Курс валют в Райффайзен Банке
EUR | 43 | 43.97 |
Кешбек рівня рафік
Нам надзвичайно прикро, що Вам не вдалось скористатись даною послугою та отримати кешбек за бажаний товар, особливо коли Ви розраховували на цю вигоду.
Зазначимо, що кешбек нараховується по категорії « Розваги» — 20% з МСС: 5733, 5735, 7221, 7333, 7395, 7932, 7933, 7996, 7998, 7999. Нарахування залежить саме від спеціального коду, за яким торговець проводить ту чи іншу оплату. При проведенні покупки в системі відображається цей код, і якщо він співпадає з тими, що діють для кешбеку — кешбек нараховується.
Хочемо проаналізувати ситуацію, яка виникла, а тому просимо написати нам у приватні повідомлення з вказанням даних ( ідентифікаційного номеру або контактного телефону).
Щиро очікуємо на зворотній зв'язок!
З повагою та турботою про Вас,
Закриття рахунків
Зінаємось, дуже прикро, що у Вас склалась така ситуація та Ви отримали негативні емоції від співпраці з нашим Банком.
Ми хочемо розібратися в цьому питанні та допомогти із вирішенням. Просимо написати нам в приватні повідомлення Ваші дані (ідентифікаційний код чи контактний номер телефону), а також адресу відділення, до якого звертались. Докладемо максимум зусиль для індивідуального вирішення.
Заблокували карти пенсіонера
Нам дуже прикро, що у Вас склалось негативне враження про роботу Банку в цілому. Маємо запевнити, що Райф не блокує рахунки безпідставно. Відповідно до вимог чинного законодавства, Банк проводить актуалізацію даних (повторну ідентифікацію). Ми інформуємо про необхідність здійснити оновлення даних. Банк не має права обслуговувати Клієнта, якщо його ідентифікацію (переідентифікацію) не проведено своєчасно. За таких умов здійсюється блокування рахунків та обмеження видаткових операції по ним. Після надання актуальної інформації для проведення переідентифікації, співпраця поновлюється та рахунки розблоковуються.
Розуміємо, що ситуація є неприємною та ми хочемо розглянути питання у індивідуальному порядку. Тому, просимо написати нам у приватні повідомлення та надати Ваш ідентифікаційний код або фінансовий номер телефону.
@RaifHelp
Просимо очікувати на зворотній зв’язок!
@RaifHelp
Підтримка на рівні нуля. Обман та брехня.
2.Мені наступний оператор повідомляв, що закриття рахунку займає 5 робочих днів
3.Після наступної комунікації попросив залишити скаргу, та на наступний день мені оператор контролю якості передзвонила та вияснилось, що — використання коштів неможливе, також довідка ок-5 не підійде, оскільки кошти на рахунок, що надходили — це не зарплатня, скріншоти продажів з олх — не підійдуть, оскільки я не ФОП, та не оподатковую ці продажі, також закриття рахунків займає 10 робочих днів, після щодо ще потрібно очікувати переведення/зняття коштів протягом деякого часу, про який точно не знати. + отримав пропущений після цього дзвінка, одразу передзвонив, та попросив, щоб співробітник контролю якості мені передзвонив, мені сказали окей — та дзвінка не поступило.
4.Через 5 годин перетелефонував на лінію та повторно запросив дзвінок від співробітника який до мене дзвонив, та домовились, що мені перетелефонують завтра.
У зв’язку з некомпетентністю співробітника я не можу вивести свої кошти, також документи які я можу надати — вони не підійдуть та обов’язково потрібно відкривати фоп. Внаслідок чого буде прохання до банку або вивести кошти протягом цього тижня та потім закривати рахунки згідно регламенту, або надати мені можливість зробити переказ з свого рахунку на інший, щоб їх вивести. Відділення вибрав просто так, спілкувався завжди по телефону, окрім цього до цих транзакцій раніше завжди користувався банком, отримував на нього кошти, купував валюту та перекидував на інший банк і все було окей.
Перш за все вдячні за очікування відповіді.
Нам надзвичайно прикро, що у Вас склалось негативне враження від співпраці з нами. Розуміємо, що блокування було неочікуваним та могло вплинути на Ваші плани.
