Курс валют в Креди Агриколь Банке
Креді Агріколь незаконно утримує останні 3310,93 грн та порушує ст. 1075 ЦКУ
20.05.2026 року у зв’язку з розірванням договору банк офіційно зафіксував мої реквізити IBAN для перерахування залишку моїх власних грошових коштів до АТ «Банк «Кліринговий Дом».
Відповідно до частини 2 статті 1075 ЦКУ, залишок коштів мав бути перерахований НЕВІДКЛАДНО (в день розірвання договору). Сьогодні вже 25.05.2026 року, грошей немає.
Сьогодні в офіційному чаті підтримки банку мені видали дві шокуючі відповіді:
«Наразі жодного платежу не було створено» — тобто банк за 5 днів навіть не спробував повернути мої гроші.
«Термін розгляду Вашого звернення 30 днів календарних» — банк свідомо заявляє, що його внутрішній регламент вищий за Закони України.
Після цього оператор просто примусово закрив діалог, відмовившись вирішувати проблему. Через протиправні дії банку я залишився взагалі БЕЗ ГРОШЕЙ.
Повідомляю керівництву банку, що Офіційна досудова претензія вже надіслана на вашу пошту. Повний пакет доказів (скриншоти чату із зізнанням, що платіж не створено, та примусовим закриттям діалогу) сьогодні повторно направлено до Національного банку України як невід'ємне доповнення до відкритої справи № З-267607/1/20515 від 20.05.2026.
ВИМАГАЮ від VIP-підтримки Мінфіну: негайно втрутитися, знайти мою заяву (Звєрєв К. Л., ІПН 3701207015) та випустити платіж на 3310,93 грн за наданими реквізитами сьогодні! Розрахунок пені та 3% річних за ст. 625 ЦКУ вже розпочато.
Банк повне дно!
Безпідставне блокування рахунку
Безпідставне блокування рахунків та привласнення коштів банком Credit Agricole (CA+)
Все почалося з того, що я став клієнтом банку за реферальною програмою (за запрошенням друга). Одразу після відкриття та поповнення картки я зіткнувся з технічним збоєм: протягом 12 годин мій баланс відображався як 0.00 грн, хоча кошти були зараховані. Далі — більше. Після виконання всіх умов бонусної програми, обіцяні кошти не нараховувалися протягом трьох днів без жодних пояснень.
Після цього я запросив до банку свою дівчину. Вона відкрила картку, виконала умови програми (здійснила покупку в продуктовому магазині), і нарешті бонусні кошти за реферальною програмою надійшли на рахунки. Однак, як тільки я спробував переказати ці кошти на іншу картку, банк миттєво заблокував доступ до мого рахунку та рахунку моєї дівчини.
Блокування відбулося без будь-якого попередження чи запиту додаткової інформації. При зверненні до служби підтримки мені повідомили, що триває «перевірка», яка може тривати до 60 днів.
Вважаю такі дії банку абсолютно неправомірними та такими, що порушують мої права як споживача. Банк фактично привласнив мої кошти та кошти іншого клієнта, прикриваючись внутрішніми перевірками на термін у два місяці. Це виглядає як штучне утримання грошей клієнтів.
Категорично не рекомендую цей банк для співпраці, якщо ви цінуєте свій час, нерви та безпеку власних фінансів. Наразі я готую скаргу до Національного банку України (НБУ) щодо безпідставного обмеження доступу до рахунків.
Незаконне блокування картки
Банк не повертає мої кошти заблокували рахунок просто так !!!
Не рекомендую
Ви ніколи не знаєте чи зможете використати власні кошти
Мала дуже негативний досвід використання карти Crédit Agricole.
Карту заблокували ніби то в цілях безпеки через що я не могла зробити платіж. Це відбулося коли я разом із двома маленькими дітьми
розраховувалась в касі супермаркету.
Мені не телефонували з банку п просто заблокували вхід у додаток і можливість здійснити оплату. Без повідомлення причин.
Маю великі сумніви щодо подальшого використання карти Credit Agricole так як не знаю чи зможу скористатися власними коштами в разі потреби чи буду змушена шукати альтернативні варіанти здійснення оплати в незручній ситуації
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Незаконне утримання коштів понад місяць та ігнорування ст. 1075 ЦК України в Креді Агріколь
Мною подано заяву на розірвання ділових відносин (заявка CA00064873) та надано реквізити IBAN в іншому банку. Згідно зі ст. 1075 ЦК України, банк зобов’язаний повернути залишок коштів при закритті рахунку. Проте у чаті мені заявляють про незаконні терміни у «60 днів» для перевірки.
Офіційна скарга в Національному банку України (номер скарги: Х-264343/5/15900) вже зареєстрована. Всі скриншоти переписки з банком передані регулятору.
Вимагаю негайно виконати переказ залишку коштів на мої реквізити завтра, у понеділок. Досить порушувати закон та приховувати свою бездіяльність за «внутрішніми процедурами».
