Курс валют в абанке
Подяка оператору чату Аліні .
Написала у чат підтримки адресу для відправки подарунку.
Консультант дуже швидко опрацювала запит, уточнила деталі адреси які я сама чомусь пропустила.
Та передала подарунок на відправку.
Дуже дякую операторам за сервіс та банку за приємні подарунки та можливість допомогати разом нашим захисникам.
Марнування часу
Минулого тижня мене мурижили із доказами походження грошів)) Я приносив виписки по депозитах з інших банків. Ніт. Надавав довідку по оборотах по рахунку ФОПа (працюю легально, плачу всі податки).Ніт. Вкінці сказали, що треба саме декларація за 2025 (початок року — фізично ще не подавав на той момен звітністьт). Хоча є факт реалізації нерухомого майна у 2023 р. на суму 32000 дол. Ніт.
Вчора у податкову подав звітність за 2025. Все ок.
І на крилах понісся у улюбленний банк… Але знову: Ніт. Процес валідації з наявною декларацією та квітанцією по 2й формі пішов у нескінченність. Сидів як школяр біля менеджера 1.5 години. Думаєте потімвсе стало ок? Ніт.
Ці довбні у банку не вміють читати документи, які запитують: у мене дохід розділено на 2 частини, бо переходив на іншу групу.Там потім зазначена загальна сума за рік. Але вумник у банку погодив суму депозиту лише за останній період (їм гроші не треба).
Думаєте це все після цього? Ніт.
Йду на касу із кешем: касирка починає просвітлювати кожну мою купюру під мікроскопом. І О, Богі, там на 600 доларах пліснява (вся валюта була попередньо отримана з їхньої каси)))! Реально тупо докопалась — після скандалу на жодній купюрі вже плісняви не було.
І вишенька на торті: на гучну розмову прибігає керівничка відділення і замість того, щоб зарадити ситуації, починає мені розказувати гучно, що я дибіл. Пояснює, чому саме я завжди не правий. І це не вперше — були попередньо інші ситуації на касі — вона теж прибігає і вигороджує працівників, пояснюючи клієнтові, що він натупили: при мені з іншими людьми було те саме. Касирка тупить, керівничка бігає багато фонить — нормально проводити операцію? Дружина минулого разу її попросила замовкнути та піти.
Не знаю навіть: мені подобається Ваш процент по валютних депозитах, але ще раз такий квест я не проходитиму — 2 години мого часу та година у дружини = збитки, які ми несемо не працюючи в цей час. У інших банків є схожі депозитні програми може з меншим відсотком, але з урахуванням всього вище описаного — у підсумку не втрачаєш + нерви на місці. Тому не раджу.
П. С. Менеджерка з обслуговування нормально справлялась — жодних претензій.
м. Буча
П.П.С Поставте кавовий апарат та видавайте спальники для клієнтів, що приносять вам грошів на депозит. За цю ідею не візьму оплату.
П.П.П.С Не буду розписувати, але минулого візиту при знятті депозиту касирка мені влупила комісію за зняття через касу. Знову прибігала керівничка та пояснювала, де я не правий. Цю операцію проводжу вже не перший десяток разів саме у вашому банку, але факт того, що касирка зробила помилку навіть не розглядався.
Звертаємо увагу, що керівник відділення та касир жодним чином не звинувачували або не використовували висловів, що могли б вказувати на це та приносимо щирі вибачення, якщо діалог викликав таке відчуття.
Щодо валюти: 600 доларів із наданих Вами банкнот справді мали ознаки значного зношення (інкасо). На жаль, наш банк не здійснює операцій з прийняття таких купюр. Також технічно неможливо відстежити рух готівки у минулому та підтвердити походження саме цих банкнот. Проте гарантуємо, що вся готівка, яка наразі видається через касу, проходить суворий контроль та є платіжною.
Щодо наданих документів, на момент першого візиту 04.02 документи для підтвердження джерела коштів були відсутні в повному обсязі. На момент звернення 12.02 нами було отримано запитану інформацію, проте її аналіз та встановлення ліміту дійсно зайняв трохи більше часу.
Ми дякуємо за Ваш зворотний зв'язок, та вже беремо в увагу дані зауваження для вдосконалення роботи та покращення Вашого досвіду співпраці. Впевнені, нам вдасться змінити Вашу думку на краще
А Банк, город Херсон.
Відгук-Подяка
Обслуговуюся у відділенні АБанку у м.Полтава за адресою Небесної Сотні, 124.
