Минфин - Курсы валют Украины

Установить
Erlando
Erlando
Зарегистрирован:
13 декабря 2011

Последний раз был на сайте:
11 октября 2023 в 21:21
трейдер
7 октября 2012, 12:31

Укргазбанк видав рекордну кількість кредитів «Доступного житла» за добу

27 вересня 2012 р. Укргазбанк перевищив власний «рекорд» з надання позичальникам пільгових іпотечних кредитів за добу. В останній четвер вересня власниками нових квартир стали 19 українських родин у Київській, Сумській, Вінницька, Харківській, Львівській, Закарпатській, Донецькій, Полтавській, Дніпропетровській, Луганській, Івано-Франківській областях та Криму.


Таким чином, на поточний момент столичні мешканці отримали від Укргазбанку 101 пільгову іпотеку, сумчани – 32 і лише на одну менше вінничани, містяни Харкова отримали 25 кредитів, львів’яни – 20 та на один менше мешканці Криму, на рахунку жителів Ужгорода вже 16 кредитів із виплатою з розрахунку 3% річних, по 12 у полтавчан і донеччан, у Дніпропетровську – 10, 7 у Луганську та, зрештою, 4 іпотеки в Івано-Франківську.

«Видача іпотечних кредитів, звісно, не є для банку «спортом високих досягнень», у якому важливі рекордні результати чи змагання на швидкість, — прокоментував подію директор департаменту роздрібного банкінгу Укргазбанку Антон Косторніченко. – Проте для нас важливо, що дедалі більше охочих долучитися до програми здешевлення іпотечного кредитування з’являється не лише в столиці, а й у регіонах України. А, отже, й наші регіональні ресурси дозволяють опрацювати більшу кількість заявок, не послабляючи при цьому доволі суворих вимог банку щодо кредитоспроможності позичальників».

Наостанок зазначимо, що всього за програмою «Доступне житло» Укргазбанком на поточний момент видано 426 кредитів загальною сумою 98 млн грн.

Просмотров: 294, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться