Минфин - Курсы валют Украины

Установить
vechislavs
vechislavs
Зарегистрирован:
17 декабря 2013

Последний раз был на сайте:
13 марта 2023 в 02:15
Подписчики (96):
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
57 лет, Киев
vasia2
vasia2
63 года
zvezdaliza
zvezdaliza
Allin
Allin
45 лет
SHRL
SHRL
44 года, донецк
OGls
OGls
70059242
Дмитрий Кожух
Panthera
Panthera
1On
1On
Запорожье
Alexandr707
Саша Ш.
Жашков city
ApamaT
ApamaT
ruslan93
ruslan93
все подписчики
7 ноября 2014, 13:44

Мінекономрозвитку хоче ввести мито на імпорт енергозберігаючих матеріалів, обладнання і комплектуючих

07.11.2014

Мінекономрозвитку хоче ввести мито на імпорт енергозберігаючих матеріалів, обладнання і комплектуючих

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України пропонує уряду скасувати раніше прийняті рішення про введення пільг на імпорт енергозберігаючих матеріалів, обладнання і комплектуючих в частині сплати митних платежів.

Згідно із проектом урядової постанови, розробленим Мінекономрозвитку і опублікованим на відомчому сайті, скасувати потрібно не менше 30 урядових актів, прийнятих у період від 2009 до 2014 року. Це, на думку розробників документа, дозволить створити рівні умови для всіх учасників ринку.

Зокрема, Мінекономрозвитку планує нараховувати ПДВ, ввізне мито, позбавляти податкових канікул і пільгових ставок оподаткування підприємства, що займаються імпортом, виробництвом і реалізацією енергозберігаючих матеріалів та обладнання.

«Скасування пільг не лише зменшить ризик недобору доходів бюджету, але і створить рівні умови для здійснення підприємницької діяльності у сфері імпорту та використання енергозберігаючих матеріалів, обладнання, устаткування та комплектуючих», — сказано в пояснювальній записці до проекту постанови.

Під дію постанови підпадає ціла група товарів, серед яких сонячні батареї та комплектуючі, лічильники тепла, акумуляторні батареї, вітрові генератори, енергозберігаючі трансформатори та інші джерела альтернативної енергії, які активно використовуються у промисловості.

Нагадаємо, що Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України протягом 4-х років використало тільки 6% коштів, наданих Європейською комісією на проекти з енергозбереження.

За матеріалами: УНІАН

Комментарий: Наше правительство делает все для продвижения энергосберегающих технологий, использования альтернативных видов энергии, доступности технологий и оборудования населению, повышению энергетической безопасности страны. Добавлю от себя; из источников в прессе установка солнечных батарей (до 100 квт), проект, подключение, в нашей стране стоит около 20000 уе!!! А сколько будет стоить сейчас??? Вот он принцип… одной рукой даю (Зеленый тариф), а другой забираю (Пошлина)…

Просмотров: 488, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться