Отзывы о компании — 529

romarg51op2026-03-20 19:03:41
Отримав промокод у смс від CreditKasa — відсоток реально вийшов менший. Було приємно, що такі пропозиції дають постійним клієнтам. Сподіваюсь, що такі акції будуть частіше.
23 марта 2026, 10:52
wolfostape2026-03-18 19:27:51
Ніколи, за жодних обставин не зв'язуйтеся з цією конторою «Кредит Каса». Це не фінансова допомога, а професійне вимагання грошей під виглядом кредитів! Хочу попередити всіх, хто розглядає можливість взяти в них гроші.

Взяв у Кредит Каси 10 000 гривень на термінові потреби, і це стало фатальною помилкою, яка зруйнувала мій спокій. Ці неадеквати взагалі не знають, що таке людське ставлення. Як тільки виникає найменша затримка, вони вмикають режим терору: дзвонять по 50 разів на день з прихованих номерів, хамлять, кричать у трубку і жодного разу не пішли на компроміс. Я намагався домовитися про реструктуризацію чи адекватне списання космічних відсотків, але у відповідь почув лише маніпуляції та прямі погрози. Зараз дійшло до абсурду — погрожують виїздом за адресою прописки. Якщо ви хочете зберегти свої нерви, майно та репутацію перед близькими — обходьте Кредит Касу десятою дорогою. Це шахрайська контора, яка працює методами дев'яностих. Якщо прям дуже треба гроші, то краще продайте нирку, так буде легше і менше нервів. Люди, з якими максимально не приємно говорити. Ти говориш одне, а їм просто ВСЕ ОДНО, в трубку лише ко ко ко, і більше нічого. Борги не переродають приватним фірмам, а у суди чи щось по типу того, тому не розраховуйте, що домовитеся з колекторами, бо вони їх просто не використовують.ОДНИМ словом, просто ОБХОДЬТЕ їх, більшість позитивних коментарів я впевнений що це куплені відгуки, бо реальна людина, яка зіштовхнеться з цими нелюдами, нічого позитовного не напише
19 марта 2026, 10:20
Дякуємо за ваш відгук.Нам шкода, що у вас склався негативний досвід. Некоректна комунікація з боку співробітників є неприпустимою, тому ми обов’язково перевіримо описану вами ситуацію.

Звертаємо увагу, що кредит — це фінансовий інструмент, який передбачає дотримання умов договору та строків погашення. Наша компанія працює виключно в межах законодавства, а комунікація з клієнтами здійснюється для інформування щодо заборгованості та можливих варіантів її врегулювання.

Наші внутрішні стандарти та процеси не передбачають методів взаємодії, які ви описуєте. Саме тому нам важливо детально перевірити цю ситуацію.

Усі розмови з клієнтами записуються, тому ми готові провести внутрішню перевірку на основі фактичних даних.

На жаль, за нікнеймом ми не можемо ідентифікувати вас як клієнта. Будь ласка, напишіть нам на info@creditkasa.ua, вказавши ПІБ, ІПН та номер договору — ми передамо кейс на детальний розгляд і надамо вам зворотний зв’язок.

Ми відкриті до діалогу та зацікавлені об’єктивно розібратися в ситуації.
locec197182026-03-17 09:30:46
Дуже великі відсотки: взяв 1000, а віддавати потрібно 5000. Нікому не рекомендую — уважно читайте умови!
17 марта 2026, 9:47
Доброго дня! Нам прикро, що у вас склалося таке враження та виникла неприємна ситуація.

Запевняємо, нарахування відсотків здійснюється відповідно до умов кредитного договору та згідно з діючими нормативними положеннями регулятора. У разі прострочення платежу за кредитом, CreditKasa нараховує проценти річних на суму боргу за кожен день прострочення, але не більше 2% від суми заборгованості на день.

Щоб надати вам коректне роз’яснення щодо суми заборгованості та нарахувань, необхідно детально перевірити умови саме вашого договору. На жаль, за нікнеймом ми не можемо ідентифікувати вас як клієнта.

Будь ласка, напишіть нам на info@creditkasa.ua, вказавши ПІБ, ІПН та номер договору — наші фахівці перевірять інформацію та нададуть детальне пояснення. Ми відкриті до діалогу та готові допомогти у врегулюванні ситуації.
ladskijaleksej2026-03-16 15:38:38
Загалом сервіс нормальний. Додаток працює стабільно, платежі проходять без проблем. Один раз звертався в підтримку — відповіли досить швидко.
17 марта 2026, 9:45
Quasaret2026-03-12 17:22:47
Не думав я що буду займатись такою фігньою як написання відгуків для мфошок. Але це великий вийняток, ця компанія постаралась щоб я це зробив. Ця історія максимально буде схожа на вашу якщо ви тут візьмете кредит, тому якщо цікаві наслідки та їх методи роботи, можете витратити 5 хв і ознайомитись з моїм досвідом.
Почалось все з потреби взяти декілька тисяч на деякі витрати. Потім в моєму життя прийшла біда і я почав лудоманити в казино, після декількох програшів я згадав про мфошки і почав всюди брати де тільки міг знайти (я розумію що це моя помилка, але хто грає той зрозуміє що логіки немає коли ти граєш) і ось і взяв в них. Пройшло вже більше пів року як я не граю і віддаю борги. В мене було на старті 34 мікрокредита, зараз залишилось 7. Я можу заявити з 100% впевненістю що у всіх 33 мфо, факторингових компаній працюють люди, але в цій я не хочу тут описувати їх словами, але це не люди :)
Після першого протермінування подзвонили через 2-3 дні, розмова з ними це окрема історія, «панянка» в навушниках спілкувалась так ніби вона володіє моїм життям а не виконує свою роботу по прозвону і читання шаблону з екрану. Якщо комусь буде цікаво я маю всі записані з ними розмови, від 1 секунди до кінця. Якщо ви надієтесь закрити тут свій кредит добросовісно чи на лояльних умовах — забудьте, це погана ідея. Тут не цінують те що людина сама готова закрити кредит за розумну суму чи розстрочення. Я не буду називати своє тіло, але скажу до прикладу — взяв 10000, не зміг віддати так як було ще 33 інших, віддавав тим хто йшов на поступки та розумів ситуацію, пропонував якісь розстрочки чи щось реальне. Ці ж нарахували в 5 раз більше тіла і не хотіли ніяких перемовин чи домовленостей, ніби якщо вони підуть на поступки їх сім'я яка в заручниках загине (якщо це так, дайте відповідь на цей відгук і в кінці напишіть 1212). Так в чому саме суть цієї передісторії, коли в мене появилась можливість оплатити на вигідних умовах для обох сторін, я пропонував тіло+5 тисяч, або загальну суму розбити на платежі. Ні, вони сказали що тільки їх умови і все. Поки справа не дійшла до суду. Я звертався до них мабуть разів 10 з різними пропозиціями, на що вони відповідали одне й те саме, і ще цікаво що це все було через емейл і вони підписують під своєї відповіддю що моє ЗВЕРНЕННЯ має бути підписано КЕП, але КЕП тут не обов'язковий, бо це не юридична заява, а проста комунікація та інші варіанти оплати. Якщо їм не можна писати на емейл щодо перемовин то куди? З вайбера вони шлють копіпастом на емейл. По телефону, я вже писав що це нереально.
Одним словом, якщо вам дуже-дуже потрібні кошти і ви не впевнені що повернете вчасно, то ні в якому разі не беріть в них. В будь якого іншого мфо — будь ласка, в цих без варіанту. З іншими можна домовлятись, ці як росія.

До речі відгуки які на 5 зірок 90% куплені :)
13 марта 2026, 12:14
Доброго дня. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.

Прострочена заборгованість — це загалом непросте питання, яке дійсно часто вирішується на персональному рівні за допомогою програм реструктуризації і т.д.

Але водночас треба зазначити, більше 70% клієнтів успішно повертають кредити вчасно або достроково і мають загалом позитивні враження від кредитування в CreditKasa. Це стосовно позитивних відгуків на 5 зірочок :)

Щодо вашої ситуації із заборгованістю та можливістю її врегулювання — то дуже прикро, що у вас залишилися настільки негативні враження від взаємодії з нашою компанією.
Зазвичай (в більшості випадків) ми находимо порозуміння вигідне для обох сторін.

На жаль, за нікнеймом ми не можемо ідентифікувати вас як клієнта, щоб надати вам коректне роз’яснення щодо саме вашого договору.

Ми також приділяємо велику увагу стандартам комунікації з клієнтами. Якщо під час спілкування з нашими співробітниками ви відчули некоректний тон або поведінку — нам важливо це перевірити, щоб ми могли провести внутрішню перевірку.Будь ласка, напишіть нам на info@creditkasa.ua, вказавши ПІБ, ІПН та номер договору — наші фахівці перевірять інформацію та нададуть детальне пояснення.

Ми відкриті до діалогу та готові боротися за Вашу прихильність.
stonandrej2026-03-10 17:16:33
Користувався CreditKasa вже кілька разів. Подобається, що все можна зробити через додаток — без дзвінків і зайвих перевірок. Гроші приходять швидко. Єдине, що хотілося б — ще нижчу ставку, не 0,74% на перший період, а 0,5% хоча б, але загалом сервіс нормальний.
11 марта 2026, 10:48
oleg13542122026-02-23 16:27:59
Чесно, не очікував, що МФО може бути такою зручною. Оформив позику через додаток за кілька хвилин, гроші прийшли майже одразу. Тепер нарешті світло вдома буде, куплю станцію.
24 февраля 2026, 10:25
Відгук не зарахований (на 24.02.2026).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даної компанії.
24 февраля 2026, 9:57
zenadarvin92026-02-17 15:00:31
Подобається, що можна користуватися погодженим лімітом у будь-який момент. Не треба знову подавати заявку — просто зробив добір і гроші одразу на карті. От би всі інші компанії так робили, було б чудово. Каса вам величезна повага!
20 февраля 2026, 15:43
Відгук не зарахований (на 20.02.2026).
18 февраля 2026, 12:08
kikel418082026-02-16 13:11:47
Взяв кредит на 2 тис грн, а відсотків нарахували на 10тис, і постійні дзвінки, не рекомендую
16 февраля 2026, 14:11

burijroman72026-02-11 15:20:08
Був момент, що не розібрався, як оплатити платіж. Написав у чат підтримки — і що ви думаєте, відповіли о 12 ночі 😳 Все пояснили нормально, без нервів. Був приємно здивований.
12 февраля 2026, 9:09
Получить кредит