Курс валют в Банке Кредит Днепр
Одне відділення на усе місто
Хочемо звернути увагу, що більшість банківських послуг можна отримати дистанційно: через мобільний застосунок, інтернет-банкінг або контакт-центр, без необхідності відвідувати відділення.
Якщо у вашому випадку виникла ситуація, яку не вдалося вирішити віддалено, будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення, що саме сталося, а також залиште номер телефону для зв’язку. Ми перевіримо інформацію та допоможемо знайти рішення
Ужасне
Нам прикро, що у вас склалося таке враження щодо співпраці з банком.
Напишіть, будь ласка, нам у приватні повідомлення ваші ПІБ та номер телефону. Ми перевіримо описану ситуацію та надамо детальні роз’яснення.
Також хочемо зазначити, що Банк здійснює роботу з простроченою заборгованістю відповідно до вимог чинного законодавства України та внутрішніх процедур.
Банк завжди рекомендує не допускати виникнення простроченої заборгованості, адже її наявність може призводити до застосування передбачених договором та законодавством заходів.
Заблокували рахунок
Прошу розібратися в ситуації
Перепрошуємо за незручності, для детальної перевірки ситуації, будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення ваші ПІБ та номер телефону, з якого звертались до Банку.
Обов’язково розберемося у ситуації та надамо зворотний зв’язок.
Ігнорують звернення
Виникла помилка реєстрації
для вирішення цієї помилки вам необхідно звернутися до контакт-центру Банку
Написав в телеграм оператору, сказали:
Для вирішення Вашого питання зателефонуйте, будь ласка, до Контакт-центру за номером 0−800−507−700 (+380−56−787−88−88 для дзвінків із-за кордону)
Звоню 7 раз, і кожен раз через 6 хвилин робот каже допобачення, ніхто не відповідає.
Це я ще маю бігати за ними і очікувати на лінії годинами, кому це потрібно.
Перепрошуємо за незручності та час, який вам довелося витратити на повторні звернення.
Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення ваш номер телефону. Ми перевіримо деталі та зв’яжемося з вами для вирішення питання
Повторне блокування карти без причини
Комунікація жахлива .
Ситуація наступна: я подав заяву на закриття рахунку та повернення залишку коштів. Спочатку мені повідомили, що процедура займе до 30 днів. Згодом з’явилася інформація, що закриття рахунку дистанційно неможливе. Пізніше знову надавалися інші умови та вимоги, які суперечать попереднім роз’ясненням.
Також під час телефонної розмови мені повідомляли, що за відсутності відділення банку в моєму місті закриття рахунку та повернення коштів можуть бути виконані дистанційно. Однак на практиці це виявилося неможливим, і мені пропонують особисте звернення до відділення, якого в моєму місті немає.
У результаті виникла ситуація, коли доступ до моїх власних коштів фактично ускладнений, а інформація від співробітників банку є суперечливою та змінюється в процесі спілкування.
На даний момент питання повернення коштів і закриття рахунку не вирішене, строки не визначені, а чіткий та єдиний порядок дій банк не надає.
Нам щиро прикро, що у вас виник негативний досвід співпраці з Банком.
Для детального розгляду ситуації та якнайшвидшого вирішення питання просимо повідомити в особистих повідомленнях ваші ПІБ та контактний номер телефону. Ми проведемо додаткову перевірку, надамо вичерпні роз’яснення щодо можливих способів закриття рахунку та повернення залишку коштів
Заблокували карту без причин
Дякуємо за звернення. Нам щиро прикро, що вам довелося зіткнутися з такою ситуацією.
Банк може тимчасово обмежувати проведення операцій відповідно до вимог чинного законодавства України та внутрішніх процедур фінансового моніторингу. При цьому кожна ситуація розглядається індивідуально.
Щоб ми могли перевірити інформацію саме щодо вашої ситуації та надати детальні роз’яснення, будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення ваші ПІБ та номер телефону.
Ми перевіримо інформацію та повернемося до вас зі зворотний зв’язком.