Вночі 05.01.2026 я змушена була звернутися на ГЛ «7776» щодо підозри на шахрайськє зняття коштів з моєї картки
(16 епізодів) — заявка 4388078, яка була прийнята в роботу. 08.01.2026.
Хочу висловити свою подяку за оперативне і професійне вирішення питання повернення коштів на мою картку.
Щиро вдячна працівникам Головного Офісу і відділення АБанку у м.Полтава
(Н.СОТНІ, 124 — керівник відділення Богдаренко Яна Юріївна) за проявлену
чуйність і людяність при вирішенні моєї проблеми.
Повернуті кошти для мене, як для пенсіонерки, мають значення.
Бажаю усім здоровячка
Мирного Неба
З повагою
Клієнт, А Банку Т.Шкарупа
11.02.2026
Банк проблем замість банку рішень
Хотів переказати 26 000 грн для купівлі генератора / зарядної станції. У країні війна. Люди сидять без світла, опалення і гарячої води. Кожна година має значення.
Замість швидкого переказу я отримав блокування операції, зіпсовані нерви та формальну відповідь:
«Згідно з нашими внутрішніми процедурами, кошти мають 7 днів пролежати на рахунку».
Серйозно?
Коли є підтверджені доходи, історія клієнта 10 років і жодних порушень?
Складається враження, що внутрішні правила банку ставляться вище здорового глузду, потреб клієнта та реалій країни. Про клієнтоорієнтованість тут, на жаль, не йдеться взагалі.
Найбільше обурює не сама перевірка — безпека потрібна. Обурює повна відсутність гнучкості, людяності та бажання розібратися в ситуації.
Останні дії стали фінальною крапкою.
Банк, який мав допомагати у критичний момент, просто створив проблему.
Якщо вам важлива оперативність, адекватність та повага до клієнта — добре подумайте перед тим, як відкривати тут рахунок.
З метою безпеки банк може встановлювати тимчасове обмеження (до 7 днів) на проведення переказів P2P, зняття готівки та інтернет-оплат за рахунок кредитних коштів. Проте, в цей час доступні усі операції без обмежень за рахунок власних, а також залишаються доступними оплати в торгових точках (POS) за рахунок кредитних коштів.
Для можливості дострокового зняття обмеження та розв'язання питання нами було надано рекомендації, проте було отримано відмову в наданні запитаної інформації. Впевнені, нам вдасться змінити Вашу думку на краще та продовжити плідну співпрацю.
Рассрочка оплата частями
Варто зауважити, що ліміти за всіма кредитними продуктами, зокрема і по «Плати частинами», не є сталими. Система переглядає їх кожного дня, і це рішення залежить від великої кількості факторів. Стабільний дохід чи відсутність прострочень — лише частина з них, тому ліміт може змінюватися як у меншу, так і в більшу сторону в будь-який момент.
Ми вже взяли Ваш кейс у роботу для більш детальної перевірки. Розберемося в ситуації та зв’яжемося з Вами, щоб усе прояснити.
Служба поддержки клиентов
Служба поддержки максимально дружественая и корректная и в моем случае когда сразу не получилось решить мой вопрос подключились более квалификационный специалист и в конечный результат было найдено решение моего вопроса.
Спасибо всей команде!
Повернення коштів.
Заблокировали ФОП карту из-за подозрительных операций
Перепрошуємо за незручності. Ви справді можете вільно користуватися сумою, що перевищує арешт. Однак, крім цього, у банку працюють системи захисту. Коли відбувається нетиповий переказ, система може призупинити його, щоб ми могли переконатися, що операцію здійснюєте саме Ви. Це допомагає зберегти Ваші кошти, якщо картка або номер телефону потраплять до чужих рук.
Наразі питання вирішене. Будемо раді подальшій співпраці!
Зміна номеру телефона
Будьте осторожны.
Додатково повідомляємо, що стосовно Вас як клієнта було ухвалено рішення про припинення ділових відносин. Раніше банк вже надавав відповідні роз’яснення в рамках відповіді на інший Ваш відгук на цій платформі.
У зв’язку з прийнятим рішенням користування продуктами банку, зокрема здійснення касових операцій, є неможливим.
Банк ігнорує звернення багатодітної родини та свідомо затягує терміни реструктуризації (Заявка № 4472902)
«Прошу банк звернути увагу на мою ситуацію. Я мати трьох дітей, сім'я опинилася у скрутному становищі. Протягом грудня-січня ми внесли понад 14 000 грн, але борг не зменшився, бо банк списав понад 9 100 грн лише як відсотки!
