Минфин - Курсы валют Украины

Установить
Граве Украина

Отзывы о Страховой компании «Граве Украина»

Отзывы о компании — 23

1/5
OlegKravchenko2021-12-02 20:32:26
Худшая страховая компания в Украине. В офисе хамят и унижают клиентов. Страховые выплаты не производят, не отвечают на звонки и отказывают в выплате без объяснений причин и обратной связи — и это по КАСКО. Ужас! Никогда!
4 декабря 2021, 18:09
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 04.12.2021).
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающих, что он является клиентом или пользовался услугами данной компании.
5/5
KarinaSh2021-11-24 14:10:15
Всегда оформляю страховки для выезда зарубеж в этой компании, устраивает стоимость. Ранее не приходилось обращаться за помощью. Но два дня назад наступил страховой случай, заболела ангиной на Шри Ланке. Написала на электронку в австрийский офис и попросила знакомого связаться с украинским офисом. Со мной по итогу в тот же день связались оба офиса посредством электронной почты. Мой случай вели австрийцы, девочка из ассистанс написала мне в Ватсапп, так как телефонной связи у меня здесь нет, организовали для меня машину, которая бесплатно отвезла в госпиталь в другом городе и обратно, осмотр врача и лекарства по рецепту. Я не потратила ни копейки. Однозначно рекомендую эту страховую компанию.
P.S. ОСАГО также оформляла здесь, пока обращаться не довелось, надеюсь и не придется)))
5/5
Irinka20102021-11-05 17:29:32
Делала ГО и КАСКО в СК Граве Украина в городе Одесса. Что сказать, я страховой компанией полностью довольна. Работает оперативно, всегда дозванивалась с первого раза, все четко объясняли. Было дтп- присылали аварийного комиссара (для сравнения другой водитель до своей страховой не дозвонился, хотя вызванивал несколько часов). Машину чинят быстро и не ждешь месяцами. Поэтому смело советую эту страховую.
5/5
225472232021-05-06 14:47:24
Являюсь клієнтом компаніі більше 10 років.Отримала виплату по одному з договорів.Граве Україна -це надійно!
7 мая 2021, 8:30
Відгук підтверджений «Мінфіном» (на 07.05.2021).
Користувач надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даної компанії.
1/5
alexxme2020-07-28 00:50:11
Зазвичай оформлюю дешевшу туристичну страховку, а тут вирішила Граве — стільки ж чула про неї, ну і типу репутація. Раніше запиняла необхідність пертись в офіс, бо сайт відверто допотопний, а як відкрила для себе хотлайн з можливістю оформлення онлайн, так і вирішила спробувати.

Неділя, ранок, Німеччина, у чоловіка 38 температура і ангіна, а він з нас єдиний водій прокатного авто. На найближчі 200 км на видало жодної робочої аптеки і навіть великого супермаркету, де можна хапанути хоча б вітамін С.

Але була надія, що госпіталі мають працювати. Телефоную в Граве (в полісі вказаний укр номер і тільки так — по-старінкє телефонувати, ані месенджеру, ані емейлу — тільки телефонувати) — а там довгі гудки. І так я провисіла 10 хв і ще кілька спроб.

Тобто ви розумієте — австрійська компанія, як і годиться австрійцям, в неділю не працює. Чи як ще це пояснити? Можна подумати, що всі оператори були зайняті, але про це автовідповідач мене не сповістив.

І не забувайте, що це ж я в роумінгу і за те, щоб послухати гудки ще й довелось сплатити.

