Хочу поділитися своїм негативним досвідом співпраці з АТ «БАНК КРЕДИТ ДНІПРО».

Банк без попередження заблокував мою платіжну картку, рахунок та доступ до мобільного застосунку, посилаючись лише на нібито «підозрілу активність». Жодних конкретних пояснень або обґрунтування мені не надали.

На рахунку знаходяться мої особисті кошти, і через встановлені обмеження я вже 4−5 днів повністю позбавлений можливості ними користуватися. Фактично банк залишив мене без доступу до власних грошей.

Одразу після отримання повідомлення я виконав усі вимоги банку: надав повний пакет документів, пройшов актуалізацію даних, заповнив усі необхідні анкети, підписав документи кваліфікованим електронним підписом та направив додаткову письмову заяву з поясненнями. Зі свого боку я повністю сприяв проведенню перевірки.

Зазначаю, що жодної підозрілої діяльності з мого боку не здійснювалося. Усі операції мали виключно особистий характер і проводилися з використанням моїх власних коштів.

Незважаючи на це, станом на сьогодні жодного рішення не прийнято. Окрім повідомлення про те, що документи «передані до профільного підрозділу», жодної конкретної інформації щодо строків розгляду або причин подальшого блокування я не отримав.

Прошу А Т «БАНК КРЕДИТ ДНІПРО» якнайшвидше завершити перевірку, надати вмотивовану відповідь та відновити доступ до моєї платіжної картки, рахунку і мобільного застосунку, щоб я міг користуватися власними коштами.

Сподіваюся на оперативне вирішення ситуації та конструктивний діалог з боку банку.
Банк Кредит Днепр
Добрий день!

Дякуємо, що поділилися ситуацією. Нам прикро, що ви зіткнулися з такими незручностями.

Якщо ви вже надали всі необхідні документи, вони перебувають на розгляді профільного підрозділу. Перевірка здійснюється відповідно до вимог чинного законодавства та нормативних актів НБУ. Після її завершення банк обов’язково повідомить вас про прийняте рішення.

Для перевірки статусу розгляду вашого звернення, будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення ваші ПІБ та номер телефону або ІПН. Ми перевіримо інформацію та надамо вам зворотний зв’язок

Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
19 июля 2026, 17:32
Завтра мо вам счета заблокируем, выводить срочно все деньги. Должно быть так?
Евгений Дэвис
Евгений Дэвис
19 июля 2026, 21:54
Минуло вже 6 діб з моменту блокування моєї картки, рахунку та мобільного застосунку. Станом на сьогодні жодного результату розгляду мого звернення або вмотивованої відповіді від Банку я так і не отримав.

Уже шосту добу я фактично позбавлений можливості користуватися власними коштами, які знаходяться на моєму рахунку. Незважаючи на те, що я надав Банку всі запитані документи та пояснення, доступ до картки, рахунку та моїх активів досі не відновлено.

Окремо звертаю увагу, що навіть на цьому сайті представники Банку не надали жодної відповіді або пояснення щодо ситуації, що склалася.

Прошу А Т «БАНК КРЕДИТ ДНІПРО» невідкладно завершити перевірку, надати вмотивовану відповідь та відновити мені доступ до власних коштів. У разі подальшого безпідставного затягування розгляду я буду змушений звернутися зі скаргою до Національного банку України та скористатися правовою допомогою для захисту своїх прав.

Курс валют в Банке Кредит Днепр

Курс валют в Банке Кредит Днепр

Главная / Банки Украины 🏦 / Банк Кредит Днепр 💰 / Отзывы о Банке Кредит Днепр 📝 / Безпідставне блокування картки та рахунку, відсутність зворотного зв’язку з боку банку