Хочемо зазначити, що Банк не блокує рахунки безпідставно. Якщо на Ваш рахунок протягом останнього часу надходили поповнення у значній сумі, Вам може надійти запит, щодо надання підтвердних документів про ці зарахування, а саме — про походження зарахованих коштів. Якщо документи не надано вчасно, або надано не в повному обсязі рахунок блокується. Райф — великий системний європейський банк, який чітко виконує вимоги чинного законодавства та постанови НБУ і неухильно їх дотримується, як і всі банки в Україні, саме тому ми ретельно та уважно перевіряємо кожну операцію та робимо все для збереження та захисту коштів наших клієнтів.
Термін закриття рахунку відбувається до 5 робочих днів але може бути і довше.
Маємо на менті розібратись в ситуації та будемо вдячні, якщо Ви нам напишете у приватні повідомлення свої дані (контактний номер або ідентифікаційний код), для аналізу.
Технічні складнощі
Нам шкода, що склалась така ситуація та це вплинуло на Вашу думку про Банк.
Наразі дійсно ми маємо технічні складнощі з опрацюванням операцій. Погоджуємось, що приємного мало і це може вплинути як на Ваші плани, так і на настрій. Про проблему знаємо, намагаємось пришвидшити вирішення.
«Райффайзен Онлайн», як і будь-який популярний сервіс, іноді може постраждати від раптового збільшення навантаження. На жаль, це зазвичай, відбувається невчасно.
Над вирішенням проблеми працюють наші кращі спеціалісти та докладають всіх зусиль, щоб вже найближчим часом кошти були доступні для користування.
@RaifHelp
Кредитна картка «100 днів»
Вирішив 13.11.2024 скористатися можливістю і оформити кредитку у відділенні яке поряд.
Дуже чемна співробітниця відділення поксерила доки, заповнили усілякі анкетки, все підписали, тощо. Сказала що відправить дані на погодження і треба буде чекати на дзвінок з банку для ще якихось уточнень, а потім буде рішення.
Пройшло 24 години, і нічого (!)
Телефоную оператору в банк. І він мені каже що ніяких моїх даних з відділенні для оформлення кредитки не отримували тому він їх не бачить (!).
Домовились що розберуться в ситуації.
Потім я не помітив і пропустив пару дзвінків з банку (бо робочий час та робота). І перетелефонував сам, на що отримав відповіть що треба таки чекати на ЇХ дзвінок (!)
Ну такий собі процесс.
Сьогодні 15.11.2024 у 9:04 прийшла sms що у видачі кредитної картки, — відмовлено (!)
Звісно банк не повідомить причину.
Тому скарга не тількит про результат, а і про організацію всього процесу.
А він: ПОВІЛЬНИЙ, дивний, НЕ зрозумілий, НЕ прозорий та НЕ ЗРУЧНИЙ для клієнта.
P. S.
Не знаю що там з моїм кредитним рейтингом.
Так, маю кредитки в інших банках і користуюсь ними.
Не мав і не маю якихось прострочених заборгованностей взагалі.
Іншу інформацію дивіться в моїй анкеті що у вас вже є.
Поздоровляю ви втратили нормального клієнта.
Нам надзвичайно прикро, що з сталась така ситуація, тим паче в той момент, коли Ви розраховували саме на ці кошти.
Ми розроблюємо для наших клієнтів вигідні пропозиції та залюбки інформуємо про це. Розуміємо, що ця ситуація принесла Вам певні незручності, але пропозиція, щодо кредитних продуктів попередньо погоджена. Остаточне рішення приймається вже після подачі заявки, дійсно процес може займати певний час.
Хочемо зазначити, що враховуються такі критерії, як дохід, стабільність надходжень, кредитна історія.
При цьому, Ви можете повторно подати запит на оформлення кредитного продукту через 30 днів.
Не хотіли б залишатися осторонь, а тому просимо надати нам в приватні повідомлення Ваші дані (контактний номер телефону та ідентифікаційний код).
@RaifHelp
Ми вдячні за можливість проаналізувати звернення та врахувати інформацію описану у Вашому відгуці.
На поточний момент, маємо інформацію, що з Вами зв’язався наш менеджер та надав всі пояснення. Сподіваємось на розуміння.
Повна не компетенція співробітників банку
Нам шкода, що склалась така ситуація та це вплинуло на Вашу думку про Банк. Зазначимо, що Банк не блокує рахунки безпідставно.
Райф — великий системний європейський Банк, що чітко виконує вимоги чинного законодавства та постанови НБУ, саме тому ми ретельно та уважно перевіряємо кожну операцію та робимо все для збереження та захисту коштів наших Клієнтів. В свою чергу сподіваємося на підтримку та розуміння, щодо важливості здійснення час від часу перевірок джерел надходження коштів на рахунок та надання документів.
Розуміємо, що дане блокування було неочікуваним та могло вплинути на Ваші плани. Але зауважимо, що процес перевірки зарахувань шляхом надання підтвердних документів передбачений законодавством. Банк зацікавлений у вирішенні питання у максимально короткий термін.
Не хотіли б залишатися осторонь та маємо бажання допомогти, а тому просимо надати нам в приватні повідомлення Ваші дані (контактний номер телефону та ідентифікаційний код).
@RaifHelp
Як в правовому полі поводить себе Райффайзен ьанк
Мою кредитну справу веде співробітник банку Києва головного офісу Анна Ігорівні маючи інформацію про відкриту кримінальну справу в бюро кредитних історій надала інформацію за кошти що викрали Шахраї зробили мені негативну кредитну історію, це не правомірно, не коректно, з таким відношенням та нечесністю маю справу вперше.
Перш за все вдячні за очікування відповіді.
Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Банк зацікавлений в тому, щоб оберігати своїх клієнтів від шахрайських дій, і завжди працює спільно з правоохоронними органами.
Хочемо зауважити, що у випадку виникнення по рахункам простроченої заборгованості, дані передаються до УБКІ (Українське бюро кредитних історій).
Розуміємо, наскільки це питання важливе для Вас, тому передали звернення в роботу менеджера. Просимо очікувати на зворотній зв'язок.
Дуже довге закриття рахунку
В першу чергу перепрошуємо за очікування відповіді. Нам дуже шкода, що ця ситуація вплинула на Ваше враження про Райф в цілому. Хочемо пояснити, що процес закриття рахунку триває 10 робочих днів. Це технічний момент, на який вплинути немає можливості, на жаль. По факту закриття рахунку Ви отримаєте смс, в якості підтвердження про закриття.
Ми бажаємо перевірити дану ситуацію та допомогти Вам у вирішенні. Просимо написати в приватні повідомлення Ваші дані (фінансовий номер телефону, або ідентифікаційний код). Чекаємо!
Блокування і крадіжка коштів
Нам дуже прикро, що Ви отримали негативні емоції від співпраці з нашим Банком. Ми готові завжди піти на зустріч, допомогти з розв’язанням незакритих ситуацій, адже у нашому Банку працюють компетентні фахівці та професіонали свого діла. Клієнт Банку – найголовніша людина, яку ми готові підтримати та допомогти.
Звертаємо увагу, що процес перевірки зарахувань шляхом надання підтвердних документів передбачений законодавством. Хочемо додати, що Банк не має на меті утримувати кошти Клієнтів, а навпаки, зацікавлений у вирішенні питання у максимально короткий термін.
Маємо на меті проаналізувати ситуацію та допомогти у вирішенні. Просимо надати в особисті Ваші дані (ідентифікаційний код, або фінансовий номер). Чекаємо!
@RaifHelp
На поточний момент маємо інформацію, що з Вами успішно зв’язався наш спеціаліст та питання було вирішено.
списання коштів з рахунку
Дійсно, інколи техніка може виходити з ладу та нести за собою наслідки, проте, ми працюємо над стабільністю працездатності наших банкоматів і обов'язково передамо запит на перевірку, щоб мінімізувати такі прикрі випадки.
Райф сумлінно дотримується чинного законодавства та у разі виникнення технічного збою під час зняття в банкоматі — здійснюється фіксація заявки на оскарження. Спеціалісти Банку ретельно перевіряють інформацію по заявці.
