Категорично не рекомендую
Далі через відкрите виконавче провадження я закрила офіційно борг. Документи про ухвалене судове рішення і закрите на користь, А — банку виконавче провадження банк отримав. На моє звернення щодо закриття карти (рахунку) з наданням довідки про закриття рахунку і відсутності заборгованості чат бот каже, що перевіряє інформацію. Провадження закрито як 3 дні. Інформація щодо закриття провадження, відповідно = закриття боргу, тобто суми, зазначеної в виконавчому провадженні вже є в банку. Але чат бот все ще перевіряє інформацію)))
На користь, А банку затверджено і прийнято рішення суду, борг по виконавчому провадженню на користь, А банку я сплатила.
Коли мій рахунок «спеціалісти» А- банку закриють?
І ще, А-банк погрожував колекторськими агенствами, які в Україні нелегалізовані. Чи може це означати, що А-банк активно співпрацює з нелегальними організаціями?
Подумайте 100 разів перед тим, як зв’язуватись з цим банком. В жодному іншому банку не зустрічала таких схем і погроз.
Ми перевірили факт виконання Вами рішення суду та передали питання на списання залишку боргу.
Нам шкода, що під час тривалої перевірки Ви отримали певні незручності. Деякі питання дійсно потребують ретельної перевірки інформації. Ми обов'язково допоможемо Вам закрити рахунок після списання залишку боргу.
Ми взяли Ваше питання під особистий контроль, працюємо над його скорішим розв'язанням. Наразі просимо Вас очікувати, ми додатково проінформуємо Вас по вирішенню питання.
Блокування та звинувачування в фінансуванні тероризму
Банк діє згідно ст. 7, 11 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», тому змушений запитувати необхідні документи та аналізувати фінансові операції Клієнтів з метою виявлення фінансових операцій фінансового стану та/або змісту діяльності Клієнта, тому будь-які фінансові операції можуть вимагати підтвердження джерела походження коштів.
На жаль, наданих Вами документів було недостатньо. Банк відправив Вам додаткові запитання. Від Вас було отримано відмову від відповіді та виявлене бажання завершити ділові відносини з Банком.
Під час переказу коштів виникла технічна складність, платіж було повернуто. Наразі, комісія успішно повернута на Вашу картку.
Питання щодо перерахування залишків знаходиться в роботі. Вже передали його на пришвидшення. Ми зв'яжемось з Вами одразу за вирішенням.
Привищив ліміт , направив документи , рішення нема
Банк вимушений запитувати дану інформацію, згідно з постановою НБУ №110 від 05.09.2023 року, щоб мати актуальні дані щодо планованих сум надходжень на рахунки. Звертаємо увагу, що обмеження наразі встановлено тільки на р2р, інші розхідні операції з карткою є доступними. Банк отримав від Вас документи. Наразі проводиться перевірка, ми взяли Ваше питання на контроль. За результатом вирішення питання ми зв'яжемось з Вами.
А банк не сотрудничайте!!!
При відкритті рахунку в Банку, в Анкеті-заяві про приєднання до Умов та Правил надання банківських послуг в А-Банку, Ви надаєте згоду на те, що ознайомлені та погоджуєтесь з Умовами та правилами Банку. У випадку надходження скарг, Банк може блокувати картку до підтвердження зарахувань на картку Клієнта.
На жаль, ми не отримали від Вас необхідного підтвердження. Для вирішення Вашого питання очікуємо від Вас запитувані документи.
Не виводять гроші
не виконання зобовʼязань та відсутність чіткої відповіді
На сьогодні мені досі кажуть очікуйте, роблять все можливе, багато людей з подібними запитами все затримується.
Читаючи тут коментарі розумію, що реально багато і з вини самого банку.
Я не проти перевірки, будь ласка. Та нащо блокувати кошти на які я розраховую?
Компенсацій немає, вирішення немає, терміни не виконують. В жодному банку України не зутрічала такого бажання позбутись клієнтів та нажитись на їх грошах.
Послуга оскарження, про яку можна забути з цим банком
Рішення про відмову було прийнято в індивідуальному порядку на основі проведеного розслідування.
Відповідно до пункту 4.22. Умов та правил надання банківських послуг:
4.22. Банк має право відмовити в оскарженні платіжної операції, якщо, за результатом проведення розслідування по запиту Держателя картки на оскарження транзакції, була виявлена одна з наступних ознак:
— транзакція визначена як ризикова;
— вимога споживача неправомірна або встановлена непричетність мерчанта (еквайра) до виникнення спірної ситуації;
— підозріла транзакційна активність по рахунку Держателя картки;
— зловживання можливістю оскарження операцій.
Рекомендуємо Вам звернутися до місцевих правоохоронних органів та до кур’єрської служби за місцем отримання товару для проведення подальшого розслідування.
Наш Банк буде радий сприяти у розслідуванні та надасть усі необхідні дані на офіційні запити поліції.
«А банк »
Рахунок: 4323347381337549
Будь ласка, закрийте питання з переказом коштів на рахунок іншого банку через розірвання договору. Заява надана, 3 дня вже вийшло. Дуже сподіваюсь на швидке вирішення мого питання, дякую. Після вирішення, залишу коментар.
25.04.2024
Не выводят деньги вторую неделю
Взяли Ваше питання на контроль. Банк вчора надіслав Вам відповідне уточнення та рекомендації щодо документів через месенджер, який Ви обирали в АБанк24, чекаємо на відповідь від Вас.
З приводу переказу коштів із заблокованого рахунку
Взяли Ваше питання на контроль. Банк сьогодні надіслав Вам відповідне уточнення та рекомендації щодо документів через месенджер, який Ви обирали в АБанк24, чекаємо на відповідь від Вас.
Благодарность
Уважність до клієнта
заморозили деньги
Ми зв'яжемось з Вами для врегулювання Вашого питання.
Заблокували рахунок і не дають вивести кошти
Не выплачивают личные средства
Наші Спеціалісти роблять все можливе, для скорішого розв'язання Вашого питання. Передали питання на пришвидшення, просимо очікувати зарахування коштів відповідно до наданих Вами реквізитів. За результатом Вас проінформують.
Не виводять кошти з рахунку!
Ми зв'яжемось з Вами для врегулювання Вашого питання.
Банк не повертає кошти з мого рахунку!
За результатом перевірки, Банком прийнято рішення, згідно з яким будуть розірвані укладені з Вами договори та закриті поточні рахунки, на підставі абзацу третього частини 1 ст. 15 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», а також відповідно до пункту Умов та правил Банку 3.3.11., де зазначено право Банку припинити договір в односторонньому порядку. Передали питання на пришвидшення, просимо очікувати зарахування коштів відповідно до наданих Вами реквізитів. За результатом Вас проінформують.
Абанк краде кошти
не віддають гроші