. Проте вже майже місяць жодного руху за заявою немає: рахунки не закриті, виплати не здійснені, а в підтримці немає жодної конкретики щодо термінів.
Фактично банк безпідставно заморозив і утримує чесно зароблені гроші військовослужбовця, які вкрай необхідні для забезпечення базових потреб на фронті та щоденного утримання моєї сім'ї.
Згідно зі ст. 1074 та ст. 1075 Цивільного кодексу України, клієнт має право вимагати повернення залишку коштів, а банк зобов’язаний видати залишок або перерахувати його за вказаними реквізитами. Затягування цієї процедури під час воєнного стану щодо військового є неприпустимим.
Вимагаю від Банк Кредит Дніпро:
Негайно перерахувати залишок коштів за реквізитами IBAN, зазначеними в заяві.
Закрити рахунки та надати офіційне підтвердження про розірвання ділових відносин.
У разі подальшої бездіяльності буду змушений звертатися зі скаргою до Національного банку України (НБУ) та уповноважених органів.
Майже два роки пройшло як заблокували рахунок
Ніякого преміуму я не побачила
Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення, опишіть, що сталося, та зазначте ваші ПІБ і номер телефону для зворотного зв’язку.
Ми обов’язково перевіримо інформацію та допоможемо з вирішенням питання.
заблркували рахунок
Щоб ми могли детально перевірити інформацію та надати вам предметну відповідь, будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення ПІБ або номер телефону. Після отримання даних ми повернемося до вас із відповіддю
Автоматичне блокування рахунків в/с за один дрібний переказ
банк
После этого тупо бросили трубку и все. Банк просто очко редкой масти!
Для уточнення інформації та детального розгляду вашого звернення, будь ласка, повідомте в приватні повідомлення ваші ПІБ та номер телефону.
Звертаємо увагу, що банк може тимчасово обмежувати доступ до рахунків у випадках, передбачених законодавством України та внутрішніми процедурами банку, зокрема для проведення ідентифікації або актуалізації даних клієнта
Блокування рахунків
Для перевірки інформації та детального розгляду вашого звернення, будь ласка, повідомте в приватні повідомлення ваші ПІБ та номер телефону.
Також просимо вказати адресу електронної пошти, з якої ви надсилали документи, щоб ми могли перевірити статус їх опрацювання.
Після отримання інформації ми передамо запит до відповідального підрозділу та надамо вам зворотний зв’язок
Заблокували застосунок ,Заблокували картки.
Для уточнення інформації та детального розгляду вашого звернення, будь ласка, надішліть у приватні повідомлення ваші ПІБ та номер телефону.
Звертаємо увагу, що банк має право тимчасово обмежувати доступ до рахунків або карток у випадках, передбачених законодавством України та внутрішніми процедурами банку. Також повідомляємо, що за відсутності можливості відвідати відділення ви можете пройти віддалену ідентифікацію через електронну пошту. Для цього також просимо надати ваші контактні дані у приватні повідомлення. Після отримання інформації ми перевіримо ситуацію та надамо відповідь
Заблокували доступ до грошей
Заблокували доступ до мобільного застосунку. Щоб оновити дані, потрібно їхати в інше місто, оскільки у моєму місті немає їхнього відділення. Такої можливості я не маю.
Я надав усі необхідні документи та реквізити для перерахування коштів. Мені повідомили, що потрібно чекати до 30 днів. Уже минуло 32 дні — конкретної відповіді немає, кошти досі недоступні.
Ці гроші я отримав від мами з-за кордону, обміняв і зарахував на свою картку для звичайних особистих витрат. У результаті залишився без доступу до власних коштів. Немає за що нормально оплатити житло, комунальні послуги, їжу та інші необхідні витрати.
Сиджу в селі й просто чекаю, коли банк нарешті вирішить це питання.
При цьому банк ще й телефонує та запитує, чи буду я рекомендувати їх іншим. Відповідь — однозначно ні. Ніколи і нікому.
Дуже розчарований таким ставленням до клієнтів.
Банк здійснює обслуговування клієнтів та проведення необхідних процедур відповідно до вимог законодавства України та внутрішніх правил і процедур Банку.
Для того щоб ми могли надати відповідь по суті, просимо повідомити в особисті ПІБ та номер телефону.
Будемо вдячні за надану інформацію
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Гарний банк
Дякуємо за довіру та рекомендацію! Будемо й надалі робити все, щоб користуватися послугами Банку Кредит Дніпро було зручно та комфортно.
Бажаємо вам лише приємних вражень від банку!