Дуже хочемо розібратися у ситуації, прохання написати нам у приватні повідомлення дані Вашого чоловіка, а саме контактний номер телефону.
Будемо вдячні за зворотній зв'язок!
@RaifHelp
Моніторинг заблокував карту та розірвав договір
Перш за все хочемо висловити щиру повагу нашим військовим. Ваша мужність і відвага надихають усіх нас. Дякуємо за захист!
Зізнаємось відверто нам прикро, що Ви отримали саме такі емоції, щодо співпраці з Райфом. Хочемо пояснити, що Банк не блокує рахунки безпідставно. Райф — великий системний європейський банк, який чітко виконує вимоги чинного законодавства та постанови НБУ і неухильно їх дотримується, як і всі банки в Україні, саме тому ми ретельно та уважно перевіряємо кожну операцію та робимо все для збереження та захисту коштів наших клієнтів.
Ми б не хотіли залишатися осторонь та маємо бажання допомогти із вирішення ситуації, а тому просимо надати нам в приватні повідомлення Ваші дані (контактний номер телефону або ідентифікаційний код).
@RaifHelp
Ми вдячні Вам за можливість проаналізувати ситуацію. Наразі маємо інформацію від менеджера з клієнтського сервісу, що з Вами було проведено комунікацію та надані пояснення.
Якщо в майбутньому будуть виникати питання — звертайтесь, завжди раді допомогти.
@RaifHelp
Закриття рахунку поки людина за кордоном
Нам шкода, що склалась така ситуація та це вплинуло на Вашу думку про Банк.
Хочемо пояснити, що Банк в своїй діяльності дотримується чинного законодавства та не закриває рахунки безпідставно.
Ми цінуємо кожного клієнта Банку без винятку та завжди готові допомогти у вирішенні будь-якого питання. Просимо написати нам у приватні повідомлення для більш детального аналізу з вказанням даних (ідентифікаційного коду та контактного номеру телефону).
Щиро очікуємо на зворотній зв'язок.
@RaifHelp
Не повернення коштів які списав банкомат але не видав
Дякуємо за очікування на відповідь.
Нам дуже прикро, що сталась така ситуація та це вплинуло на Вашу загальну думку про Банк.
Ситуація описана у Вашому відгуці, дійсно, неприємна та ми приносимо вибачення за доставлені незручності. Хочемо пояснити, що банкомат — це техніка як і Ваш смартфон, яка іноді може дозволити собі перезавантажитись.
При цьому, ми готові докласти максимальних зусиль, щоб допомогти у питанні. Одразу після звернення клієнта обов’язково буде зафіксовано заявку на оскарження не виданої суми та проводиться детальний аналіз. По результату Банк одразу інформує.
Не хотіли б залишатися осторонь та хочемо розібратися, а тому просимо надати нам у приватні повідомлення Ваші дані (контактний номер телефону або ідентифікаційний код).
Western Union
Нам надзвичайно приємно отримати такий теплий відгук, щодо роботи Банку.
Дуже радіємо, що під час обслуговування Ви отримали такі позитивні емоції. Намагатимемося й надалі вдосконалюватися та виправдовувати всі сподівання.
Завжди будемо раді бачити Вас знову.
Бережіть себе.
Бакк обкрадає клієнтів
06.10.24 мною були вставлені у банкомат 49500. Банкомат вимкнувся, перезагрузився, кошти були не зараховані. Мною одразу було зателефоновано до райфу на спірну транзакцію. Я оголосила суму ту, яку було внесено 49500 одразу після цієї ситуації через хвилину.
09.10.24 банк зарахував 48000грн
На карту.
Питання: де мої 1500 грн???
Я хотіла у вашому банку відкрити рахунок фоп, але тепер довіри до вас не має
Банк грабить своїх клієнтів.
Тому оцінка 00000
Вже втретє я подаю на розгляд.
1) 09.10.24
2) 22.10.24
3) 27.10.24 сьогодні у мене був шок після дзвінка на гарячу лінію. Оператор повідомив що не зареєстровано моє звернення Це як???
Усі дзвінки у вас записуються. Можете прослухати.
Радити банк райфайзен не можу.
Ваш банк ВКРАВ у мне моїх 1500 грн. Сором.
Будмо відвертими, нам дуже прикро, що склалась така ситуація та Ви отримали негативне враження про Банку в цілому. Ми прагнемо до того, щоб кожен нам Клієнт отримував виключно гарний настрій після вирішення питання.
Хочемо пояснити, що Банк не здійснює несанкціонованих списань та дотримується чинного законодавства.
Маємо на меті проаналізувати ситуацію та допомогти у вирішенні. Просимо написати нам в приватні повідомлення Ваш фінансовий номер телефону, або ідентифікаційний код. Будемо вдячні за зворотній зв’язок!
@RaifHelp
Закрыла счёт деньги остаток не поступил
Но остаток не поступил
ИНН 2670222369
Перш за все вдячні за очікування відповіді.
Хочемо зазначити, що закриття відбувається протягом 5 робочих днів, проте, строк опрацювання може займати і більше часу.
Маємо намір не залишити Ваш зворотній зв'язок осторонь, тому передали Ваше зверенння в роботу менеджера.
Просимо очікувати!
@RaifHelр
Маємо інформацію, що з Вами успішно зв’язався наш спеціаліст та питання було вирішено.
Жахіття серед усіх банків
Перш за все перепрошуємо за очікування відповіді. Будемо з Вами відвертими, ми дуже засмучені, що Ви отримали саме таке враження, щодо співпраці з Райфом. Ми працюємо над тим, щоб кожен наш Клієнт залишався задоволеним та мав гарний настрій після вирішення питання.
Хочемо зауважити, що процес перевірки зарахувань шляхом надання підтвердних документів передбачений законодавством. Закриття рахунків здійснюється протягом 5 робочих днів, проте іноді цей термін може бути більшим, залежно від ряду різних обставин. Хочемо додати, що Банк не має на меті утримувати кошти Клієнтів, а навпаки, зацікавлений у вирішенні питання у максимально короткий термін.
Маємо на меті проаналізувати ситуацію та допомогти з вирішенням. Фіксуємо Ваш запит до менеджера з клієнтського сервісу, який візьме питання під свій контроль та буде надалі комунікувати з Вами.
Злагоджена робота служби підтримки
Нам приємно отримувати такі відгуки, адже наша ціль — задоволені Клієнти.
Надзвичайно радіємо, що Ви залишилися з гарним настроєм і приємними емоціями, після спілкування з нами. Обов'язково передамо Ваші слова подяки колегам.
Дякуємо за вибір Райфу та обіцяємо, що будемо і надалі намагатися відповідати всім Вашим очікуванням.
@RaifHelp
Заблокували рахунки бо «надто високий ризик»
Далі стала користуватись депозитом, бо сподобались умови. Покласти і зняти гроші можна в будь який момент без втрати відсотків (відсоток не великий). На депозиті перебувало максимально 30 тис грн. на картці 25 тис і то не обночасно)) Надходження на картку були виключно з моїх інших рахунків інших банків (і один раз пай)
Сьогодні прийшов лист про принення ділових відносин, бо банк боїться ризиків?!
Ви серьйозно?! В мене не спитали довідку про доходи… Звідки висновки? І невже 30 тис грн в теперішній час це підозріло великі гроші? Ніби банк з клієнтами живе в різних світах
Немає слів. Тепер я витрачаю купу часу на написання заяв і очікування щоб мені повернули мої кошти що зависли в банку.
Саме неприємне, що тепер я не знаю як вирішити питання з оплатами пая, бо мати рахунок Райффайзен банку була їх вимога
Не хотіли б залишатися осторонь та маємо бажання допомогти, а тому просимо надати нам в приватні повідомлення Ваші дані (контактний номер телефону або ідентифікаційний код).
@RaifHelp
По Вашому зверненню сформовано запит до менеджера з обслуговування клієнтів, він проаналізує ситуацію та проведе комунікацію, прохання очікувати. Дякуємо.
@RaifHelp
Ми вдячні Вам за очікування та можливість проаналізувати ситуацію. Наразі маємо інформацію від менеджера з клієнтського сервісу, що з Вами було проведено успішно комунікацію.