Безпідставний бан нової картки Kasta Plus, блокування власних коштів та знущання підтримки
Для надання предметних роз’яснень просимо надіслати в особисті повідомлення ваші ПІБ та ІПН (або номер телефону).
Звертаємо увагу, що обмеження за рахунком можуть встановлюватися відповідно до вимог законодавства України та внутрішніх процедур Банку щодо фінансового моніторингу і безпеки проведення операцій. При цьому кожна ситуація розглядається індивідуально.
Також повідомляємо, що клієнти мають можливість подати звернення щодо закриття рахунку дистанційно через офіційну електронну адресу Банку: info@creditdnepr.com
Непорядна контора
Звертаємо увагу, що клієнти Банку мають можливість самостійно у застосунку FreeBank знизити кредитний ліміт до 0 грн. Також подати заяву на закриття рахунку можна дистанційно, надіславши відповідне звернення на офіційну електронну адресу Банку: info@creditdnepr.com
Після отримання ваших даних ми додатково перевіримо інформацію та повернемося до вас із результатами.
FreeBank и их поддержка
На следующий день я еду в отделение, в котором сидят такие же самые люди как и в онлайн поддержке
Абсолютно некомпетентные ребята. На вопрос почему мне заблокировали карточку за перевод в 3 тысячи ответ — Банк посчитал этот платеж подозрительным
Я приехала с парнем который делал мне этот перевод — они сказали что этим занимается отдел финмониторинга и сегодня же карту разблокируют
На следующий день (сегодня) мне приходит смс на почту об отказе в обслуживании в связи с абзацом 3 части 1ой статьи 15 Закону Украины от 06.12.2019 года
Хочу обратить внимание, что финансовый мониторинг, а так же онлайн и оффлайн поддержка не запрашивали у меня подтверждения происхождения средств
Просто разорвали счет и буквально заставляют меня снова ехать в отделение для подачи заявки на вывод моих же средств
Не предоставляют возможности подать заявление удаленно — буквально съедают мое время и мои средства
Итог такой: минус 3 дня времени на разговоры, поездки, минус настроение, минус 1000 гривен потраченых на такси для поездки в отеделение данного банка (в Одессе всего 1 отделение на город миллионик)
Дальше планирую подавать официальные жалобы на банк
Максимально не рекомендую для использования
Не выплитили відсотки по вкладу.
Щоб ми могли детально перевірити інформацію саме по вашому вкладу, будь ласка, надішліть у приватні повідомлення ваші ПІБ та номер телефону
Для оформления е оселя нужно быть иметь прописку в обложном городе
Для детального розгляду саме вашої ситуації просимо написати нам у приватні повідомлення ПІБ та номер телефону, ми додатково перевіримо інформацію та надамо детальні роз’яснення.
Також звертаємо увагу, що в межах програми «єОселя» діють вимоги не лише до позичальника, а й до об’єкта кредитування.
Зокрема:
— для військовослужбовців за контрактом, силовиків, медиків, педагогів, науковців та ветеранів — житло в обласних центрах та м. Київ має бути не старше 10 років;
— для ВПО та інших громадян України не старше 3 років.
Ввічливі співробітники
Для нас дуже важливо, щоб кожен клієнт отримував професійний сервіс та комфортне обслуговування.
Мабуть, найгірша підтримка
Алеі за «спроби пізніше» виникає наступна проблема — рівень кваліфікації операторів колл-центру та бізнес-процесів у банку: після повідомлення у додатку, що картка емітована та направлена у відділення, оператор може повідомити вам, що картка не була і не буде емітована, оскільки вона віртуальна і тільки така. Висновок — безлад у фронтофісі банку — ваші фінанси незахищені
Інформацію стосовно роботи чату підтримки та описаного випадку вже передано відповідальним фахівцям для додаткового аналізу та подальшого покращення сервісу, адже для нас також важливо, щоб клієнти своєчасно отримували якісну допомогу та коректні консультації щодо банківських продуктів.
Стосовно випуску картки, умови отримання фізичної або віртуальної картки можуть залежати від типу продукту та параметрів оформлення.