По моїй заявці на реструктуризацію № 4472902 мені вже ДВІЧІ обіцяли надати рішення (спочатку 29.01, потім сьогодні 03.02 о 17:23). Обидва рази банк просто переносив дату „на завтра“, поки з мого рахунку щодня продовжує капати по 100 грн відсотків.
Важливо: через технічні проблеми з сім-картою я не приймаю дзвінки. Я офіційно вимагаю надати новий графік платежів (з платежем 860 грн/міс та повною зупинкою відсотків) ВИКЛЮЧНО в письмовому вигляді в чаті додатка. Якщо до 10:00 завтра (04.02) питання не буде вирішено, я буду змушена зареєструвати скаргу в НБУ».
З 24.02.2022 р. робота Банку регламентується Постановою НБУ №18 «Про роботу банківської системи в період запровадження воєнного стану», у якій повідомляється, що Банки продовжують роботу з урахуванням обмежень, визначених цією постановою, змін щодо роботи з кредитними угодами пунктами Постанови не визначено. Проте, ми ставимось з розумінням до ситуації та пропонуємо доступні умови перерахунку. Детальну інформацію з приводу пропозиції банку надано в прив'язаному месенджері.
Чудовий сервіс
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Заблокували карту
Як фінансова установа, ми дотримуємося вимог чинного законодавства, зокрема норм фінансового моніторингу. У рамках цих вимог банк має право тимчасово обмежувати окремі операції та запитувати документи, що підтверджують джерело походження коштів.
Наразі прийнято рішення про завершення ділових відносин. Рекомендації для розв'язання питання було надано банком в листуванні через прив'язаний месенджер.
Термінал самообслуговування А-банку не зарахував кошти!
Одного дня, при спробі поповнення картки іншого банку через термінал А-банку виникла проблема з зарахуванням коштів, а саме: термінал прийняв, але не зарахував гроші.
Обурило те, що розгляд звернення затягнувся аж на МІСЯЦЬ і нічого вирішено так і не було. Чисельні дзвінки на гарячу лінію, розповідь однієї і тієї ж історії по 10 разів різним операторам і відсутність зворотнього зв’язку (навіть якщо МЕНЕДЖЕР каже що зателефонує САМа протягом 3х днів). Після РІЗНИХ відповідей на мої запити — банк, в решті-решт, просто заявив, що: «Термінал в той день не приймав платежі і прийняти/переказати кошти не міг»
В результаті спроби поповнення купюри були повернені терміналом банку 01.01.2026 в проміжок часу з 16:21:13 до 16:21:39. За наданою раніше інформацію в цей проміжок часу Ви перебували біля терміналу.
Зворотний зв'язок та детальну інформацію за даним питанням нами було раніше адресовано Вам в дзвінку. Впевнені, нам вдасться змінити Вашу думку на краще.
Всім привіт 🙋♂️
Також буду вдячний якщо підвищите мені оплату частинами до 50 тисяч 😊
Нам приємно бути банком, який Ви рекомендуєте іншим.
Щодо ліміту на «Плати частинами», він розраховується системою індивідуально, а на його розмір впливає чимало факторів. Оскільки перегляд відбувається щодня, рішення може змінитися в будь-який момент. Дякуємо, що Ви з нами 💚
Чудовий банк! Дбає про своїх клієнтів! Онлайн підтримка 24/7, оперативність вирішення питань
Жодного разу не пошкодувала, що обрала саме цей Банк.
28.01.2026 року, з моєї картки намагалися списати 9.99$. Банк цю операцію скасував.
Я звернулася із запитанням щодо даної транзакції до онлайн підтримки Банку.
Протягом 5 хв, менеджер Назар надав мені повну інформацію щодо моєї ситуації! За що йому окрема подяка.
Рекомендую даний Банк всім!
Перекази SEPA в А-Банку
Дякую за вирішення питання щодо можливості користування платіжною системою SEPA в А-Банку. Щойно отримав повідомлення в застосунку про те, що послуга знову доступна. Сподіваюся, що це не помилка.
Дякую! Перепрошую, якщо завдав клопоту службі підтримки. Окрема подяка всім, хто поставився до мого питання неформально.
Мирного неба та міцного здоров’я вам і вашим близьким, а також усім співробітникам!
А банк найкращий
Оформлення документів