Не отримали лікування. Добре що мандрували по малозаселеній частині і змогли доїхати без проблем, а на наступний день вже був рейс додому.
5/5
neomaxnik2020-03-15 14:23:11
Хотілося б поділитися своїми враженнями та досвідом від користування послугами страхових компаній. Питання накопичення та захисту я почав вивчати десь років п'ять тому, консультувався з юристами, вивчав програми та тарифи, переваги та недоліки. І спираючись на всі ці знання я зробив вибір: в мене і моїй родині вже більше чотирьох років є поліси накопичення від австрійського монстру страхування GRAWE ( як у гривні, так і у доларах), так і поліси від світового лідера у цій сфері американської компанії METLIFE, які покривають будь-які ризики пов'язані з медициною. Тож всі ці роки і надалі я впевнений у своєму майбутньому і точно знаю, щоб не трапилося, моя родина не залишиться без копійчини.
5/5
IrynaTs2020-03-14 13:40:22
В наше життя ці компанії увірвались) і дали відповіді на всі питання, що турбували нас останнім часом: як виживати в похилому віці, за що навчати дітей, за що лікуватися та ін. Звичайно, нам потрібен був якийсь час, щоб прийняти рішення про оформлення накопичувального полісу убезпечення життя. Зато тепер ми маємо 6 таких полісів) і я би хотіла ще;)) Тепер ми маємо спокій, упевненість в завтрашньому дні, престиж, адже мати поліси в топ компаніях, які дійсно відповідають за свої зобов’язання (це перевірено)) — це престижно;) Крім того, сьогодні альтернативи немає… Одним словом, раджу усім!;) І ще, ретельно обирайте консультанта, який допоможе розібратися і вибрати те, що потрібно саме Вам! Бо полісів багато, всі класні, і хочеться мати усі))) Нам пощастило зустріти чуйного консультанта з компанії-партнера Eurolife, який допоміг розібратися в усіх тонкостях і нюансах і обрати те, що дозволяє спокійно спати)
5/5
773070602020-03-03 07:51:00
Приобрели в семью контракты. Просмотрели рейтинги, сопоставили убеждения брокера, проанализировав сайт материнской компании. Надеюсь, что сотрудничество будет положительным! Пока довольна…
5/5
YuliaUa2020-02-24 12:59:12
Особисто є клієнтом компанії, члени моєї родини мають по декілька полісів. Працюю з Граве Україна Страхування життя з 2000 року. У практиці було все: смерть, непрацездатність, дострокове розірвання, виплати по дожиттю, пенсійний опціон. Завжди компанія несе свою відповідальність та виконує зобов'язання! Навіть іде на зустріч клієнтам, коли це здавалося фінансово нецікаво їй. Якщо Вам донесли правдиво умови договору, проблем ніколи не буде!!! Коли читаю у відгуках, що щось не доплатили чи зменшили сплату, то там багато запитань, номер полісу і стане зрозуміло. В мене часто траплялося, що і відновлювали договори, і підказувала, як отримати по закінченню більш привабливо з урахуванням податків. Звертайте таку ж увагу, як на вибір надійності компанії, так і на консультанта!!! Це дуже важливо!!! Компанія Граве Україна Страхування життя несе відповідальність, а роботу з клієнтами і обслуговування на консультантах! Я завжди з розумінням ставлюся до клієнтів, яким не пощастило, людський фактор, тому вже безліч раз допомагала і роз'яснювала умови договору. Запитуйте, як умова більше при оформленні договору про випадки, коли можуть бути відмови у настанні ризику, коли можуть виникнути обставини і неможливо сплачувати договір, як знизити знецінення накопичень, які податки та інше. Це дуже важливо і не буде розчарувань.
Що стосується ризикового страхування компанії Граве Україна, перевірила теж на собі. Авто страхую вже багато років, неприємну ситуацію мала. Здавала задню і в'їхала у двері іншої машини. Під'їхали до офісу, заповнили документи і все закінчилося добре, усі задоволені. У моїх друзів теж сталося дтп, винуватець був застрахований у Граве Україна, подзвонили мені, згадали, що розповідала про компанію. Відбувся суд і отримали виплату, теж все без проблем.

Рекомендую, але важливо на момент оформлення мати справу з професійним консультантом. Це як до доктора звернутися, черги до того, який лікує.
0/5
1204KLM2019-12-24 13:20:07
Наступило время для получении средств по окончании договора. Получила сумму не соответствующую действительности выплате. После письменного обращения на электронный адрес Граве Украина-получила СМС на телефон (11.12.2019), что я получу выплату в течении 3 дней. До настоящего времени (24.12.2019г.) выплата не получена, на электронные писма-ответа нет.