Для того, щоб детально перевірити саме ваш випадок, просимо написати нам у приватні повідомлення ПІБ та номер телефону.
Банк ***
Напишіть, будь ласка, нам в особисті повідомлення ваші ПІБ, ІПН та номер телефону. Ми передамо інформацію колегам для перевірки ситуації.
Завчасно дякуємо за зворотній зв'язок.
Обслуживание на уровне ниже районной МФО-шки.
… Вообще ничего нельзя сделать онлайн, единственный ответ службы поддержки — идите в отделение!
Понизить кредитный лимит, только в отделении банка.(Хотя, как нужно повысить, так все работает)
Повысить лимит на переводы IBAN и т.д, только в отделении банка. Чтоб прийти в отделение и тебе сказали скиньте декларацию онлайн! Дебилизм полный.
Про глюки приложения и обученности службы поддержки вообще молчу
Не связывайтесь без крайней нужды
Нам прикро, що у вас склалося негативне враження від користування сервісами Банку.
Разом з тим хочемо надати уточнення щодо зазначених питань.
Зменшення кредитного ліміту доступне дистанційно в мобільному застосунку: необхідно обрати картку → «Кредитні ліміти» → «Змінити кредитний ліміт», після чого можна самостійно змінити його розмір.
Щодо підвищення лімітів на IBAN-перекази рішення приймається після перевірки документів, які підтверджують джерело походження коштів. У підвищенні ліміту може бути відмовлено у разі ненадання клієнтом додаткових документів на запит Банку.
Зауваження стосовно роботи мобільного застосунку та якості консультацій підтримки передані відповідним підрозділам.
Банк постійно працює над удосконаленням сервісів і покращенням клієнтського досвіду.
Якщо вам потрібна додаткова консультація, напишіть нам в приватні повідомлення і наш фахівець зателефонує вам у зручний для вас час.
Сподіваємось на подальшу співпрацю.
мобильное приложение банка
Ми передали ваш коментар відповідальним підрозділам для перегляду та уточнення опису продукту на сайті, щоб уникнути подібних непорозумінь у майбутньому.
Хочемо уточнити, що для користування мобільним додатком FreeBank необхідною умовою є наявність активної картки банку.
Для нових клієнтів передбачена можливість дистанційного відкриття картки з подальшим доступом до додатку. Для клієнтів, які раніше обслуговувалися в банку, але закрили картковий рахунок, з технічних причин відкриття нової картки наразі можливе у відділенні, після чого також відкривається доступ до FreeBank.
Наразі ми працюємо над технічним рішенням, яке дозволить відкривати картку дистанційно для всіх клієнтів, незалежно від наявності картки.
Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими.
Довелося чекати через обідню перерву якої немає в графіку
Персонал відділення одразу пояснив вам ситуацію, а саме: наразі роботу каси забезпечує лише один касир, яка має інвалідність у зв’язку з цукровим діабетом. Другого касира кілька днів тому було призвано на військову службу, нового працівника ще не призначено.
У зв’язку з особливостями перебігу захворювання нашій співробітниці необхідно дотримуватися певних медичних процедур, пов’язаних із прийомом інсуліну та харчуванням.
Вже о 13:15 вас запросили до обслуговування і о 13:17 ви отримали свої кошти.
Нам щиро прикро, що вам довелося зачекати близько 10 хвилин.
Дякуємо за ваше розуміння.
Каса обслуговує швидко
Заблокували доступ до картки Kasta — підтримка не вирішує проблему
Неодноразово звертався до підтримки (04.04, 07.04, 10.04), але проблема досі не вирішена.
Замість вирішення технічного питання банк вимагає подати письмову заяву з КЕП, що виглядає абсолютно необґрунтовано, оскільки мова йде не про фінансові операції чи зміну даних, а лише про відновлення доступу.
Фактично банк обмежує доступ до моїх коштів і створює штучні перешкоди для вирішення проблеми.
У зв’язку з відсутністю вирішення питання, змушений був подати скаргу до Національного банку України.
Не рекомендую даний банк через низький рівень підтримки клієнтів.