Орієнтовний
На питання чому? Який термін? Я можу підтвердити кошти які надійшли 3 платежі і 1 платіж був здійснений мною відповідь не потрібно очікуйте…
Украли деньги
Безпідставне блокування коштів та ігнорування клієнта (Звернення CA00064097)
Підтримка в чаті спочатку відверто «морозилася» і заявляла, що перевірка триватиме до 60 днів! Тобто банк планує незаконно утримувати мої гроші два місяці без жодних пояснень. Тільки після тривалих суперечок і вимог надати номер справи для скарги в НБУ, вони спромоглися зареєструвати офіційне звернення.
Номер мого звернення: CA00064097.
Я не збираюся чекати ні 60, ні навіть 30 днів. Ці кошти мені потрібні для життя. Жодних законів я не порушувала, операції прозорі. Якщо питання не буде вирішено протягом 1−2 днів, наступним кроком буде офіційна заява до суду та письмова скарга в Нацбанк щодо порушення прав споживача та незаконного утримання приватної власності.
Вимагаю негайного розблокування рахунку 5288060040359875.
Останнім часом Креді Агріколь почав напрягати 😅
Найбільше бісить, що про це ніяк не попереджають. Ні пушів, ні смс — просто ставлять перед фактом. Пишеш у підтримку, а там стандартне «дивіться тарифи». Ну серйозно?..
В результаті відчуття, що ти не контролюєш свої гроші, бо в будь-який момент може вилізти якийсь «сюрприз».
Поки що терплю, але вже задумуюсь, чи не змінити банк.
Банк Кредит Агрікольд обманює та блокує карти
По факту вони заблокували всі кошти, оплатити житло не можу, через цей банк залишаюсь на вулиці з 2 дітьми.
Чому ніякі правоохоронні органи не візьметься за діяльність цього банку.
Так як тримати людей без грошей довгий період вони не мають ніяких прав.
В кого ще таке було, як ви вирішували це. Коли вони розблокували вам, та що ви для цього робили.
Блокують рахунок без пояснення причини
Проводят незаконні дії
Надійна підтримка: чому наявність персонального менеджера перекриває недоліки додатку
Найбільша перевага цього банку, яку я відчув на практиці — це формат роботи з персональним менеджером. Надзвичайно зручно, що в робочий час я маю прямий зв’язок із живим спеціалістом. Замість того, щоб довго «висіти» на загальній гарячій лінії, проходити через автовідповідачі чи пояснювати ситуацію чат-ботам, я можу просто звернутися до свого менеджера. Відчувається індивідуальний підхід: людина вже знає мою специфіку і не задає шаблонних питань.
З мінусів замітив додаток все ж таки не такий стабільний та вилизаний, значно частіше буває що додаток не доступний\технічні неполадки ніж у Привату чи monobank.
Блокування рахунків і «вічні перевірки»
Було відчуття, що ти не клієнт банку, а навпаки — щось винен і маєш випрошувати доступ до своїх же грошей. І навіть елементарні речі типу закриття рахунку або вирішення якоїсь комісії можуть перетворитись на квест між кол-центром і чатом.
Коротше, банк ніби і виглядає солідно, але коли доходить до реальних проблем — все дуже повільно і якось по-старому. Можливо, поки все ок — ти цього не помічаєш, але як тільки щось пішло не так, починається нервяк і втрата часу.
Заблокировали счёта просто так
Привласнили собі мої кошти
Два місяці тому мій рахунок було заблоковано без жодних пояснень. Усі мої спроби увійти в інтернет-банк були заблоковані, і я не мав жодного доступу до власних коштів.
Після звернення до служби підтримки мені повідомили, що нібито проводиться «перевірка» рахунку, і що я можу або чекати стандартні 60 днів, або приїхати до відділення для «прискорення» процесу. Проблема в тому, що у моєму місті відділення банку немає.
Через кілька тижнів я, нарешті, зміг дістатися до відділення, витративши гроші та час на дорогу. Але що я почув? Мені повідомили, що ніяк не можуть допомогти, і мені знову доведеться чекати завершення перевірки. Тобто мій візит був повністю марним.
На сьогодні, після того, як всі 60 днів «офіційної перевірки» минули, рахунок так і не розблоковано, а доступ до моїх грошей досі відсутній. Служба підтримки лише пропонує подати «заявку», щоб звернути увагу на те, що перевірка ще триває, і фактично нічого не робить для реального вирішення проблеми.
Крім того, закрити рахунок у відділенні чи по телефону теж неможливо. Банківська система і служба підтримки працюють таким чином, щоб клієнт не отримав доступу до власних коштів.
Це абсолютно неприпустимо, незаконно та непрофесійно. Я категорично не рекомендую цей банк нікому. Якщо ви цінуєте свій час, гроші та нерви — обходьте його стороною.