Користуюсь Credit Agricole давно, але з такою ситуацією зіткнувся вперше.
Курс валют в Креди Агриколь Банке
Після перевипуску USD-картки стара картка була анульована, але разом із цим фактично зник нормальний доступ до старого валютного рахунку. Нова картка була випущена вже до іншого USD-рахунку.
Проблема в тому, що я не подавав заяву на закриття старого рахунку і не просив змінювати сам рахунок. Раніше при перевипуску карток такого не було. Наприклад, з гривневою карткою перевипуск проходив нормально, рахунок залишався той самий.
У результаті кошти залишилися на старому USD-рахунку, але переказати їх на новий рахунок дистанційно банк не може. У чаті мені спочатку запропонували звернутися у відділення та отримати кошти готівкою. Для мене це не варіант, оскільки я перебуваю за кордоном і найближчим часом не планую бути в Україні.
9 вересня було зареєстровано звернення № 00077050. Мені повідомили, що запит передадуть технічним спеціалістам, але з того моменту минуло вже два тижні.
За цей час я не отримав ні рішення, ні нормального пояснення, чому взагалі після перевипуску картки старий рахунок став недоступним, ні конкретного строку вирішення питання.
Найбільше дивує саме те, що ситуація виникла не через мої дії. Я не закривав рахунок, не просив його змінювати, але тепер не можу нормально розпоряджатися власними коштами без особистого візиту у відділення.
На цей момент звернення № 00077050 досі не вирішене.
Хотілося б, щоб банк не просто відповідав, що питання «на розгляді», а реально вирішив його дистанційно та пояснив, чому така ситуація взагалі сталася.